ПЪРВО В ПИК: Уникум! Президентшата Деси с потресаващ гаф: Гали ли жената на Румен Радев колегата му от Словения? (УНИКАЛНО ВИДЕО/СНИМКА)

Политика

ПЪРВО В ПИК: Уникум! Президентшата Деси с потресаващ гаф: Гали ли жената на Румен Радев колегата му от Словения? (УНИКАЛНО ВИДЕО/СНИМКА)

223374
на 12.03.2019
ПЪРВО В ПИК: Уникум! Президентшата Деси с потресаващ гаф: Гали ли жената на Румен Радев колегата му от Словения? (УНИКАЛНО ВИДЕО/СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Потресаващ пореден гаф сътвори президентшата Десислава Радева по време на визитата на Румен Радев в Словения. Тя разцелува колегата на мъжа си при срещата и след като му остави червило на бузата, се захвана да го бърше, видя ПИК. С чувство за хумор президентът Борот Пахор си пусна видео от изключителния момент и снимката в Инстаграм. На сцената свидетел стана и съпругата на Пахор Таня Печар. Разбира се, словенският държавен глава посреща с усмивка жеста, който у нас е широко разпространен: след целувки между две тетки едната да започне да бърше от червило бузите на другата. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Каква селянка", възкликват почитатели на Пахор под фотоса, а други се чудят какво е това червило, което е сложила президентшата на България, та оставя следи.

Самата Радева от немай къде, за да се измъкне от ситуацията, публикува снимката с коментар: "Акция "Извън протокола". Заличаване на български устни от лицето на словенския президент".  Разбира се, има и положителни коментари, които сочат, че жестът е от благодарност за цветята и е симпатичен. 

Вчера двумилионна католическа Словения посрещна Румен Радев сърдечно. Ученици излязоха с българското, европейското и словенското знаме в ръце, за да поздравят нашата делегация. Радев отдаде почит към всички загинали във войните словенци и даде за пример помирението в страната, която първа напусна югофедерацията в началото на 90-те години без да пролее кръв. 

Още в първите минути пролича близостта на двата славянски езика, когато двамата президенти поздравиха група ученици на площада в Любляна.

По-късно българският президент каза, че разбира почти всичко на словенски без преводач. 

На съвместна пресконференция Радев и Пахор призоваха съседите си на Балканите да не губят вяра в европейските ценности и да търсят мирен и спокоен начин да разрешават проблемите си както и да се свързват помежду си.

Вижте видеото - ТУК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК