Вход
София
Времето в София 24 o C

ПЪРВО В ПИК: Фандъкова представя предизборната си програма

ПЪРВО В ПИК: Фандъкова представя предизборната си програма

на 29.09.2019
41334
31
ПЪРВО В ПИК: Фандъкова представя предизборната си програма
Автор: ПИК
29.09.2019
31
41334

Настоящият кмет на столицата Йорданка Фандъкова представи основните приоритети и проекти, залегнали в проекта за управленската й програма за развитие на София. 

Фандъкова: На столицата й е нужна последователност и постоянство

Фандъкова: На столицата й е нужна последователност и постоянство

Кандидатирам се за нов мандат, защото на столицата й е...

на 07.09.2019

Председателят на ЕНП Жозеф Дол и генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес подкрепиха във виртуална връзка кандидатурата на Фандъкова. "Успех, Йорданка!", пожелаха й те на български. 

Вицепремиерът Томислав Дончев произнесе слово, в което изтъкна качествата на столичния градоначалник и убедеността в нейната победа на местните избори.

"За да се превърне София в по-чист, по-сигурен град, трябва още. Трябва да бъдем силни и дръзки, да развием образованието и високите технологии. На София й отива и тя може. Влизаме в избори. От тук нататък различни кандидати ще ви се усмихват от телевизионни плакати, реклами, билбордове. И ще ви говорят, говорят... Ще ви обещават всичко, дори това, което не сте поискали. Думите са важни, но е по-важно това, което човек може, доказано може - и то не когато е лесно, а когато е трудно", отбеляза той.

"Аз твърдя - най-важен е човекът - колко е добър, колко е силен, колко е истински. Човекът - госпожа Фандъкова", заяви Дончев.

"За мен днес започва открито и честно състезание за София", заяви на свой ред Йорданка Фандъкова.

Фандъкова: Нека Сидеров да представи своята политическа сила на изборите в София

Фандъкова: Нека Сидеров да представи своята политическа сила на изборите в София

Столичният кмет Йорданка Фандъкова намекна, че не желае...

на 13.09.2019

"Приоритет за мен вече ще са кварталите. Защо едва сега? Защото трябваше да изградим големите улици и булеварди", обясни тя и изреди другите точки от плана си за развитие на града, сред които Борисовата градина, Витоша, събития за спортни мероприятия, нов стадион, нови места за култура и изкуство.

"Да, тези избори са важни, защото на тях се решават две важни неща - как София ще се промени и с каква цел София ще се развива. Сега София има уникална възможност да направи крачка в своето развитие. Пред града ни стои възможност да привлечем голям инвеститор, а това означава добри доходи и висок стандарт на живот", обясни Фандъкова.

"Започнахме работа в един спрял град. Градът ни беше обиколен от бали с боклук, червени икаруси се движиха из него", напомни тя. "Радвам се, че днес никой не помни София такава, защото днес София е различна. Припомняме това, защото в управлението на един град зависи от къде си тръгнал", каза кандидатът за кмет.

"Инвестициите в образованието са стабилен приоритет, а грижата за децата са ключът към бъдещето. Освен изграждането на градини ще стартира и програма за строителство на ясли", информира Йорданка Фандъкова.

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Ето кой сяда в стола на Фандъкова по време на предизборната кампания

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Ето кой сяда в стола на Фандъкова по време на предизборната кампания

Зам.-кметът по направление "Инвестиции и строителство" в...

на 17.09.2019

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(31)
1
Какво има да я представя като всеки я знае - София ще цъфне и ще върже !!!
2
Тя наглостаа и алчността по хора ходят , хеле пък ако са от комунистически селски произход !
3
Предизборната програма на пионката Фандъкова я знаем на изуст и я изпитваме на гърба си повече от 10 г - кражби от всичко и всеки до дупка, а след нея и потоп....Крайно време е да се занимава с това, за което се е изучила, а то е с руски език и да даде път на кадърните и морални хора да оправят зулумите и. А за милиардите цапцаросани да си носи отговорност
4
Победа за Фансъкова.
5
Това е то ! Вярна , тиха , семпла и предана на ВОЖДА си женица ! Не си купува /поне не явно и директно / жилища с асансьори и псалми. Не си поръчва суджук и филе Елена като дарение. Няма таен любовник скрит в къща в Барселона. Какво повече да искат софиянци ? Може би само да може и тя да чупи дъски с карате удари , но все пак нека да има нещо, към което да се стреми. Честито !
6
На 1, 2, 3 ф остата
7
Само с Фандъкова напред. Победа за нея. Тя ще е новия стар кмет.
8
"50 на 50" е точка No1 в програмата на магарицата на Боко.
9
Появи се една РАДИКАЛНА идея ! При толкова проблеми и кусури в РОДИНАТА ни , явно човешкия фактор е много важен. Затова не е ли най-добре , за кмет на София да бъде избран самия Б. Борисов ? Както е за главен прокурор , за съдия , за регионален министър , за външен и вътрешен. Нищо , че някои зложелатели ще кажат , че това не е демократично и е авторитарно. Сякаш нещо у нас някога е било такова.? ! Още повече , че сегашния ни премиер се слави като честен , справедлив , неподкупен , скромен. Само той е способен да ни поведе напред. Още повече , както обича да казва - МАГАРЕ да СЛОЖа и щи го ИЗБЕРАТ ! Така , че нека ВСЯ ВЛАСТ в БОЙКО !
10
Борисов и Фандъкова неистово и с всички възможни средства ще се борят за кметското място в София, защото в противен случай ще лъснат грандиозните и неподозирани по размери кражби и корупционни схеми с шуробаджанашките фирми, Софийска вода, Топлофикация, боклуци, строителство....жална им майка. Руздутата до пръскане СО с калинки и кухи герберски лейки трябва да се изметат по родните им места
11
Да е знае , аз съм ЗА гей парада и твърдо ПРОТИВ Луков марш !!!
12
НИМА ИМА НЯКОЙ В СОФИЯ ДА НЕ ВИЖДА СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ , ЧЕ СОФИЯ СЕ ПРЕОБРАЗИ И РАЗВИ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ФАНДЪКОВА , КОЯТО ВЛОЖИ ЦЯЛОТО СИ СЪРДЦЕ ЗА ДА НАПРАВИ СОФИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД .
13
какво се преобрази бе 1,60лв билетчето , ремнот на ремонта след ремонта , пейки за по 10 000 лева едната , съсипано НДК и още куп други свинщшини да не говорим за корупцията ,айде чукпата герберастки смепник
14
Кметът на Столичната община е този, който обединява Градския съвет с всички районни кметове. Един, талантлив, опитен администратор може да управлява всичко, от Училище до Държава. Г-жа Й. Фандъкова от 1998г. е била 7 год. ДИРЕКТОР на 73-то СОУ „Вл. Граматик“ в София. През 2005 г., при С. Станишев, Й. Фандъкова става ЗАМ.-КМЕТ по "култура, образование, спорт" на Столицата. След 4г., през 2009 г. г-жа Фандъкова е избрана за Нар. представител ог ГЕРБ и на 27юли с.г. става МИНИСТЪР на МОМН. През 09. 2009, г-жа Фандъкова замества г-н Б.Борисов и става КМЕТ на Столична община с 67% от гласовете "ЗА". Г-жа Й. Фандъкова печели три пъти избори за КМЕТ и администрира, вече близо 14г. (с 4-те г., зам. кмет) София. За, това време Тя и Екипът ѝ модернизираха и превърнаха, най -грозната Столица в ЕС в красив и горд Европейски Столичен град. А, връх на наглостта, ирония и майтап е меракът на Великата, с неясно образование, Мая ГалевоКостинбродска, мутрашки адвокат, създател на аферите Костинброд, "Ванко 1" и Пеевски- Шеф на ДАНС, да стане Софийски Кмет. Ти, Мая, се оказа "Калинката"- Омбудсман, ПРАВИСТ- МЕНТЕ, без юридическо образование, Балон голям, ама спихнат. Как, "Калинке-Омбудсман", защитаваше ПРАВАТА на нас, Гражданите, На Ужким? Никакъв професионализъм, само логорея. Затова, когато ти водѝ, уж люти битки с Топлофикацията за сметките, длъжниците и частните изпълнители и закони, уж пѝса, се получи "напънала се "планината" и родила мишка", то дори и мишка няма. Подведе Парламента, обществото, а и Борисов на чието рамо плака за прошка. И, сега ти, "Калинке Мая", искаш и да си Кмет на Столицата, най-богатата, но и най -образованата, и претенциозна Община, и за пореден път да измамиш гражданите, като в съюз с овълчените "червено-синьо-зелената и джендерската" антинародни паплачи, да потопите хоботи в бюджета на Столицата. Власт! Власт и Пари!
15
Колкото и да плюете срещу Фандъкова ,истината е ,че тя е един добър,работещ и мислещ кмет на София,какъвто столицата не е имала още след кметувянето на Иван Иванов.Така, че замълчете и благодарете на ГЕРБ и Фандъкова,затова че София прилича на един красив Европейски град,неотстъпващ на нито една столица от Европейските страни.Това което е направено се вижда и не е необходимо да се злослови.Софианци трябва да пазят направеното и да не допускат некадърни ,недоказали се политици и управленци във власта,които само крещат, обещават и лъжат гражданите.
16
17
СРАМУТА Е ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ ТАКИВА ХОРА В БЪЛГАРИЯ КОЙТО ИМАТ ЧЕРНИ ОЧИ И НЕ ВИЖДАТ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ. ТЕ СИ СЛУЖАТ С ЛЪЖИ И ИЗМАМИ.
18
Направила ?? Тя и Боко !!?? С ПАРИТЕ от ЕС , с парите от ЕС - от които ЗДРАВО КРАДАТ - 40-50 % и .ФИРМИТЕ на ПЕЕВСКИ и Златев .. с еленчо герджиков с 5 /пет/ апартамента , онзи с 60-те имота , бившия на Градския транспорт- с над 2.5 МИЛИОНА лева от заплати , с вълчетата общински в Общината - и милионерчета , като "скромни" гербаджии...:)) И с НАД 700 МИЛИОНА лева - ДЪЛГ, борч, вече на Софийска община , с мутрите собственици на паркинги, с ремонтите за 47 милиона на Графа, с ..алчните мутри начело на Софийска община ...ТОВА е направила- ПЕРДЕТО на мафията в София !!
20
отговор на коментар
Нецензурно съдържание!
21
...как с примитивно и просташко плюене искат да печелят избори! Фандъкова е от най-успешните кметове на София за всички времена! Достатъчно е само човек да се разходи из центъра за да се разбере, че Столицата вече е един модерен европейски град!
22
Този 18 Алекс да не е от политбюрото на БСП или пряк роднина на приватизаторката от село Крушовица, Врачанско? Толкова люто плюе и проклина, сякаш сме в първите години след девети септември! Алекс е враг на България и народа й. Озлобен безмозъчен мизантроп. Фандъкова е най-добрият кмет на София след Иван Иванов от времето на Царство България. Софиянци трябва пожезнено да я изберат за кмет, за да не се харчат излишно средства за избори на столичен кмет. Фандъкова направи София красив европейски град и столица с красота и юут. Комуто не се харесва е свободен да се пресели в градове, управлявани от комунистите и социалистите на БСП. Евентуално да се пресели в Москва близо до съветско-руските другари.
23
Съжалявам, че двама отлични специалисти професори - Иво Петров и Николов се подведоха по политиката. Жалко за пациентите им, ще видят в каква мръсотия влизат.
24
отговор на коментар
До 18- Алекс.... А, бе Алекс, ти си бил много наясно с нещата. Всичко знаеш, колко и кои крадяли 40-50% от парите на ЕС, знаеш и точно кои са фирмите, на Златев и Пеевски, защото аз имам фирма , ама не ги зная. Знаеш, също че Е. Гержиков имал 5 апартамента, някой си имал 60 имота и 2,5 млн. от заплати, някакви "вълчета", и общински дълг от 700 млн. и алчните мутри начело на общината, и ремонта на Графа бил 47млн., е тук не знаеш, около 100 млн. струва, и си струва парите. Като си толкова информиран, подай тези сведения в прокуратурата, там има един Гешев, срещу, когото плюят, точно алчните мутри, който захапе ли, няма пускане. Иначе, това са клевети и фалшиви новини и не е честно да ги говориш, дори заради себе си. Защото, провинциалистите , които задника си съдирахте да дойдете в София, сега се оядохте и най- много пищите срещу Общината. Ами, като не ви харесва върнете се обратно. Преди 10г., София беше 1,300млн жители, сега е около 2млн с приходящите и паркират 1млн. автомобила. Как, мислите се стопанисва и управлява такъв град, с омраза, дърдорене, прически и аматьорски заговори?
25
отговор на коментар
Ви е учил на правопис?Може би учителката по руски?
26
БРАВО на Фандъкова ! ...направи СФ европейска столица ! ПРЕД СФ...….БРЮКСЕЛ е едно ГОЛЯМО СЕЛО / мнение на европейци...посетили СФ. / ФАНДЪКОВА.....махни МОЧА / за което има решение на СОС /...не може все да се извиняваш с думите - " Да изчакаме още малко ...за да намалим инфартити сред червените другари " . те останаха около 80 000 …" ТВЪРДОТО ЯДРО " ...и всички над 70 год. ...и те назначаваме ПОЖИЗНЕН КМЕТ !
27
Няма едно нещо направено качествено,всичко се разпада още правата година. Така е като се крадат половината пари а с другата половина за евтини боклуци.
28
Десет години ли й трябваха , за да забележи , че в София има и квартали ?
29
На номер 6- в гъза с праза !!!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Как Фандъкова ще обясни на онези малки жители на София, които бяха разигравани на лотария за влизане е детски градини Какво глупости говори тази жена? Само думи думи...... Кой ли ще им повярва
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 14094
архив

-Аз кат' съ' напия от нищо не ма' е страх!
-Даже и от жена ти ли?
-Е, чак до такава степен не съм се напивал.

няма нови новини
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
сега
2448
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Михаела Маринова разбива клишета - вижте как поп звездата тества любовта на футболист на ЦСКА с театър и симфоничен оркестър
x
ВНИМАНИЕ, ЖЕНИ: Ето как да свикнете след като любимият ви изостави
x