ПЪРВО В ПИК! "ФЕЙСБУК" ИЗРИГНА: Ураган от псувни застигна Ричард - профилът му ври и кипи от обиди и подигравки (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! "ФЕЙСБУК" ИЗРИГНА: Ураган от псувни застигна Ричард - профилът му ври и кипи от обиди и подигравки (СНИМКИ)

80633
на 26.10.2018
ПЪРВО В ПИК! ФЕЙСБУК ИЗРИГНА: Ураган от псувни застигна Ричард - профилът му ври и кипи от обиди и подигравки (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Ураган от псувни, обиди и подигравки застигна инструктора по фитнес в настоящия сезон на "ВИП Брадър" Ричард Величков. Напомпаният миньон от Мадан си спечели славата на една от най-големите издънки, участвали във формата в цялата му история.

препоръчано

Заради инфантилното поведение, което демонстрира през целия формат и селския водевил около това правил ли е секс с Розмари или не, напомпаният Ричи вече безспорно е известен в цялата страна. Но не с мъжките си достойнства, защото такива няма, а с глупостта си.

Величков, който във визитката си заяви мерак след излизането си от формата да се превърне в най-известният фитнес инструктор и да го разпознават по улицата, едва ли ще остане възхитен от това, което го очаква във "Фейсбук". Ричи отново е сглупил, като е оставил отлючена стената на профила си, а от това потребителите на социалната мрежа се възползват масово, за да изразят възмущението си от инструктора - кой в коментари, кой под формата на колажи (виж долу - б.р.).

Над 300 коментара има под последната му снимка, на която Величков брои пачки с долари. Да не забравяме, че голямата му цел бе до 2 години да стане милионер. Потребителите вече му подсказаха безплатно и бизнес стратегия, която обаче отсега е обречена на неуспех. Заради сравнението на Ричард за жените и вафлите, в Мрежата от няколко дни се споделя колаж с вафли "Ричард - супер жалки". 

"Страшен селяндур. Гънките на корема ти сигурно са повече от тези в мозъка! Смешен хобит, карикатура, алфа мишкар! Палячо, иди си в Мадан! Цяла България видя каква куха лейка си", зоват ползвателите на "Фейсбук".

"С кой чичко спа, та те направи "Мистър София"? Ти си толкова грозен, 1.30 м, не ставаш за мистър село дори. Вземи прочети някоя книжка, че си напълно неграмотен и завършен идиот", "Ричаре, откое село излезе, какви са тези коментари по повод Розмари. Ти на малкия й пръст не можеш да стъпиш по красота, принципи и поведение! Жалък си", "Плешивец, като си падаш по мъже, защо налиташ на момичето?!? Даже чурк*та не ти стана, че се наложи с ръка да й посягаш! Пе*ал смотан, вземи се гръмни!", гласят само малка част от многобройните негативни коментари за Величков. 

След като в понеделник Розмари напусна шоуто, тя отмъсти на душманина си като не му завеща щита, благодарение на който той снигна на метри от финала. На номинациите снощи обаче напълно очаквано всички съквартиранти го номинараха. 

Както съобщи първо светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини" миналата събота, финалът на панаирджийското предаване ще бъде на 2 ноември, вместо на 9 ноември. Това се налага заради ниския рейтинг на шоуто този сезон. 

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 285
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това