ПЪРВО В ПИК: Халваджиянови развъртяха секирата - режисьорът на "Капките" глобен солено заради гафа, изстрелял Тита до победата

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК: Халваджиянови развъртяха секирата - режисьорът на "Капките" глобен солено заради гафа, изстрелял Тита до победата

279387
на 05.03.2019
ПЪРВО В ПИК: Халваджиянови развъртяха секирата - режисьорът на Капките глобен солено заради гафа, изстрелял Тита до победата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Зрелищен скандал е избухнал зад кулисите на "Като две капки вода" заради грандиозния гаф, с който тръгна седмият сезон на предаването по-миналия понеделник, 25 февруари, научи ПИК. За издънката, която е под съмнение дали е неволна, като се има предвид, че човек от екипа на шоуто участва в управлението на фирмата-продуцент на Христина Христова-Тита, писахме още миналата седмица.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Да припомним накратко: след като Милко Калайджиев се представи блестящо в "кожата" на сицилианската легенда Тото Кутуньо, от апаратната изписаха на екран, че номерът, на който зрителите могат да гласуват за доскорошния мустак №1 на републиката е 17 737. Това обаче не е номерът на Милко, а този на Тита и заради грешното изписване само може да се гадае колко есемеси са отишли в актива на поп певицата (която минути по-късно бе обявена за победител в първия лайф), вместо по сметката на Калайджиев.

Издънката опорочи като цяло участието на Тита в проекта, която пропусна 3 концерта от американското си турне, само и само да се яви навреме за старта на "Капките". Занапред, дори 19-годишната изпълнителка да запише нови и заслужени успехи до края на сезона, феновете ще имат едно на ум, още повече, че диригентската палка в апаратната размахва нейният продуцент Кирил Киров-Кико.

Режисьорът е съдружник на Кристиян Тилев в музикалния им лейбъл "Адаманд", който продуцира младата певица от Силистра. Ортакът на Криско е бил глобен солено от продуцентите на формата Магърдич и Джуди Халваджиян, след като социалните мрежи почервеняха заради скандалната издънка.

Дори и някой да се е надявал, че тя ще "мине метър", бе достатъчно само 1 наблюдателен зрител да забележи подмяната на номерата и да се задейства верижна реакция. Гневни, феновете на "Капките", заподозряха шуробаджанащина и изкуствено лансиране на изпълнителката на "Антилопа".

Халваджиянови са се вбесили най-вече заради това, че гафът е нов удар по имиджа им след симулацията на бившия им служител Митко Върбанов. Репортерът на "Господари на ефира" се престори, че е бил бит и подпали цялата държава, а това малко или много доведе от своя страна до решението на Нова да остави без ефир шоуто за гафове. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК