ПЪРВО В ПИК: Хвърлиха кръста в Калофер - Хекимян нагази в ледените води на Тунджа (СНИМКИ)

Региони

ПЪРВО В ПИК: Хвърлиха кръста в Калофер - Хекимян нагази в ледените води на Тунджа (СНИМКИ)

43092
на 06.01.2020
ПЪРВО В ПИК: Хвърлиха кръста в Калофер - Хекимян нагази в ледените води на Тунджа (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян се включи в традиционното мъжко хоро в Калофер на Йордановден. Журналистът нагази в ледените води на Тунджа заедно с десетки мъже от Калофер, включително и кмета на града Румен Стоянов.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Оказа се, че водещият Антон Хекимян не прекара много време в ледените води на Калофер. Журналистът се осмели да влезе само за живото включване и веднага след след неговия край побърза да предаде щафетата на свой колега и да излезе от ледените води, за да се преоблече.

Малко след 8 часа попът хвърли кръста, който беше хванат от млад смелчага и предаден на кмета на Калофер. Той от своя страна го даде на най-младия участник в мъжкото хоро - 4-годишния Любомир.

С песен на уста и под звуците на тъпани и гайди калоферци и тази година не се уплашиха от минусовите температури на водата. 

И тази година пратеници на ЮНЕСКО присъстваха на хвърлянето на кръста в Калофер. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (НА ЖИВО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК