ПЪРВО В ПИК: Христо Стоичков пуска моден бранд

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК: Христо Стоичков пуска моден бранд

24394
на 23.09.2020
ПЪРВО В ПИК: Христо Стоичков пуска моден бранд
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Носителят на "Златната топка" Христо Стоичков успя да изненада всички! Легендарната осмица се впусна в търговията със спортни стоки, научи ПИК.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Славният футболист на Барселона, който от години живее в слънчево Маями, се прибра в София, за да представи новия си бранд - H8S. Камата ще презентира своята марка идния понеделник, 28 септември, в "Streer Lounge" на хотел "Маринела". 

ПИК научи в аванс, че вече е готов официалният сайт, от който милионите фенове на Стоичков по цялата планета ще могат да пазаруват продуктите. Страницата ще бъде на български, английски и испански.

Христо се е решил на поредното предизвикателство, след като дълго време бил увещаван от свои колеги да направи моден бранд.

Запознати с проекта на Стоичков коментират, че всичко е изпипано по западен модел и брандът му няма да отстъпва по нищо от тези на настоящите звезди от световна величина като Кристиано Роналдо и Лео Меси, например.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК