ПЪРВО В ПИК! Шок в Бачковския манастир - Антон Дончев кръщава Николай Банев

Политика

ПЪРВО В ПИК! Шок в Бачковския манастир - Антон Дончев кръщава Николай Банев

43827
на 10.09.2016
ПЪРВО В ПИК! Шок в Бачковския манастир - Антон Дончев кръщава Николай Банев
Автор:   ПИК

На прага на президентската си кампания Николай Банев ще се кръсти днес в Бачковския манастир. Духовен баща на бъдещия претендент за най-високия пост в държавата ще бъде живият класик, което шокира куп интелектуалци - писателят Антон Дончев.

препоръчано

Това научи ПИК от отлично информирани източници.

58-годишният бизнесмен ще бъде полят със светена вода и помазан с миро в 11.00 часа в тесен семеен кръг в присъствието на на децата си - 11-годишната Теодора и 7-годишните близнаци Изабела и Мартин, които тази година са първокласници.

Съпругата му Евгения Банева също ще наблюдава светото тайнство, което ще направи мъжа ѝ покръснет християнин. Възпитаничката на Американския колеж е преминала през тайнството още като дете.

Семейството претърпя тежки загуби, включително и през последните месеци, след като бе изпепелена къщата му в курорта "Русалка" и подпален дома му в Бояна. Разследването и по двете престъпления досега не е дало резултат.

Банев е твърдо решен да се хвърли в президентската битка, издигнат от инициативен комитет. Явно преди това е решил да получи и божието благоволение.

Сподели:
Бомба x
БОЖЕСТВЕНО ЧУДО: Озверели неверници хвърлили в морето този необикновен светец, два делфина го изнесли жив на брега БОЖЕСТВЕНО ЧУДО: Озверели неверници хвърлили в морето този необикновен светец, два делфина го изнесли жив на брега
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това