ПЪРВО В ПИК! Шок в Бачковския манастир - Антон Дончев кръщава Николай Банев

Политика

ПЪРВО В ПИК! Шок в Бачковския манастир - Антон Дончев кръщава Николай Банев

44660
на 10.09.2016
ПЪРВО В ПИК! Шок в Бачковския манастир - Антон Дончев кръщава Николай Банев
Автор:   ПИК

На прага на президентската си кампания Николай Банев ще се кръсти днес в Бачковския манастир. Духовен баща на бъдещия претендент за най-високия пост в държавата ще бъде живият класик, което шокира куп интелектуалци - писателят Антон Дончев.

препоръчано

Това научи ПИК от отлично информирани източници.

58-годишният бизнесмен ще бъде полят със светена вода и помазан с миро в 11.00 часа в тесен семеен кръг в присъствието на на децата си - 11-годишната Теодора и 7-годишните близнаци Изабела и Мартин, които тази година са първокласници.

Съпругата му Евгения Банева също ще наблюдава светото тайнство, което ще направи мъжа ѝ покръснет християнин. Възпитаничката на Американския колеж е преминала през тайнството още като дете.

Семейството претърпя тежки загуби, включително и през последните месеци, след като бе изпепелена къщата му в курорта "Русалка" и подпален дома му в Бояна. Разследването и по двете престъпления досега не е дало резултат.

Банев е твърдо решен да се хвърли в президентската битка, издигнат от инициативен комитет. Явно преди това е решил да получи и божието благоволение.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Лунна диета за декември Лунна диета за декември
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК