Вход
София
Времето в София 16 o C

ПЪРВО В ПИК: 7-годишният син на Евтим Милошев с култово интервю - вижте размислите на Пепе от "Откраднат живот" за законите в България, парите и страховете му

ПЪРВО В ПИК: 7-годишният син на Евтим Милошев с култово интервю - вижте размислите на Пепе от "Откраднат живот" за законите в България, парите и страховете му

на 18.09.2019
70574
8
ПЪРВО В ПИК: 7-годишният син на Евтим Милошев с култово интервю - вижте размислите на Пепе от "Откраднат живот" за законите в България, парите и страховете му
Автор: ПИК
18.09.2019
8
70574

Изключително интервю, в което споделя своите мисли за живота, ценните неща в него и страховете си, макар да е само на 7 години, даде синът на продуцента на "Откраднат живот" Евтим Милошев. В ролята на задаващ въпросите бе актьорът Владо Карамазов, който е баща на Пепе в докторската поредица, а в реалния живот е близък на семейството. 

"Петър има вродена доброта и деликатност, които, мисля си, няма да направят живота му лек. Пепе винаги отстъпва, подхожда с добро и никога не досажда, дори и много да иска нещо. По време на снимките на "Откраднат живот" ме впечатли с концентрацията и професионализма си, той наистина се държа по-адекватно от много други актьори.

Пепе не мрънка, не се оплаква, дори да му се спи, не го казва. Научава големи количества текст, поради което сценаристите спряха да се съобразяват с факта, че е дете. В един от дните, в които имахме общи сцени, го доведоха в 14 часа от училище - гладен и уморен. Нямаше време да яде, защото снимахме на софийска улица и изоставахме с графика. Милият! Между дублите непрекъснато ми разказваше за храна, за камиони, пълни с храна, за хамбургери, за любимите му храни. Успя да се нахрани цели два часа по-късно. Последваха трудни и дълги снимки със сложни мизансцени, масовка, действие и текст, които продължиха до към 22.00 часа", представи малкия си събеседник Карамазов. 

А ето и отговорите на Петър Милошев, публикувани в официалния сайт на интервюиращия:

ЗА БРАДАТА, ПАРИТЕ И БЪДЕЩЕТО: 

"Хубаво е според мен да се бръснеш. Но е по-хубаво да имаш косми. Не брада, а само косми - като теб. Много искам да съм по-голям, защото няма да съм на училище... Понякога парите са прокълнати. Ако намерим пари и не ги върнем, може заради тези пари да ти се случи нещо гадно. Искам да стана добър човек и да не харча пари за глупости. Има много възможности, които искам да стана - пет са, но ще си избера три: хакер, актьор и да съм продуцент. Има бели и черни хакери. Аз искам да съм бял, от добрите. Например, ако някой ми хакне телефона, аз да мога да си го ънхакна. Или пък, ако някой ползва телефона на друг, защото му е хакнал Епъл Ай Ди-то, човекът идва при мен, казва ми и аз, понеже съм бял хакер, му помагам и му го ънхаквам".

ЗА ДЕТСКИТЕ МУ СТРАХОВЕ:

"Страх ме е от неща, които са ужасни. Например, взели сме си онлайн билети до Токио и пътуваме до там, но там има земетресение… Страх ме е от природни бедствия, от цунами… В  "Откраднат живот" героят ми беше болен от един вид рак. От това също много ме е страх - болест, от която мога да умра… То, паяците, така де - тарантулите, те хапят и пускат отрова. Тя също може да бъде много опасна. Или тия медузи… В морето има много медузи, но ти не ги виждаш, защото са бели и докато си плуваш и гледаш напред, а не надолу, а тя минава под краката ти, и те ужилва. Това е ужасно. Също, може Слънцето да избухне, може да има Апокалипсис, може да има Трета световна война… От такива неща ме е страх!".

ЗА ДЪГИТЕ, СЛЪНЦЕТО И КРАЯ НА СВЕТА:

"Животът винаги има край. Например - края на света. Ще умрем. Това много напред ще се случи. Бъдещето може да е дъги и още дъги… Сега животът ми е готин. Но понякога се случват гадни неща. Например, онзи ден имаше една много силна буря, която беше много страшна. Но пък, на другият ден изгря слънце. Знам, че животът не може всеки ден да е дъги и слънце.

ЗА ЖИВОТА БЕЗ ИНТЕРНЕТ И ЗАБРАНИТЕ НА ТАТЕ: 

"Да си играеш с приятели, да ходиш на море, да се катериш по дървета, да влезеш в изоставена къща, да се гмуркаш под водата, да разучиш животните - класика! Точно в този момент искам да си купя рутер. Просто искам да имам интернет в стаята ми, но тате не ми позволява. Сега имаме само в хола. Друго, което искам да си купя, то е невъзможно де, но е в мечтите ми - искам да имам кола, която лети и има много екстри. Но тя не е измислена още… 

ЗА БОКЛУКА, МАСАЖИТЕ В ТОАЛЕТНАТА И НЯКОИ ЗАКОНИ: 

"На Деня на труда, искам просто да събирам боклуците, защото ако не ги събера, има възможност всичко да умре. А без животни и растения не можем да живеем. Но едва ли ще събера всички боклуци. Те са над един милион, че и повече… Май са милиард. В света още бих променил да няма медузи и бури. Бих променил няколко закона - да има хора, които да следят дали другите хора си хвърлят отпадъците в кофите. Искам да има такава професия. Бих променил да има само коли без гориво, защото другите замърсяват въздуха. Бих променил и къщите, бих ги направил всичките да са хубави, с масажи и телевизор в тоалетните. На всички бих казал: Пазете планетата!

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 30321
архив

Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педераси!

Глас от групичката:

- Двама педераси, аз съм преводачът!

няма нови новини
Днес: 228
hot
най-четени новини в момента
сега
2715
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов и Вучич след полета над АМ "Европа" и "Балкански поток": Символично слагаме край на карантината на 1 юни. Стигаме за 3 часа до Белград (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Ето ги зодиите, които ще се замогнат през юни
x