ПЪРВО В ПИК TV: Ад над София - страшен порой и градушка удариха столицата (СНИМКИ)

Животът днес

ПЪРВО В ПИК TV: Ад над София - страшен порой и градушка удариха столицата (СНИМКИ)

163552
на 06.07.2020
ПЪРВО В ПИК TV: Ад над София - страшен порой и градушка удариха столицата (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Страшен дъжд се изсипва над София в момента, видя ПИК. Поройният дъжд е придружен с градушка, силен вятър и гръмотевици.

препоръчано

Малко преди 22.00 часа тази вечер небето над столицата се продъни и за минути поройният дъжд наводни улици и булеварди. Последва и продължителна градушка, която твърде вероятно ще остави щети след себе си.

Както ПИК съобщи преди всички, времето над столицата започна да се разваля тази вечер. За минути над София се настаниха тъмни облаци, придружени от силен вятър и гръмотевици.

Първоначално прогнозите на синоптиците бяха, че днес над столицата няма да вали, а шансовете за буря са минимални. Очакванията бяха топлото и слънчево време да остане и тази вечер над София и едва утре да завали. След силната буря, която се разрази тази вечер, променливото време ще се задържи и утре, когато в следобедните часове се очакват нови валежи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по Магнитски (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по "Магнитски" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 219
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това