Вход
София
Времето в София 13 o C

ПЪРВО В ПИК TV! Апелативният спецсъд остави в ареста бизнесмена Атанас Бобоков (ВИДЕО)

ПЪРВО В ПИК TV! Апелативният спецсъд остави в ареста бизнесмена Атанас Бобоков (ВИДЕО)

на 13.10.2020
31378
0
ПЪРВО В ПИК TV! Апелативният спецсъд остави в ареста бизнесмена Атанас Бобоков (ВИДЕО)
Автор: ПИК
13.10.2020
0
31378

Бизнесменът Атанас Бобоков остава в ареста, реши апелативният спецсъд днес, като не уважи искането му да му бъде определена по-лека мярка заради влошено здравословно състояние.

Атанас Бобоков отново се изправя пред съда

Атанас Бобоков отново се изправя пред съда

Бизнесмена Атанас Бобоков ще направи трети опит да излезе...

на 13.10.2020

Както ПИК съобщи по-рано днес, Апелативният спецсъд разгледа тройната медицинска експертиза на задържания бизнесмен. На 6 октомври гледането на мярката му за неотклонение беше отложено заради спорна медицинска експертиза, направена в болница "Лозенец" и представена от защитата на задържания.

В тройната медицинска експертиза, която се е извършила в болницата на МВР,  ортопед-травматолог, хирург и физиотерапевт казаха дали бизнесменът може да се лекува в домашни условия, каквото показва последната му медицинска експертиза, изготвена от болница "Лозенец", или може да бъде лекуван в ареста.

В залата има 3 вещи лица, които са участвали в провеждането на експертизата на Бобоков от МВР болница. Те заявиха, че болките и отокът в коляното на Бобоков са в следствие от събрала се течност между двете коленни стави. Има изкуствена става, която е предизвикала това. Те твърдят обаче, че няма наличие на инфекция. Ставата е била поставена преди време, за да се облекчат болките преди операция. Вещите лица са запознати с прегледите от болница Лозенец. Оттам бяха назначили физиотерапия и противовъзпалителни лекарства. Експертите от МВР болница заявяват, че това лечение е единственото, което може да се направи на този етап, защото няма налична инфекция. Според експертите Бобоков може да продъли с лечението от следствения арест. Експертите заявиха, че ако състоянието на Бобоков се влоши има къде да бъде настанен. 

Вещите лица отразяват едно и също - висока локална температура, излив на течност в коляното, като разликите са в техните предположения дали състоянието му е съвместимо или не, каза на финала защитата на Бобоков.

 

http://v.piktv.bg/f/videos/10/piktv_d7723b52964dc70f41b8f2a827a6ea8d.mp4?fbclid=IwAR3UrmVzWdATFvmblPEE_pQIjKph9RugHWDM8QSu7_39tALZR8BR-mAGfQA

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34845
архив

Близкоизточна поговорка:
Ако планината не отива при Мохамед - значи Моше е платил повече...

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x