Вход
София
Времето в София 9 o C

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов пред жените на ГЕРБ: Участник съм във Възродителния процес. Докато от мене зависи нещо, такъв ужас няма да допусна (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов пред жените на ГЕРБ: Участник съм във Възродителния процес. Докато от мене зависи нещо, такъв ужас няма да допусна (ОБНОВЕНА)

на 09.03.2019
45126
54
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов пред жените на ГЕРБ: Участник съм във Възродителния процес. Докато от мене зависи нещо, такъв ужас няма да допусна (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
09.03.2019
54
45126

"Нашето европейско председателство остана като пример и още се дава за пример. В цяла Европа се говори какво правихме. И за моя радост колегите от Западните Балкани го оцениха", каза премиерът Бойко Борисов пред форума на жените от ГЕРБ.

Изключително важна е жп-линия София - Скопие -Тирана. Румънската страна уж е съгласна за мост на Свищов, защото мостовете на Русе и Видин са малко, поясни премиерът. "Някой ще каже какво ни интересуват комшиите. Как като те са до нас и много силно ни засягат. С нашите съседи е важно да има свързаност", уточни той.

Борисов говори и за сигурността в Черно море. "Баласнираните ни отношения с Русия са много важни. По енергийните проекти пак се изказват. Аз не знам като се пенсионирам, БСП какво ще говорят", каза Борисов. За АЕЦ "Белене" говори, че не става дума вече за руска централа, а за чисто българска. "В момента България има два собствени реактора и си търси желаещи да участват чрез конкурс", каза Борисов. 

"Със САЩ работим изключително добре. Огромните финанси и огромната армия на НАТО е на САЩ. Правим всичко възможно като добри партньори да имаме такова отношение, което да е съвместимо с нашите партньори. С една дума в отношенията си със САЩ, с Русия, НАТО, ЕС подхождаме веднъж партньорски, веднъж по интерес като българи", обобщи Бойко Борисов. 

Борисов съобщи, че е поканил патриарх Неофит и главния мюфтия на среща в понеделник. "Има една тема, която се казва етническа толерантност, с която ГЕРБ няма да прави компромис. И не защото някой ни е извил ръцете. С мене такъв разговор не е воден. Аз съм участник във Възродителния процес, бях на 28 г. Такава мъка, такъв ужас повече никога няма да допусна, докато от мене зависи нещо. 1 кв. м им даваха да си сложат покъщнината. Моята майка като ме изпращаше с автомата, военната униформа и кубинките, видя с очите си българи с различна религия да се гледат и да искат да се убиват. И понеже тогава бяхме във Варшавския договор, а Турция в НАТО, щеше да стане тук началото на голямата война. Ако помолим БНТ да извади архивни кадри, да видите каква трагедия беше. Хиляди, стотици хиляди кервани от български граждани, само че с друга религия. Нямаше кой да им гледа животните. Командироваха учители от страната. Ужасно чудовищно време, сътворено от БКП/БСП. Още не може да се забрави това", спомни си Борисов.  Той уточни, че "сме си стиснали ръцете" със Саудитска Арабия заради радикалния ислям.

"Цял живот съм бил биткаджия. Искам да се спася от това. И да дърпаш бабички по границата, не е голямо геройство. Има и здрави мюсюлмани. Иди дърпай тях. На жълтите павета е много лесно" , отсече Борисов.  "Ние казваме опрощават се дълговете. Когато Дянков искаше на БПЦ да направим същото му казах: "Има началник, който да решавата тази работа. Ти не се бъркай", поясни премиерът. И уточни,че правителството дава милиони за манастири и черкви. Борисов развесели жените от ГЕРБ като им каза, че Ердоган го попитал по телефона защо правим ограда. Нашият премиер му казал, че за охладняване на отношенията между България и Турция може да кажат само метеоролозите. 

"В това отношение игра не бива. Толкова е гадно, че ще ни върнат векове назад. И когато парите идват от съседни държави и то не само за мюсюлмани. Ние можем да се прегръщаме и целуваме, но разузнаванията още работят. Искаме да тръгнем на чисто и вече всеки да си оправя финансите", обясни Борисов. Той уточни, че на тази тема няма да си замълчи, защото се приказвали неверни неща.  

"За вас, жените сме направили много. Отвърнете ни с добро. И ние сме нежни души. Аз имамначалник - Цвета Караянчева. И президентът има началник. За Цветанов да не говорим", пошегува се Борисов и уточни, че темата е много сериозна. 

"БСП много пъти е била в коалиция с ДПС. Ние никога не сме били и няма и да бъдем. Но когато някой ни помогне, възпитанието изисква на благодарим. Това е отговорно поведение. БСП не са в парламента, а ни обвиняват нас, че сме в коалиция с ДПС. Да излязат БСП и да обявят като нас, че няма да правят коалиция с тях. И тогава да видите какво гърчене ще стане. Ще има ама дайте да минат изборите, да видим как ще ни подредят", каза Борисов. Той се опитвал да атакува БСП с някои направени от тях неща, ама нямало такива. "Трябва да се върнем на НДК", уточни премиерът. 

Борисов повече от час отговаря на въпроси.

Сподели:
Напиши коментар »
(54)
1
Никога не подценявайте силата на глупавите хора, обединени в големи групи kато Герб !
2
Нарцисизмът и самовлюбеността на Борисов убиват българите! Да правиш всичко само и само някой лицемерно да те похвали с стотици милиони на гърба на бедните ти поданици е най-малко цинично. Намаляват се пенсии, стандартът на живот от нисък най-нвисък в ЕС, на 3 месеца си увеличават заплатите по 400 лв при мин.заплата 400-500 лв...Пълно безобразие, безскрупулност и наглост
3
Лелеее колко е смешен...
4
Хаха пак ли за европредседателството бе?! Тоя верва ли си? Някой трябва да го събуди...
5
Бих изпитвал сериозно неудобство,ако от лявата ми страна седи един тежко забогатял индивид,осъждан от български съд на четири години затвор,"напазарувал" си шест жилища,подредил си живота с 50-години напред.Къде започна и къде ще завърши "демократичния" процес за някой "патриоти" и те ще се затруднят да отговорят.
6
Виж Кой те Управлява! Всички са Деца на ДС и Стари Комунисти ! http://vchas.net/57588/ Задунайския КЕНЕФ 75 години се Управлява от Комунисти и Милиционери, Тоест Терористи и Убийци и от Децата и Внуците на Тези Терористи и Убийци ! Срещу Терористи и Убийци се Действа и ще се Действа САМО и ЕДНСТВЕНО със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА.Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! Милиционери,Деца на Милиционери,Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
7
Не всеки луд е ГЕЙбер но всеки ГЕЙбер е луд !!! Доказано !!!
8
Бойко е тотална катастрофа за държавата и българите. След него и потоп. Десетки милиарди дълг, стотици милиарди еврофондове окрадени, тотална смяна на ценностната с-ма, налагане на неграмотността и слугинажа за просперитет и кариерно израстване, опоскване каквото е останало от държавата, все по-нисък стандарт на живот до пълно изтрещяване на хората, лобистки закони, ф алит на банка и бизнеси...сега и концесията на Летище София
9
И Марийка върти постоянно и прилежно глава към него , играейки го крайно заинтересована ! И тя от нищото "европейка" ! Трагича работа........
10
Бoриcов: "Вчера ми напpавиxа пoдъл номeр. Зaвързaха ми очитe и ми казaха, че ще oпpaвям Нинoвa, а катo cвъpших си маxнaх кpъпкaта от очите и когo да видя-Йoнчeва и ДeсиБoриcов: "Вчера ми напpавиxа пoдъл номeр. Зaвързaха ми очитe и ми казaха, че ще oпpaвям Нинoвa, а катo cвъpших си маxнaх кpъпкaта от очите и когo да видя-Йoнчeва и Дeси.
11
Академичките от ГЕРБ-женуря притежават завидни орално-анални умения, за което завижда дори и Поли от Симитли !!!
12
речите на Борисов и Радев и си правете извода. Даже по случай женския празник ББ скача от тема на тема само и само да се САМОпохвали
13
Това може вече да се определи като тежък трагико- комичен шизофреничен случай !!!
14
Булгария се управлява от коалиция ГЕРБ - ДПС, и ако Бойко още веднъж каже, че ако сдаде поста ще ни управляват БСП и ДПС - лъже като дърт циганин от ДПС. Той управлява с помощта на ДПС 10 години, а сега си купува управлението вече явно. ГЕРБ господ да ви убие дано - продажници долни.
15
от екстра класа. Това представлява банкянската тиква. Тъжното е, че все още има идиоти, които се вързват на тъпотиите му.
16
Възроди глупотата, лицемерието, наглостта и докара на власт крадци и безродници.
17
отговор на коментар
Големи глупаци са,не ни организираха нито луканова,нито виденова зима,изпуснаха далавера с фалит на 16 банки!Тотална липса на мандраджийски тарикатлък!
18
Спасиба галяма!!! Ние тук всички в БГ-то "паре ву франсе" и ручаме доматето барабар с колците. И нема да се плашиш!!!
19
отговор на коментар
Не ревнувай,комуне,че чалмата ти е изневерил,той пак ще си те оправя!Господ тройно да го върне на теб и на милото ти семейство!!
20
Върхът на глупостта. Едва ли има някой, който е против мюсюлманите. Става дума за неправомерно изразходвани и не контролирани средства от определена институция, които нямат нищо общо с обикновените мюсюлмани, които са работлив етнос. Какви лакърдии и за какво за националната сигурност - боже, господи какви уникални изводи.
21
Момчето го е страх. Осъзнава , че ще му търсят нова марионетка за заместник.
22
Явно процесите на пълна самозабрава и психическа разруха на този отдавна сдухал се чичка продължават. Как поляга на ДПС, участвал в процеса и никога нямало да допусне повече това??????? За пуста власт която използва само за себе си и част от Шайката, като закова България като най-бедна и умираща, най-нещастна и ограбена, най-беззащитна и най-подчинена на САЩ и ЕС, както и подвластна на Ердоган, приказва небивалици пред жените на ГЕРБ. На всеки нормален българин е ясно, да си член на ГЕРБ в тези дни, когато държавата се срива във всяко едно направление, е все едно да си купиш фабрика на 08,09.44. Ще се гърчи до последно да стои на власт, включително ще плати да бунтове, само и само да се измъкне някак си от тинята в която ни набута с неговата алчност, простотия, наглост и страх. Той се прави на биткаджия но е лъв със сърДце на полска мишка. Вижте му охраната, десетки гавази, къщата заградена като концлагер, само и само да не го накажат за хилядите мръсотии които причини на Българския народ. А Медведев как само му се подигра, направи го за смях. Всеки ден на този много болен човек е пагубен за България.
23
Дерзайте ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу Борисов и ГЕРБ. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването и плюенето. Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радеф и другарката Нинова !!! И нали си знете - само който изпълни плана за 50 пасквила на ден ще си вземе договореното от черната ни каса в Позaсрано.
24
спрете парите за мюфтийството пратете нап да провери какви имоти се дават под наем и къде са парите от тези имоти от какво се е нарупал този дълг от 8 милиона да не са окрадени от някои
25
Тате, тате, ние цигани ли сме? - Да, тате, цигани сме! - Ама тате, тате, ама от долните цигани ли сме - дето крадaт, не работят..? - Да, тате, точно от тези! - Е добре де, тате, ама съвсем долни ли - от тия дето са мръсни, гнусни и бъркат по кофите?!? ... - Да бе, тате, от тия - съвсем долни цигани сме! - А за ГЕРБ ли ще гласуваме , тате? - Ееееее, тате, чак такива цигани не сме.
26
Жените на ГЕРБ? Те са с други хормонални качества ли?
27
Бойко е THE BEST!
28
Заради този палячо сме станали не за смях, а за подигравка пред цял свят. И като вземат да го представят като Балканската Меркел, Обединитвлят на Балканите, Най-уважаваният премиер в Европа и кво ли не, се чудя, няма ли кой да му каже колко е мразен у нас и колко подиграван в Европа? И лъже, лъже безсрамно и нагло, за растеж и напредък!!' Растежа е по сметките му и сметките на съратниците. За българина са високите цени, тоталната корупция, рсьрухата, моралната деградация, разликата между бедни и богати, циганската агресия и обезлюдяването. Чудя се, вярва ли си на брътвежите или се прави. Ако си вярва значи е пълен и:;;иот!!!
29
Сега разбрахме, че тиквата също е дисидент. Насила е участвал във възродителния период. Но да не забраввме, че към този момент е имал десет годишен стаж в БКП. Ще почете ли жертвите от атентата на гара Буново. Само заради този атентат - взривен е вагона предназначен за майки с деца всички джагали трябвало да бъдат обезглавени, а не да им се сменят имената.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Борисов колкото е голям и я разбира политиката толкова дадуряка радев нищо не става от него ! Е хайде става за марионетка
32
Та да прилича на тях вероятно. Или да им се присмее.
33
И ТУРЦИТЕ УВАЖАВАТ БОЙКО БОРИСОВ, САМО КОМУНЕТАТА СИ ГРИЗАТ НОКТИТЕ ,КЪЛНАТ И ПСУВАТ. НЕ ВИЖДАТ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ. А ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОТ КОТИЛОТО НА БСП.----- ТОЗИ ОТ СИЛИСТРА С МИНЬОРСКИТЕ ФАЛШИВИ ПЕНСИИ И ТОЙ ОТ БСП.
34
Какви само ни управляват?Съсипаха Държавата!Най бедната и корумпирана страна в Европа!Сутринта едно;на обяд второ,а вечерта трето мнение.Това е ГЕРБ!
35
Тиквата е комуняга - дисидент, милиционер(пожарникар) антикомунист.
36
Браво на премиера, че ни припомня колко ни е крала Импексовата БСПдирастия, без значение кой кретен е бил начело. Дали ще е гръмнатия мафиот Луканов, или ще е Жан кво да ям, или пък Доносник Гоце или СС Момата, ако ще да е и Клепоухия кретен все тая, дали ще е сполука за България, или визията на Импексовата барсала, ши/бани/те БСПелерасти и корветени, винаги са обирали държавата и народа ни. Затова сме най бедните в Европа и света, дано най после дебилите го осъзнаят тоя факт!! Барасалата щяла да става, като СС Момата, премиерка ха ха ха, ще стане когато на Травестита Адолфина и порасне наново пи.шка!!
37
Абе страхотно беше европредседателството никой освен Боко не го помни но затова той ни го припомня в чужбина няма дума за нашето председателство само Юнкер се сеща за хубавата ракия и вкусния Суджук точно за това Секретарката на Путин дойде лично да се подиграва с Питека а Ердоган потрива ръце заради нашата идиотщина просто хубаво се живее в блатото никой друг не ни смята за самостоятелна държава заради Питека поне да беше научил малко английски но не треторазрядна мутра трябва да е тъп и прост иначе няма как да си от Герб жалко за младите който ще напуснат България но това е реалността Герб +Дпс и милионерите от БСП разсипаха България
38
Абе страхотно беше европредседателството никой освен Боко не го помни но затова той ни го припомня в чужбина няма дума за нашето председателство само Юнкер се сеща за хубавата ракия и вкусния Суджук точно за това Секретарката на Путин дойде лично да се подиграва с Питека а Ердоган потрива ръце заради нашата идиотщина просто хубаво се живее в блатото никой друг не ни смята за самостоятелна държава заради Питека поне да беше научил малко английски но не треторазрядна мутра трябва да е тъп и прост иначе няма как да си от Герб жалко за младите който ще напуснат България но това е реалността Герб +Дпс и милионерите от БСП разсипаха България
39
ti ako znaesh as vuv kakvo sum uchastval i lichno sum rakovodil napravo shtesi skusash generalskata uniforma i otlichiata
40
ПИК бъдете коректни ! Боко казва , че е участвал във Възродителния процес при охраната на държавното имущество при заминаването на българските турци в Турция и е бил ком. на батальон на 27г. ... процес организиран от БКП. Хайде малка корекция Боко е роден юни 1959г т.е. е бил точно но 30г.с 12годишен стаж по това време 12г Заминаването но турците започна след майските събития т.е. след юни-юли 1989г.....
41
Поне се скр-ий някъде бе байно! Явно и тогава си правил всичко, което не е зависило от тебе при възродителния процес, както правиш и ще направиш друго, което не е зависило от теб, а от управниците в ЕС, независимо от това до къде доведе и ще до-ведеш род и Родина, която абез-людихте по ваша вина!!
42
ДПС-ПАК НА СОФРАТА--ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ,ХАК ДА ИМ Е ,ЩОМ ГИ КАНЯТ!! С ДПС--ШЕГА НЕ БИВА,ЩОМ ИМ ПОДАДЕШ ПРЪСТ НАЛАПВАТ ТИ ЦЯЛАТА РЪКА !! ГРАБЯТ,КРАДАТ,БАСТИСВАТ,ПРЕЯЖДАТ И РУШАТ ДЪРЖАВАТА НИ!!
43
На 28 г.ми отнеха аналната девственост в една джамия.От тогава неискам да си спомням тоя ужас.И колкото зависи от мен ,ще се боря срещу изнасилвачите с чалми.
44
ЧЛ.98 Т.12 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА КАЗВА,ЧЕ ПРЗИДЕНТЪТ ОПРОЩАВА НЕСЪБИРАЕМИ ДЪРЖАВНИ ВЗЕМАНИЯ.ДОБЪР ИЛИ ЛОШ, ТОЙ Е КОМПЕТЕНТНИЯТ ОРГАН!!! ПО ОБРАТЕН АРГУМЕНТ,СЪБИРАЕМИТЕ ДЪРЖАВНИ ВЗЕМАНИЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ОПРОЩАВАНЕ,ОТНОВО С АКТ НА ПРЕЗИДЕНТА.
45
Да отива в затвора, където Му е мястото, да Го правят Булка с Букет!
46
Бай Ганьо е жив , по-жив и най-жив, от когато и да е било. Придобил е просташко самочувствие. Облякъл се е в бруталната си самовлюбеност и усещането , че е непогрешим. Неговата борисовщина се разпростира като зараза из цялата ни РОДИНА и изкривява българщината. Дали Алеко Константинов би бил доволен , ако можеше да го види ? Оригинал или копие ? Не.....просто вожд на шайка / според Антон Тодоров / !!!
47
И във Възродителния процес участвах , и член на БКП бех , и коли крадох у Унгария и Чехия , и бухалка въртех за рекет , и на бай Миле паркинго пазих , и на Тато ушите масажирах , и на дедо Мончо се кланях , и Доган ме направи , и Шиши контрабандираме цигари , и краднем от магистрали , и амфетамини продаваме с Домуса , и футбол играем , и тенис , и брич-белот , и Папи ми галат тиквата , и Поли от Симитли ме обича , а Цецо пипоня ме мрази....О-оф , уморихсе , фръгм кръпта и у Барцелона , че детето ми вика чичо и да си арчим кинтите , а ви да го .....
48
Още нищо не знаете за мен, бре, безверници Бузлуджански!!! Я бех охранител на Хаджи Димитър и още си пазим униформата у нафталин!!! През Руско- турската война изтрепах 100 башибозуци с голи ръце!!! Чък Норис пасти да яде!!! А през Възродителния излових 3 банди терористи, които щеха да взривят Правец, барабар с Бай Тошо, за това ме направиха пожарникар и негов охранител-професионалист!!! Та и генерал станах на Българското опълчение!!! Прощавам ви, неверници ниедни!!!
49
И ви моля, ако срещнете личния ми доктор, му кажете да си ме прибира по-бързо в Карлуково, че ми писна от всичко!!! Или оня идиот, забравих му името, да ме води в Унгария за показ на Европата!!!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
След като признава, че е участник във възродителният процес с автомат, не трябва ли Прокуратурата да го арестува?
52
след въпрос от жена,отвори бутилката с вода и отпи директно от шишето. След това се усети и взе да си сипва в чашата, естествено, веднага след всеки зададен въпрос от жена.
53
Абе Тикво как на 27 години с пожарникарска диплома си бил командир на взвод е май само лумпените от твоята партия ти вярват щото по онова време това което разказваш беше невъзможно ей ама наистина си заслужаваш прякора Тиква ей Герб победа винаги ставаш за смях като Идиота Плевнелиев и той маше репресиран или какво там само разбира се в мокри те си сънища идиоти
54
Историята не почва от теб. Много си малък.Виж 1913г. Тракийските българи след освобождението Какво са направили с тях "добри съседи" турци, че и гърци. Виж останали са само стари снимки от тях. И пепел няма.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17242
архив

Любими, наистина ли съм ти единствената?!
- Вие какво - май всички сте се наговорили днес...

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1447
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x