Вход
София
Времето в София 14 o C

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с важна реч пред 14 хиляди симпатизанти на ГЕРБ за евроизборите: Ще ни ударят четвъртък или петък с нова лъжа като аферата "Костинброд" (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с важна реч пред 14 хиляди симпатизанти на ГЕРБ за евроизборите: Ще ни ударят четвъртък или петък с нова лъжа като аферата "Костинброд" (ОБНОВЕНА)

на 19.05.2019
52231
49
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с важна реч пред 14 хиляди симпатизанти на ГЕРБ за евроизборите: Ще ни ударят четвъртък или петък с нова лъжа като аферата "Костинброд" (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
19.05.2019
49
52231

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов държи важна реч пред 14 хиляди симпатизанти на ГЕРБ в "Арена Армеец". Той представи кандидата на ЕНП за шеф на еврокомисията Манфред Вебер, който е в София специално за събитието на управляващата партия. 

Президентът Румен Радев ще се срещне с председателя на ВКС Лозан Панов

Президентът Румен Радев ще се срещне с председателя на ВКС Лозан Панов

Със среща с председателя на Върховния касационен съд...

на 14.05.2019

Преди него речи държаха вицепремиерите Томислав Дончев и Владислав Горанов, кметовете на София и Бургас и зам.-председатели на партията Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, както и Цветан Цветанов. Приветствия отправи и коалиционният партньор на ГЕРБ за евроизорите от СДС - председателят на сините Румен Христов. 

"В Германия ръкопляскат по 6 минути", пошегува се Борисов и получи силни аплодисменти. После разказа как преди няколко години Вебер не е харесвал България, а сега е е най-голямата реклама на страната ни. Лидерът на ГЕРБ благодари на колегите си от ЕНП, както и на кандидатите от ГЕРБ, които с обиколките из страната са успели да покажат какво е постигнато. 

Той благодари и на Жозеф Дол за призива му всички десни партии в България да се обединят и благодари на СДС и другите коалиционни партньори на ГЕРБ за изборите. "Другите са помагачите на БКП, които не са се променили, защото конгресите им вървят един след друг. Борисов каза, че този път няма да се кара, за да не се снишават от ГЕРБ и да си помислят опонентите им, че са слаби. 

"Няма нито в една сфера, в които държавата да е в по-лошо състояние, отколкото е била. Рекордно ниска безработица, рекорден вътрешен продукт и инвестиции в истински заводи. Тази лъжа и манипулация, която върви през цялата кампания лъсна, когато през последните дни с Горанов и Дончев открихме огромни заводи. 

За първи път България изнася повече за Германия, отколкото внася", каза Борисов. Той припомни, че за първи път има реални инвестиции, които произвеждат БВП и износ. Затова и инфраструктурата е изключително важна, за да има начин тези стоки да се придвижват. Той припомни построените в последните години огромни многолентови отсечки във всички големи градове, както и републиканската пътна мрежа.

Борисов обаче заяви, че не бива да се бърза с изявленията за победата, тъй като над 500 хиляди автомобила се очаква да напуснат страната. "Вълчев, направили сте и понеделник неучебен ден. И понеже са много бедни, всички тръгват да пътуват. Помолете ги хората да си починат петък, събота и неделя на обяд да се върнат да гласуват. Парламентът на ЕС е не по-малко важен от избора на парламент за България", каза Борисов. 

Той припомни успехите и усилията на българите за опазване на границите и настоя, че мястото и е в Шенген.

"Вчера чух някаква глупост, че комунистите искали справедливост и затова питам репресираните в залата, които ни подкрепят - има ли справедливост при комунистите? Тяхната справедливост е затвори, смърт, народен съд. Когато се говори за конституцията, да ми каже някой къде пише, че разделените власти могат да се месят в независимата съдебна власт и да ги привикват на килимчето. Това ли е справедливост и в тези времена ли ни връщат от президентството?

Като отиде сам магистратът в президентството, за какво си говорят? Има ясно разписани правила - съдебните власти си избират ръководители, в парламента си избират. Кметът на София меси ли се в парламента? 

Така че, организирайте се и се извинете на хората за грешките ни и напомнете какви добри неща правим, които вече ги приемат за даденост. Помолете се на хората да се върнат и да гласуват, защото това е важно и за България и за Европа. За съжаление го дават хубаво времето", пошегува се Борисов. 

Той напомни, че ГЕРБ ще имат сила в Европа, ако спечелят тук и спечели ЕНП. 

"Мили мои, максимална концентрация, четвъртък и петък ще ни правят Костинброд. Нали помните лъжата? Пак същите кандидати са там и лъжат, че има автобуси с двойни дъна. Това се готвят да направят четвъртък и петък - да ни ударят с лъжа и да нямаме време да реагираме. И после, когато мине и се освестят, ще кажат, че са излъгали и не е за първи път, но пораженията ги има. Затова искам да се концентрирате", благодари на присъстващите Борисов. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(49)
1
Браво ГЕРБ.Успеха на България е гарантиран с ВАС. Курн.ел...Мадура и жаба Елена.. Ще умрар от яд на 26.05. Позора ще го види цял свят. Злобата и завистта. Жаждата за власт ги унищожи тези жалки същества.
2
Браво ГЕРБ - отново показвате че сте големи.Бъдете здраве и успех с бюлетина 12 !!!!!
3
Да живее КПСС, опс ГЕРБ
4
БКП, КПСС ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
5
Велики сте ГЕРБ - троловете на Кутев се гърчат - не знаят какво да тролят!
6
Браво. Бойко да мачка тиквите на чрвените комунистически БСП-едераси
7
ПОДЛОГИ НА ТУРСКАТА КРАДЛИВА ШАЙКА ГЕРБ.
8
Сега е момента главния прокур по бързата процедура да хване мафията накуп. 14 хил.души дето са усвоявали най вероятно от общите пари и са си постройли къщи и палати. Толкова е трудно да се намери по прос т от крадеца от Банкя който е и лъжец. Срам и позор че този примат управлява държавата.
9
Пу**тко мършава. Марш обратно в кочината от която си изкочила.
10
Леле червените ненормалници откачиха. Яд ги е та знае ли се. Ще им се пукне жлъчката. Спокойно бе шебеци .живота продължава и след 26.05. Щом България е добре и вие така. Но си сменете софтуера,иначе няма да стане ...със сърпове и чукове в главите ...няма как да сте щастливи.
11
срещу нас ЖЛЪЧ , злоба , реваншизъм от маргинален тип , болшевишки пропаганди и популизъм и национал - социализъм ...най грозното нещо в историята на света ..
12
Затова Бойко ударете ги вие първи крайно време e. Мачкай както се мачка додосега червената сган.
13
Тези чукове ,сърпове по кухите ви крадливи лейки.Шебек е тази,която е родила членестоного като теб.
14
Радееевв, нали си европеец и натовец , с една дума си ЗА алианса и сътрудничество на пакта за стабилност и против руската агресия в Крим....ТАКА ..ДО ТУК Е ..ясно ..ПИТАМ Радев ....Радееев ти и Генчева за БСП - ту ли ще гласувате ...или за България ...ПИТАМЕ ..?
15
Калпаза нин да ти напомня че тук е България а не Африка. Този бокл ук дето 10 г. ни разправя прикази на Шехерезада а сме най бедни и живеем в най крадливата държава с водачи крадци и лъжци клептомани. Стига толкова лъжи. Срам ме е от този празнодумец. А ако му барнат и покажат сметките на този ще видиш за какъв клептоман си говорим
16
...силна кампания! Това беше наистина една демонстрация на сила и увереност! Къде могат да сравняват ГЕРБ със Нинова -ЕООД! Всички разбраха , че за комунистите от Позитано ,лъжата и манипулацията е необходими като..."въздухът и водата за всяко живо същество"! Прави ли ви впечатление , че когато Борисов излезе на предна линия в кампанията ,и Корнелия се покри като партизанин в землянка! Истината е прост,готвят поредния Костинброд заедно с Фатмакът! Пределно ясно им е на Позитанските мародери, че те по нормален начин избори не могат да спечелят!
17
отговор на коментар
Другарката ти Импексова е специалистка по Африка и по-специално Зимбабве.
18
Тъй ша та изплюща червена мишко че ще квичиш като майкати гат ми свиреше на кавала!
19
По-жалък човечец,едва ли съществува в БГ политиката.Прост,нагъл,лъжец и крадец ! И за това ще сте най-бедни ,не само в ЕС ,но и в цяла Европа.Говори против комунистите? С които е бил член на БКП и ял бял хляб ! Пълен боклук !
20
Цветан Василев за това ли плаща тролчета червенодупести? Бойко да е виновен, дори за липсата на мензис на Биволицата Импексова и липсата на ерекция на Фатмака Тъпанчев?Чумата Импексова е същата мегаломанка като Фатмака Тъпанчев! Мечтите да стане министър председател са като на Цветан Василев! Схемите за фалиране на импекси са същите! Мечтата и на двамата е да фалират България! И двамата имат политически съмишленици! И двамата са изпечени крадци! Рапона иска поне една служебно правителство за да се накраде като последно, ама ще получи едно УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕ!
21
Никой разумен българин не би гласувал за листа, в която фигурират стари муцуни като Румен Гечев, човека който ограби българите през 1996 г.,докара ги до просешка тояга с 10 долара заплата и 5 долара пенсия и закопа държавата си за години напред. И с тези хора БСП искат справедливост?Такава ли алтернатива искаме? Това ли е промяната им? Все отбор лъжци и маниполатори. Разумните българи не трябва да го допуснем и в деня на изборите да не забравяме, че има от лошо по-лошо.
22
Абе еййййй боооклуука си ти мършав бацил бих те разтоварил анално
23
Кога се активират Нинова и Радев? Единствено и само,когато са ударени техни приятели и спонсори! Това е типично за слуги на МАФИЯТА, същите методи, но с големи пълномощия! Писука срещу бавното съдопроизводство на приятелите Ветко, Миню, Митю, Баневи и други, но единствено и само за да може да ги ПОМИЛВА, ако ги осъдят! През 2018 година над 650 престъпника е помилвал, за да ги пусне на "протестите" за Президентска Република! Много кухи манерки с 4см череп от Дружеството на запасните на БКП офицери "Зелените чорапки" мечтаят за нов 9.9.1944г. Спокойно дрОгари, пийте си валидола, 9.9.1944г се отлага, парите ги конфискуват от Спец.Прокуратурата! Голям зор докато се преброят 10-11 милиона на спонсора на БСП и Радев Ветко! Нали и червените мобифони с куфарчетата са тъпи като Вас, след удара срещу Бенчо и Очите, решиха че ако ударят ТР, ще заличат следите от мръсните пари с които плащат на слугите си БСП и Радев! Много сте наивни, направо прости, тази екстрена ситуация бе повод за намеса на ГДБОП и получиха достъп, без съдийска санкция, до цялата база данни! Така изгоря Ветко, но той е първия от поредицата на червените олигарси, спонсори на БСП! Нинова и Радев треперят от страх, защото транзакциите към офшорките на Вирджините няма как да се скрият! Радев побесня,защото не може да назначи Ветко посланик в Париж!
24
Боко е проклятието на България! Аспарух създаде Велика България, този я разсипа за 10 години.
25
Днес в "Арена Армеец" предизборния митинг на ГЕРБ беше от 14000 активисти и симпатизанти на партията, а БСП-то с автобуси от цялата страна събират митинги от около 3-4 хиляди немощни пенсионери и платени мангали.
26
Видях в зала "Арена Армеец" на куп всички корумпирани герберасти, престъпници ограбили народа. Те доведоха България на последно място по бедност и разруха. Господ бави на не забравя!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Коя е истината че си гнусен д-олнопробен п-едал, и л-ъскаш б-астуните на м-анговците!
29
Кет'еринг за 14000 гер' бери'сти пл' атен от суб'сидията нар' одна. Тъ'па типи' чна реч от тема на тема и от цв'ят на ц' вят. Стил "се он д'ал и он пр' ав". Мъ'ка.
30
Долу ГЕРБ! Долу мафията!
31
отговор на коментар
Събират бсп 3 хиляди старци защото младите които все още имат работо в бг не се появяват по митинги за да не бъдат уволнени от мутрата премиер.
32
Бравос Шайка, 14000 държавни служители, и калинки на Герб събрани на едно място. Вебер беше преди това в Хърватия със Меркел защо тя не беше там?? Отговор за едно е прав Тиквата Манфред мрази България каза ли му Питека че е фен на Орбан?? Цялата кампания на Вебер е против патриотичните партии в Европа Орбан и сие. Вебер е в в София за да каже на Шайката че са пътници писна им на Европейците от кражбите на Шайката. Това е само Пендалко и няколко дебила още не са го разбра ли.
33
И 24 000 да докарат, на всеки по знаменце с лика на Великия вижда да им раздават, по 50 лева, сандвич и кафе, това ли ги прави сила? А бедността, корупцията, икономическата и морална разруха и упадък, високата смъртност, унищоженото здравеопзване и образования, двата милиона мигрирали, окрадени те фингов, жестокото забогатяване на лидерите, шуробаджанаците натикани навсякъде, 11 те пъти намалени инвестиции, избягалите големи западни фирми преместили се в Румъния, изцяло купената съдебна система от Вожда, изнесените десетки милиярди по негови и на другите сметки, не е ли истина? Тези ми напомнят на БКП, конгреси, пленуми, пълно единство и накрая шут изотзаде.от народа. Да събереш с принуда толкова хора е показателно за паника и страх. Дават увереност пред народа колко са много и силни, а всъщност са проядени от вътре от лакомия за пари и постове. Смехотворни напъни на една саморазрушава се партия от интриги за пари, власт, лично облагодетелстване. За толкова глупави ли смятате българите, минали един път през измисления Социализъм, който повтаряте без промени в днешни дни? Цял народ ви се смее, начело с Вожда и личния му уреждач на избори Цвъко.
34
Преди години се срамуваме от селския вид и мснталитет на Бай Тошо. Хората се присмиваха и то с основание, за ниската култура, липса на образование, от вида му на случайно попаднал селяк на опера. Питам тези които са били в залата, не се ли срамувате от интелекта на премиера, от ниската култура, Ганьовските му плоски шеги, обкръжението от полуграмотни послушници, страхотно крадливи и нагли, от липсата на богата реч, от чувството му за малоценност което прикрива с фалшива увереност и опити за иронизиране на опозицията? Не ви ли е срам, едно лице като него, забатачило всичко в държавата, довел я да с най-нисък стандарт и висока смърност, с милиярди по различно сметки и имения по света, най-нагло да ви лъже колко сме добре, а всъщност над 2 милиона са под линията на бедността? Още около 2 милиона работещи бедни, с обезлюдени цели райони, с взети решения против Българския народ и неговото бъдеще? Как го слушате и вярвате ли му? Като отидете в магазина или зареждате колата не усещате ли "добрините" му, как не стигат парите и стандарта ни е ужасно нисък? За 50 лева и един сандвич ли сте били в залата? ОК, ваш избор, но и утре е ден. Тогава?
35
Като чета коментарите мнооого се затруднявам в коя партия са комунистите - в БСП или ГЕРБ. Тук направо вреи от вълкочервенковски ентусиазъм и болшевишки валяци и мачкалки. Сори ама ми се взе акъла.
36
Ха, ха, ха, ами като си знаят насраните гъзове,суджучените тикви ще стоят на тръни до евровота и тази седмица се очертава като много интересна !
37
Бил е твърде млад и зелен , когато е станал червен. Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. Дядo мy по майчинa линия не е yбит в зaтвоpa в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите. Убит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Този му дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил пapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, кандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генералът от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниcтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните , а след това ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал работа за да остане член на БKП. Mилчо прибира Бoйчo, дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Година по късно Caмоковеца откупува Бойчо от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взревена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е и Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов, който го препоръчва за охранител на Симо Брокера. Тиквата им опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. В това време задочно е учил във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на случайно минаващи покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно двукопитните в страната гласуват за тях. Печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава гласната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримать тьнкисти“ и полският „ Четеримать тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
38
Язък ти за труда които си положил, за да напишеш тази помия! Борисов отдавна е ясен на българите, за това и трети мандат го избират за Премиер! Докато държи мародерите от Позитано далече от властта, винаги ще бъде най-уважаваният бг политик! На 26 идва поредния побой срещу партията на лъжата, а наесен ,погромът ще е пълен! Така че свиквайте!
39
УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ,ДАМИ И ГОСПОДА!НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙТЕ! НИЕ ОТ ГЕРБ ПЕЧЕЛИМ ИЗБОРИТЕ И ВЕДНАГА ЩЕ УСЕТИТЕ КОЛКО ЩЕ ВИ Е ГОТИНО.
40
З7 - КОЙ/ КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТАЗИ СЛУЧАЙНА ПОРЕДНОСТ, МИ Е СЕ ТАЯ , НО СЪМ ОБЕДЕН , ЧЕ СИ ЖАЛКО, ЗЛОБНО , МНОГО ТЪПО РУСКО / БСП МЕКЕРЕ !!! ПИШИ ЖАЛКА ИЗМЕТ , АКО СИ ЧОВЕК С ЧЕСТ-ЩЕ СИ НАПИШЕШ ИМЕТО, АМА НЕ КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМЕТ, КРИЕШ СИ ПОД 37 !!! ИМАМ САМО ЕДИН АРГУМЕНТ - ЧЕРНОБИЛ 86 !!!!! ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ПАСМИНА, СЕ СКРИ, ПЛЮСКАШЕ ХРАНА ОТ ФРАНЦИЯ, ЗА ДА НЕ ПОГИНАТ , А ДЕЦАТА НИ МАРШИРУВАХА ПОД СКАПАНИТЕ ИМ ЗНАМЕНА, А НОВОРОДЕНИТЕ ...................................ЖАЛЪК ИЗМЕКЯР, СУЧЕХА МЛЯКОТО НА МАЙКИТЕ, КОИТО СЕ ХРАНИХА СЪС ЗАРАЗЕНИ МАРУЛИ !!!!! КАКВО Е БИЛ И КАКВО Е БОРИСОВ,МИ Е СЕ ТАЯ, НО ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ИЗЧАДИЯ , БОГ ДА ГИ НАКАЖЕ, 37 И ТИ СИ ВЪТРЕ НАГЪЛ МЕРЗАВЕЦ !!!! ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, И ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА !!!!!!!!!!!!!!! АКО ТОВА НЕ Е НАЦИОНАЛЕН ГЕНОЦИД ???? АЙ ДЕ , ХОДИ ГЛАСУВАЙ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ НАРОДОУБИЦИ!!!
41
БОЙКО СКОРО ЩЕ СИ ХОДИ В БАНКЯ ЗА ДА НАПИШЕ МЕМОАРИТЕ.ЧАО БОЙКО!
42
МОЖЕ , НО НЕ БЕШЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, МОЖЕ ДА Е БИЛ ПОЖАРНИКАР , т,е НИЩО НЕ Е ЗАВИСИЛО ОТ НЕГО!!!!!!!!!!!!!!! НИЩО В ПСИХИКАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО И СЕГА ЛЪЖАТ , ЗА КЪЩИ , ОФШОРКИ , НАЙ ГАДНОТО Е , ЧЕ ЛЪЖАТ БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ !!!!!!!!!! НА ВЪРХА НА ПАРТИЯТА МИЛИОНЕРИ , А В НИЗИНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ !!!!!!!!!!!!!!!! НЯКОЙ ДА ВИЖДА РАЗЛИКА ?!? ЦЯЛАТА ПАРТИЯ Е ИЗГРАДЕНА ВЪРХУ ЛЪЖА !!!!!!!!!!!!! И ТОГАВА БЕЗ МИЛОСТ СЕ ОТНЕСОХА СА С НАРОДА , И СЕГА ................... НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО!!!! СТАНАЛИ СА ОЩЕ ПО - НАГЛИ И БРУТАЛНИ !!!
43
ЦЕЦО ДРУГО МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕ , НО ОТ АПАРТАМЕНТИ И ИЗБОРИ РАЗБИРА И ТО ЯКО !!!!
44
Щели да ги ударят четвъртък или петък! То значи има за какво и той си знае! "То ние ни сме си наа**ни, ама да знаете, че е компромат!" Не че Костинброд не беше истина.
45
Какво падение!Мин..председателят да ме моли да гласувам за неговата партия!Ама той нали не е в предизборна кампания?ЦИК защо не го санкционира?Правят на дебили и мислят,4е им вярваме.Лъжци и мошеници са ГЕРБ
46
БОЙКО, МАМИНИЯ ТОТЮ И ТОЙ ЛИ БЕШЕ В ЗАЛАТА. ЩО НЕ ГО ПИТАШ КАК ПАК ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ В ПЛОВДИВ.ГОЛЕМ СПЕЦ Е В ЛАПАНЕТО И ИЗБОРНИТЕ МРЪСОТИИ.
47
Нашият любим вожд ни уведоми , че сме цъфнали и вързали , че щастието ни е пълно , бъдещето слънчено и ясно. Обаче в същото време , подчинената му полиция вече 10 дни се гърчи безпомощно в търсене на един обикновен човек в Костинброд. През това време Цецко и Цецка си купуват поредното жилище на половин цена. Неговите министри и зам министри живеят в подарени им жилища и в къщи за гости от европари. Валят оставси на някакви хора , сложени лично от Главния. Гърмят разни бушони , за да може да свети техниа БОГ. И как иска обикновените хора да му повярват , на фона на тази картина и след 10 годишното му авторитарно царуване ?
48
То вече стана параноично как червените тъпани в ламтежа си за власт станаха бесновати! Превърнаха изборите за Европейски парламент ,в които БГ трябва да представи най добрите сред останалите 27 държави., важни избори за БГ като член на ЕС,в махленски кокошкарник и позорна кампания , вътрешно разчистване на сметки и най вече тъй като нямат визия да омаловажат постигнатото чрез ЕС ,изпаднаха в циганщина..Да наредиш в листите най големите некадърници с малки изключения тук там,за водачка перачка на пари е това ли е европейското бъдеще?Да унижиш електората си най безотговорно!Толкова ги интересува националния интерес,ама никак,щом в листата са шпиони,друг от фалиралите държавата за години напред като Гечев,обвиняема,, хора толкова далече от развитието на БГ, за кефа на едни /или една/ побяснели за власт марионетки разчират на дебилността на " болшинството"И един придворенн президент на каишка.Всъщност " опитомиха " го да прилича на малоумен в ролята ,без да е е толкова всъщност .Направи ми впечатление като напусна агента Иво Христое известно време дойде на себе си а ,но това не се хареса на режисьорите и пак го впримчиха .Ако действително има инфо за партизанска акция,затова са службите да ги разобличат,не да ги оставят да си развяват коня. .То пак ще е изобретено нещо грандоманско за ефект . А трябва ли да им се обръща внимание,освен ако съвсем не са наред.И при Макрон пуснаха е последния ден някакви имейли,но той каза да им обръщат внимание , че са компромат или нещо подобно и нямаха никакъв ефект.
49
Искаш ли да шибаш само готини пички през нощта?Изкарай много кинти през деня !https://bit.ly/2vGdh7g
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 11194
архив

- Как можахте да се напиете така?
- Попаднах в лоша компания. Бяхме четирима души. Аз имах бутилка водка, а останалите не искаха да пият.

няма нови новини
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
сега
1619
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Алексей Петров застана зад Марияна Николова (ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии са душата на купона
x