ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов участва в кръглата маса на Трансатлантическия форум (ВИДЕО/СНИМКИ)

Политика

ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов участва в кръглата маса на Трансатлантическия форум (ВИДЕО/СНИМКИ)

20314
на 15.02.2019
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов участва в кръглата маса на Трансатлантическия форум (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди старта на Мюнхенската конференция по сигурността, премиерът Бойко Борисов взе участие в кръгла маса на XIV. Трансатлантически форум: Свят в хаос – защо трансатлантическите отношения имат значение, организирана от Християнсоциалния съюз на Германия (ХСС).

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

На нея участниците обсъдиха трансатлантическотосътрудничество и възможните последици от настъпилата нова ера на конкуренция между големите световни сили. 

Министър-председателят ще участва в традиционната Мюнхенска конференция по сигурността. Тази година във фокуса на важния световен форум е темата за самоутвърждаването на Европейския съюз.

Българският министър-председател ще участва в официалното откриване на конференцията в Мюнхен и ще проведе редица двустранни срещи, включени в програмата му. По важните теми от европейския дневен ред премиерът Борисов ще разговаря с главния преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние и с еврокомисаря по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер.

Премиерът Борисов ще проведе и двустранни срещи също с министър-председателя на Държавата Либия Файез Сарадж и с министър-председателя на Бавария Маркус Зьодер.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК