ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов цитира ПИК пред симпатизанти във Велико Търново за скандалния доклад на ДАНС за Киро и Асен: Ако на 2 октомври не ги бием с много, държавата съвсем ще се сгромоляса (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов цитира ПИК пред симпатизанти във Велико Търново за скандалния доклад на ДАНС за Киро и Асен: Ако на 2 октомври не ги бием с много, държавата съвсем ще се сгромоляса (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

88780
на 20.09.2022
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов цитира ПИК пред симпатизанти във Велико Търново за скандалния доклад на ДАНС за Киро и Асен: Ако на 2 октомври не ги бием с много, държавата съвсем ще се сгромоляса (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Бойко Борисов коментира пред актива на ГЕРБ във Велико Търново горещите проблеми на държавата, наследени от управлението на Промяната. 

препоръчано

"Получили сме близо 28 млн. лв. по време на управлението на ГЕРБ. Всичко е благодарение на Борисов", каза кметът на града Даниел Панов. И уточни, че правителството на Промяната 6 месеца не е искало да се среща с нито един кмет. Средствата за общините спрели и нямало как да си плащат сметките.

"Промяната ни отне бъдещето на нашите деца и ни донесе заеми. Когато обикалям из страната, чувам едно: "Успех, изметете ги тези". Ще ги изметен заедно на 2 октомври. Ако ние сега бяхме на власт, Националната детска болница щеше да е пред завършване. Промяната я откраднаха", каза от трибуната проф. Костадин Ангелов. Той призова Кирил Петков и Асен Василев да си отговарят вярно ли е всичко, писано в доклада на ДАНС за офшорките и компанията "WHITE&CASE", което първа ПИК разкри. 

"Кирил Петков ще го гоним до Канада и обратно. Ако тях ги е страх за местата им, нас ни е страх за България", каза проф. Ангелов. 

"Вчера стигнаха до дъното - да се снимат пред Централния софийски затвор с поредната фалшива новина.Местоположението много им отива. А фалшивата им новина. Обиниха Радев - че заедно с него ние съвсем умишлено подготвяме проекти и поставяме чадър. Замесиха и европрокуратурата", обяви Десислава Атанасова. 

Евродепутатът Андрей новаков цитира шахматиста Гари Каспаров, ярък опозиционер, който казал, че ГЕРБ е единствената партия, която стои на правилната страна в България за войната в Украйна. 

"Ние не сме на война с някакви чуждоземци, за да искаме да ги разгрпомяваме, да смазваме. Едени интелигентен човек като Андрей Новаков казва за сгромолясване. Ние не сме на война, а на състезание. Аз обичам всички българи", каза от трибуната Борисов. 

"Магистрала "Хемус" щеше да е на чакъл, да е подминала Белокопитово, Търговище. Вие толкова безропотно търпите международният път, целият му трафик да минава през центъра на града. Тировете чадат - вие си мълчите. Тунела под Шипка спряха. 2 г. застой. Умрели, загубени. Оставете ме мене. Не е ли във вас интерес, хора. Защо е това безропотно мълчение. Това не мога да ви го простя. Защото нямам за себе си обяснение. Сегашният министър Шишков по БНР нарече спирането на "Хемус" идиотия. Значи тези, които са го извършили са идиоти. Вчера в ПИК излезе информация на ДАНС. Не се съмнявам, че е вярна, защото ние го прогнозирахме. 279% ръст на цените - безропотно мълчание. Внасят на ишлеме, произнасят на ишлеме и изнасят всичко в "Швейцария". Всеки ден по 30 млн. лв. заминават в Швейцария. При мене за 1% - протест. За 800% - мълчание. Но аз го разбирам, при нас имаше чуваемост", обясни Бойко Борисов. 

"Представяте ли - да дойде ден, че ние с Радев правим сродни неща. Днес го гледах по новините, че е угрижен. Че няма газ, че всичко е било лъжа за танкерите, няма търгове, няма нищо. И той е угрижен. защото цялата тежест е на него. Всичко се връща на този свят. И сега на тези същите, на Промяната, държавата е тотално счупена. Така съсипия, дори не може човек да си представи. Орешарски, Станишев - мислеха с главите си. При нас банките даваха парите в държавата и ни плащаха да им ги пазим. Хемус замина онзи ден. Утре като изберете нас, ще питате къде е Хемус. Да, ама нали трябва първо да върнем борчовете на Киро и Асен. Само вчера 18 млн. лв. са лихвите. За другите седмица - още 200 млн. лв. Трябвали им още 2 млрд. лв. до декември. Не знам как се връщат такива милиарди. Знам как се прави резерв. Ако продължим да чегъртаме, да сгромолясваме, ще се сгромолясаме всичките. Отидат ли в Канада, не можем да ги намерим. Ако не ги махмен на 2 октомври, ще отидем на 50 млрд. лв.", разгневи се Борисов. Според него Промяна ни е ограбила с инфлацията. 

"Ето така се обира. Едно време тези, които събираха - ти ще вземеш пет талона, другият - два. Ето това ви направиха. Накрая всички останаха с талоните. Днес Гари Каспаров дойде в централата на ГЕРБ да агитира в полза на партията. Той е демократ, освен световен шампион. Единственвото хубаво, което някой ми е пожелавал, това е Кирил Петков - да се пенсионирам. Надявам се, че изборите ще отрезвят всички. Ще търсим начин да обединяваме народа", каза Бойко Борисов. Той нарече Кирил Петков първия презиер - пенсионер. "За 6 месеца. Неговите коалиционни партньори не го искаха. Аз, когато исках да отиваме на избори, моите коалиционни партьори ме спираха. Затова му казвам: "Виж себе си", призова Борисов. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа 22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Михаил Миков с тежки думи за БСП: С този резултат тя е ненужен партньор - партията загуби достойнството си, превърна се в лидерска (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Михаил Миков с тежки думи за БСП: С този резултат тя е ненужен партньор - партията загуби достойнството си, превърна се в лидерска (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това