ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)

43445
на 23.01.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

До края на годината трябва да бъде завършен участъкът на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман. Това ще спести часове при пътуванията между Сърбия и България и ще допринесе за подобряването на пътната безопасност. В момента се работи по пътен подлез „Калотина“ при 2-ри км, по временния ЖП-мост на 3-ти км, по надлез за мечки на 4-тия километър и по още три селскостопански подлеза.

препоръчано

Това написа на страницата си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов и заяви още:

През ноември бе завършена предсрочно отсечката от Сливница до Драгоман, дълга 17 км и изградена изцяло с пари от държавата.

Третият участък от магистралата е от Сливница до връзката със Северната скоростна тангента. Той е 16 км и ще преминава по ново трасе. За него е изготвен техническият проект, тази година ще бъдат обявени обществените поръчки за изпълнител и надзор.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това