ПЪРВО В ПИК TV! Борисов заведе младежите от ГЕРБ на Перперикон: Искам да има една обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов заведе младежите от ГЕРБ на Перперикон: Искам да има една обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

262707
на 12.09.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов заведе младежите от ГЕРБ на Перперикон: Искам да има една обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Бойко Борисов отново тръгна на обиколки в страната. Той е на разходка с младежите от ГЕРБ на Перперикон, където поздравиха проф. Овчаров. Той поздрави лидера на ГЕРБ и му благодари, че винаги мисли за археологическото наследство на България и за трети път е и на Перперикон.

препоръчано

Професорът му подари и свой труд и отново каза, че благодарение на помощта на Борисов 6 обекта от културния туризъм в България са били възстановени и отворени за туристи, като се похвали, че "Нешънъл Джиографик" идват да снимат на Перперикон. Проф. Овчаров разказа на младежите от ГЕРБ историята на селището и заяви, че най-големите средства за проектите са получавани по времето на партията на Борисов.

"Професорът говори колко много е направено. А вие видяхте в парламента здрава коалиция. А защо не направиха правителство, след като иман и мнозинство за бюджета. Не беше разяснено на хората, че актуализират миналогодишния бюджет. Логиката е, че партиите, които гласуваха, водени от ДПС, гласуваха само за няколко месеца бюджет. А ащо не го направиха за цялата година, да видим сметките как ще им излязат. Само направиха изборите на Радев. 135 млн. лв. грешно похарчени пари за новите избори. 

А за пътищата и цялата пътна безопасност - 100 млн. лв. и гледам, че изобщо не се оправят мантинелите, никаква безопасност. 

Как ще направят правителство. Обвиняват се в купуване на депутати, палячовци се наричат. Другите пък обявиха, че третите са прасе касичка и само митниците ги интересуват. Е, как за 3 месеца ще се заобичат. Тогава няма да направят правителство и Радев ще обвини партиите и ще излезе сух", коментира Борисов на въпрос за предстоящите избори и припомни, че стоят 3 млн. ваксини, а пандемията не стихва, защото хората не се имунизират. 

Според Борисов е грешка при тази коалиция в парламента, да се ходи на избори.

"Можеха да си направят правителство и да приемат бюджет за следващата година. А сега два месеца ще слушаме пак кой крив и кой прав, и още 135 млн. лв. за избори. 

"Кандидатурата е ясна, но се надявам да спрете да се занимавате с маловажни неща. За мен не е важно, защото тези популисти и особено Радев, който говореше колко е важно е да се броят квитанциите, сега не казва нищо и не се прие. Това означава, че пак ако не им стига нещо, ще го броят два-три дни и ще си спечелят изборите. Знам, че съдията е купен", обяви Борисов на въпрос за президентските изори. 

"Тези правителства само обслужват олигархията. Радев нарушва конституцията и не отстрани канадски гражданин, рекетира и парламента, казва им какво да правят", обяви Борисов. Според него ако искат да правят партия, Петков и Василев да се явят на избори, вместо да харчат готови милиарди като назначени министри, които са били събрани от ГЕРБ. "Нищо не се случва в икономиката. Виждат само протестиращи сектори въвв всеки бранш. Кое е успешното? Само им се прави страховита реклама и се дават огромни пари за това", каза Борисов. Той обяви, че съжалява, че разумен човек като Николай Василев е трябвало да е премиер и съжалява, че не е успял този кабинет на ИТН. 

На въпрос дали ще се яви за президент, Борисов обяви: "Този пост не ми е бил интересен. Аз обичам да видя като се обърна, какво сме направили с нашия труд. Знам, че по-подготвен от мен за премиер няма и затова е тази ярост срещу мен. Защото те всеки ден показват, че не могат. Йорданов каза, че всички били лицемери, но има ли по-лицемерно от това да гласуваш с тези партии в парламента като един, щом те са искали да те подкупват и да си разцепват партията?

Моя работа е кога ще обявя кандидатурата. И на изпълнителната комисия. Скоро ще бъде, но аз искам да има една обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев и тя ще е успешна.

ГЕРБ е демократична партия. Сега младежите си номинират кандидати, вчера говорих и с ПГ и те да предложат. И на общинските събрания в структурите също събират. До седмица-две ще излъчим. 

Но защо не приеха да се броят квитанциите - защото ги е страх, че ще ги хванем, че пак ще излъжат на изборите. 

Водим разговори с други демократични формации и ще е най-добре да имам общ кандидат. Ще е хубаво да има общоотдалечена двойка, която да може да обединява", каза Борисов. На въпрос за чата с главния прокурор Иван Гешев, пиарът на Борисов каза, че има комуникация и с Мая Манолова, и с Радев и с жена му Десислава Радева дори. "Всички си обсъждат случващото се в парламента и е нормално да познавам всички", каза Арнаудова. 

Борисов пък попита защо не се говори за торбичката на Пламен Узунов и се пошегува: "Казах й вече да не си пише с други мъже и само на мен да ми плаща емотиконки. С Мая Манолова може, защото и аз съм си чатил много с нея". 

На въпрос за спрените инфраструктурни проекти, Борисов избухна: "Румен Радев е убиец на Севера и Северозапада. Спряха и тунела под "Петрохан". Всичко на тази магистрала е законно и това е реката, която ще спаси Северна България. Друго няма какво да кажа! Вижте магистралата и питайте какво значи за хората това! Щеше до две години да стане и да ходим и до Видин по нов път. А сега - нищо!" Той сметна, че на цената на изборите Хасково, Кърджали и Ямбол са щели да имат нови околовръстни пътища. 

Борисов попита кога ще попитат медиите за "500К" на Татяна Дончева или есемесите на Узунов, а не спират да се занимават с ГЕРБ. 

Цвета Караянчева представи на Борисов хората на ГЕРБ от областта и стотици поискаха да се снимат с него, като бяха категорични, че отново ще бъдат №1 на изборите, напук на манипулациите с машините. 

Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това