ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за метежите: Хората разбраха какви са и затова въстанията им не събират повече от една конференция на ГЕРБ. Записите на Радев, на които хъка, мъха и укрива, са направени със законни средства! (ВИДЕО)

Политика

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за метежите: Хората разбраха какви са и затова въстанията им не събират повече от една конференция на ГЕРБ. Записите на Радев, на които хъка, мъха и укрива, са направени със законни средства! (ВИДЕО)

103419
на 24.09.2020
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за метежите: Хората разбраха какви са и затова въстанията им не събират повече от една конференция на ГЕРБ. Записите на Радев, на които хъка, мъха и укрива, са направени със законни средства! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът Бойко Борисов коментира мерките за борба с коронавируса и успешната борба на правителството с кризата, за които съобщи по-рано днес и във фейсбук, по време на инспекция на строящ се път. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"За нас е важно, че безработицата не се вдигна и е много под очакваното заради кризата ниво. Запазихме работните места на хората и помагаме на бизнеса. За мое голямо съжаление Европа не се съгласи да направи общ медицински протокол и влизаме неподготвени, има толкова важни решения да се взимат от Европа, но виждате Шарл Мишел е под карантина", отчете премиерът.

По повод шпионския скандал, той обяви, че България трябва да защитава своята стабилност. 

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има неща, които са недопустими и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен", заяви Борисов. Той бе категоричен, че щом действат така ДАНС и прокуратурата, има достатъчно данни.

"Проблемът на сегашната ситуация е, че много от извънпараментарните партии искат власт, защото се разцепиха и не са вътре. Оформиха се нови политически проекти и сега са длъжни да загряват на пистата, за да наберат повече избиратели. Разбирам ги, това е изцяло в тяхна полза, но не означава, че навеки, на който му се приискат избори, ние трябва да провеждаме такива, когато им се иска. Миналата година имахме два, само след няколко месеца ще има редовни", отсече отново Борисов по повод опитите за метежи и призивите за предсрочни избори на маргиналните партийки.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много, защото ще мога да си работя за партията, а в същото време ние постоянно работим за социално икономическите мерки, които работят - нулева миграция, водеща роля в региона има България, един ден историята ще ги извади тези неща на светло, за да има вече и среща между Гърция и Турция в Истанбул, влизане в еврозоната, банковия съюз.

То е изгодно, но не е отговорно. Тези, които искат да влизат в парламента ги знам, аз съм работил с тях. Това е правилно, ако има висока политическа култура във всички", каза Борисов и бе категоричен, че подобен вариант не е добър за държавата.

"Диалогът между президентството и МС върви добре, трябваше да ни гледате на процеса "Акаба" - кой три минути хвали България? Но той също вече е политически играч, не е равно отдалечен, не е безпристрастен, той е силно политически украсен, дали ще е към нова партия, БСП или ДПС, които го подкрепиха не знам, но не е ГЕРБ", каза Борисов за Радев.

"Човек, като говори, трябва внимателно да мисли, и за себе си. Аз съм готов и съм изяснил как коварно неговите хора ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко. Години наред се готвиха затова, но грешката им беше, че пуснаха клипа в мое отсъствие. Ако, примерно, е имало пари, да кажат - кой държи така пари и злато при положение, че има каса. Като ченгеджийска операция я направиха отлично и не случайно само той го говори, защото го свърши негово близко обкръжение", заяви Борисов за Радев по повод компроматите и фалшивите новини срещу него.

"После за записите говори. Но неговите записи, на които хъка и мъха и укрива, са направени със законни средства. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките.
После майсторски започнаха да нареждат други неща, убийство на макененка в Гърция - пълна лъжа! После, че си пия с гангстери, а то - Себастиан Курц! И други неща, но за съжаление хората това запомнят...", отсече Борисови и за новите опити за фейк новини по негов адрес. 

"Един от големите проблеми на ГЕРБ беше, че ние самите искахме да отстраним тези хора, не го направихме. А те сега сами си напускат, не жалим за тях и сега ГЕРБ си става една нормална партия.

Много ясно се показаха. И аз бих протестирал срещу други партии, но има и хора там, които народът ги усети какви са, защо са, и какво искат да постигнат. И затова великите им народни въстания не могат да съберат повече отколкото една конференция на ГЕРБ. Виждате какво правят с полицаите, мачкат ги, обиждат ги!

За сега правителството остава в този си формат. Всичко може да се направи, когато има диалог и нормално мислещи политици", отсече Борисов..

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК