ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Каквото Бойко и ГЕРБ са свършили, то се вижда (ОБНОВЕНА)

ЧАС ПИК

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Каквото Бойко и ГЕРБ са свършили, то се вижда (ОБНОВЕНА)

67488
на 01.08.2022
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Каквото Бойко и ГЕРБ са свършили, то се вижда (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Хелоу, сър! Радвам се да те видя! С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приветства в централата на партията директора на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.

препоръчано

"Ние в България сме в много конфликтна зона - от едната страна Косово и Сърбия, от друга - Русия и Украйна, от трета - Турция и Гърция. Затова е изключително важно да има политическа стабилност. Затова вчера дадох приоритети кои ще са наши партньори. Някои се разпознаха, други не, това не е важно. Но светът трябва да знае - ние ще работим по следните изключително важни точки", отбеляза Борисов и изброи:

- Еврозоната. Ние вкарахме България в Европейския банков съюз и в чакалнята на Еврозоната. За съжаление това правителство се провали.

- Ние започнахме модернизацията на ВВС. Първите 8 изтребители изплатихме на 100% и положихме огромно желание и усилие сега в този парламент да вкараме и втората част. За съжаление правителството не го направи.

- Ние предложихме таван на горивата - нафтата, бензина, газа, за да не печелят "Лукойл" и "Газпром" 7 милиарда от България. За съжаление правителството не го прие.

- Ние предложихме и промени в съдебната власт - така че да не си правят нови "бухалки".

- Ние започнахме диверсификацията на ядреното гориво и ние, нашето правителство подписа първия договор с "Уестингхаус". За съжаление това правителство не го направи.

- Днес стават точно 5 години, откакто със Зоран Заев подписахме за Северна Македония и благодарение на нашето внесено предложение и гласувано в парламента Северна Македония и Албания тръгнаха по пътя на Европа, а ние ги подкрепихме първи и за НАТО.

- Ние, ГЕРБ като партия, предложихме закон за военно въоръжение на Украйна. Това правителство не го прие.

"Каквото Бойко и ГЕРБ са свършили, то се вижда", допълни той.

Превод в ефир направи лидерът на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Три правила за горещ телефонен секс Три правила за горещ телефонен секс
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Властта бори водната криза в Своге със спешни мерки - пренасочват вода от Петрохан (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Властта бори водната криза в Своге със спешни мерки - пренасочват вода от Петрохан (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това