ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)

Акценти

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)

106168
на 11.05.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов отговори на Слави Трифонов, който го обвини, че не е сметнал добре колко струват изборите. От думите на лидера на ГЕРБ обаче излиза, че в грешка май е шоуменът, който е нов в политиката.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Новият политически лидер, колегата Трифонов се заял с мен колко струват изборите. Във всички случаи са над 100 милиона лева, като целта на изборите не е да се състави парламент за смяна на един закон, а да има стабилно управление. На него обаче явно над 100 милиона му се виждат малко. Демокрацията струва много не само за изборите, но сметнете и ваксините за ЦИК и РИК. Сметнете и тези, които ги поставяха. Ананиев ме подсети, по 10 лева на ваксина", обясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи като груби грешки са справянето с миграционната криза, като не допуснахме миграционна вълна и припомни срещата ЕС-Турция, която беше проведена във Варна. "Ние не допуснахме и по време на гръцката и световна криза да пострадат нашите банки и институции, справихме се и тръгнахме нагоре. Не допуснахме и тоталното затваряне по време на пандемията. Не случайно Коста Ангелов ми го искахте за водач на всеки един град в листите", каза още Борисов и уточни, че всички тези решения за мерките са се взимали изключително трудно.

Борисов не пропусна и влизането в еврозоната и невъзможността българските банки да фалират, както се случваше само до преди няколко години. Той припомни, че Кирил Ананиев е продължил преговорите, за да можем заедно с Хърватия да преминем в евро и уточни, че следващото правителство не бива да спира тази работа. Лидерът на ГЕРБ не пропусна увеличените доходи на учители, полицаи, пожарникари, допълнителните пари за хората на първа линия. "Никой не ни попита от къде се намират парите, как се справяме. Мащабно строителство, всеки казва колко е хубаво. Ама другите не са го направили. Нека да отидат за Банкя и Люлин да видят какво е било Има едно цяло поколение, което не помни другото. За метрото, за зали, вече дори не им е интересно. София вече има нов зам.-кмет по културата и искам да я видя дигитална, по фестивалите. Но след като след 4 години ни оставиха първа политическа сила, дори на мен ми е нереално. Би следвало основната опозиция да ни е победила, но не е. Това означава, че хората го оценяват, но искат и да надграждаме", заяви още Борисов.

Борисов благодари на всичките си европейски колеги за огромната подкрепа и разговора му вчера с Ангела Меркел, като припомни, че сами и единствено в България всички европейски лидери и ръководители са били в България. "Нито един не ми отказа да дойде в София и сверете дали някъде другаде ще се случи", заяви още Борисов.

Затова ни направиха е тези компромати, тази комисия все едно е арбитражен съд между бизнесмени. Тази гьобелсова пропаганда, 4-5 медии свързани пускат една лъжа и ходи обяснявай истината", заяви Борисов и допълни, че вотът ясно е показал, че хората не искат да изчегъртат ГЕРБ. Направеното е много, а това което той поиска е следващата една година, не повече и, ако хората отново изберат партията, гишетата да бъдат премахнати.

Обирайте си думите, нека бъдем господари на изразите. Виждате една дума "чегъртане" как възпалява хората. Нека да ни изчегъртат, да видим как става. Най-лесно се правят протести. Видяха сега, че нито ние можем, нито те могат, въпреки че те имаха 165 депутата и да не спорим за изразходваните пари за изборите", заяви Борисов и припомни проблемите, които предстоят с машините. Той посъветва да се взема решението на германския конституционен съд и да видят медиите какво са написали там и защо са против машинното гласуване.

"Изводът е, че няма гаранция за вота. Немците, които са свръх дисциплинирани се отказват от това. Холандия също се отказа, но тук явно има друга цел. Нашите представители в комисиите да броят внимателно и да внимават какво ще се прави с машините, защото ги виждам как лъжат за една декларация. Ако Дани Митов не се беше зачел, ей така щеше да мине", заяви Борисов и допълни, че до последния ден от ГЕРБ са работили, а другите какво са правили в парламента.

Той уточни, че ако при следващите избори се случи същото ще бъде пагубно да държавата. Той пожела успех на служебното правителство, но то няма да е отговорно за нищо, което ще е на пряко подчинение на Румен Радев и ще се видят какви са им възможностите.

Забравих да благодаря на парламентарната група, че успяха да отстояват разума в този зверилник, както и на колегите от СДС. То няма решение, което да не жалим", допълни още Борисов и се обърна към лидера на СДС, който също беше на събранието.

След срещата, пред камерата на ПИК TV Дани Каназирева коментира и комисията на Мая Манолова, която е била употребена с политически цели. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК