ПЪРВО В ПИК TV! Борисов на "Хемус": Търговище ще има море. Пари са осигурени, да не говорят за светлото социалистическо бъдеще (ОБНОВЕНА)

Региони

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов на "Хемус": Търговище ще има море. Пари са осигурени, да не говорят за светлото социалистическо бъдеще (ОБНОВЕНА)

82238
на 17.05.2019
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов на Хемус: Търговище ще има море. Пари са осигурени, да не говорят за светлото социалистическо бъдеще (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Премиерът Бойко Борисов е край Търговище, където инспектира строителството на магистрала "Хемус".

препоръчано

Премиерът изказа остро своето недоволство от протестите на собствениците на земеделски земи, защото извивали ръцете на държавата, като искали по 1000 евро на квадратен метър.

"За радост, строейки магистралите, обогатяваме музеите. На "Струма" така го правим, че на самата магистрала ще има музей. Да се надяваме, че няма да ни върнат закона. Това пречи с години наред на магистралите, жп линиите, газопроводите. Търговище ще има море, ще ходите за един час до морето. Ще видите разликата", отсече Борисов.

Заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков запозна премиера, че се очаква в района на строителните дейности да излезе археология, но тя няма да забави изграждането на отсечката.

"Искам да видя на Белокопитово. Догодина октомври-ноември да сме готови с тези участъци. Осигурено е финансирането, за да не говорят пет за шест за светлото социалистическо бъдеще, че имаме път към бъдещето, а накрая имаме само София - Правец", допълни премиерът. 

"Бързаме, ама караме внимателно", каза той.

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това