ПЪРВО В ПИК TV! Борисов отсече: Правителство трябва да се състави! Лидерът на ГЕРБ посочи разграничителните линии за кабинет и заклейми ПП и ДеБъ заради корупцията (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов отсече: Правителство трябва да се състави! Лидерът на ГЕРБ посочи разграничителните линии за кабинет и заклейми ПП и ДеБъ заради корупцията (ВИДЕО)

168443
на 28.09.2022
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов отсече: Правителство трябва да се състави! Лидерът на ГЕРБ посочи разграничителните линии за кабинет и заклейми ПП и ДеБъ заради корупцията (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра част от водачите на листите на партията в централата. Пред тях той обясни кои са разграничителните линии пред ГЕРБ за съставяне на коалиция и посочи примери за корупция при ДБ, ПП и БСП.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Нашите ценности са нулева толерантност към корупцията, разбира се, но трябва да има единодушие с партиите, които можем да работим с тях, са диверсификация на горивата, диверсификация от Газпром, да се довърши сделката за Ф-16 и непризнаване на референдумите. Това са ценностите ни, това са нашите евроатлантически партньори, това сме ние, това са нашите разграничителни линии, заяви Борисов. 

Нестабилността доведе кръга "Агнешки главички", кръга Олимп, те ли са за пример, или ПП с горивата, газа, Джем корп  и какво ли не още, попита реторично Борисов.

И българският бизнес, и заетите, са изключително разтревожени от войната, която се води до нашите граници. Войната тревожи всички и всички очакват мъдрост от политическите сили, за да не се генерират рискове пред националната ни сигурност, каза Томислав Дончев. Втората основна тема, която поставят всички, е необходимостта да се състави адекватно правителство с адекватна парламентарна подкрепа, за да преодолее вътрешните кризи и да реагира адекватно на всички външно-политически заплахи. Мисля, че освен стремежа кой ще бъде първи, втори, трети, основен критерии е готовността да се състави правителство, отсече Дончев. 

За първи път след Втората световна война се случва агресията на Русия в Украйна - безмислена, кръвопролитна и все повече задъбочаваща се. Частичната мобилизация в Русия довежда до хиляди мъже да бягат от Русия. Позицията на ГУРБ е, че, ако ние сме в управлението, всеки, който не иска да убива и да бъде убиван в тази война, ще има убежище в страната ни. Относно фарса с референдумите - те никога няма да бъдат признати, ако ГЕРБ участва в управлението. Те са невалидни и незаконни, това е фарс, посочи Борисов. 

Тревожат ме саботажите по Северен поток 1 и 2 и директен удар по ядрената централа Запорожие, притеснен съм. Територията на Украйна, Румъния, България - ще има катастрофа за здравето, животновъдството на страните ни, отсече той.

От бедствието Асен Василев във финансите ще се излезе най-трудно, защото пазарите - и вътрешните, и международните. След като теглиха пари всяка седмица - милиарди, правиха 4 пъти бюджет и накрая сложиха капан пред служебното правителство. Да теглиш дълг в тази тежка ситуация, може да го правиш само от бедствие. Хърватия тегли по-евтини заеми от нас, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Безумното харчене на пари без сметка, контрабандата, доведе до тотална щета във финансите. Правителство трябва да се направи и ГЕРБ не може да прави компромиси. Тези, които пробутват корупцията като тема, само да им напомня: БСП от червените мобифои, до заменки и каксво ли не. Да, България или ДСБ - разбойническата приватизация, мистър 10 процента, кръга Ажгнешки главички, кръга Олимп, те ли са точно за пример. Или ПП са горивата и Джем корп, припомни експремиерът. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция Митници (ВИДЕО) Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция "Митници" (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК