ПЪРВО В ПИК TV! Борисов разкри срещал ли се е с Ердоган по време на визитата си в Турция (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Час Пик ГЛАВНА

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов разкри срещал ли се е с Ердоган по време на визитата си в Турция (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

79063
на 07.12.2022
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов разкри срещал ли се е с Ердоган по време на визитата си в Турция (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Експремиерът Бойко Борисов с поредно посещение в православен храм. Посрещнаха го в новостроящия се храм „Св. първомъченик и архидякон Стефан” в София.

препоръчано

Не знам друг, освен нас, да е строил и ремонтирал храмове, каза Борисов. 

В църква избягвам да говоря, но вселенският патриарх ни покани в църквата в Истанбул. Десетки златни кръстове греят над Златния рог, възстановихме Желязната църква заедно с Ердоган. Вече я има във всички туристически брошури, хиляди се изсипват там. Само това да сме направили в живота си - в Истанбул да греят златни кръстове, е достатъчно, разказа Борисов за посещението си преди дни. 

Камък от Йерусалим, дошъл в истанбулската църква в Св. Стефан, донесе Борисов на новия храм, тъй като взели решение

Депутат от ДБ попитал дали съм се срещал с Ердоган в Истанбул, той може да провери кога сме влезли и кога сме излезли от границата. Специалният гост бях аз на Вселенският патриарх, а бях там заради вас - заради тези, които ще целунат този камък и ще се поклонят пред мощите на светеца. Освен да са объркали Ердоган с Вселенския патриарх, заяви Борисов.

Но ги посъветва, тези, които питат, да отидат и да се срещнат с Ердоган. За съжаление не съм се видял с него, отсече той.

Господ да прощава и да пази и тези, които не знаят, които говорят без да мислят и които говорят, за да прикрият менталното си противоречие, отсече експремиерът. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК