ПЪРВО В ПИК TV: Борисов размаха пръст на управляващите за хаоса в политиката: Радев и Янев опитват да представят войната в Украйна като конфликт - да си пуснат СиЕнЕн и да видят какво е (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов размаха пръст на управляващите за хаоса в политиката: Радев и Янев опитват да представят войната в Украйна като конфликт - да си пуснат СиЕнЕн и да видят какво е (ОБНОВЕНА)

40029
на 26.02.2022
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов размаха пръст на управляващите за хаоса в политиката: Радев и Янев опитват да представят войната в Украйна като конфликт - да си пуснат СиЕнЕн и да видят какво е (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

"Преди два месеца слушах как партията на промяната ще ни научи на парламентаризъм. Нека сега да видят хората какво от всичко, което обещаха партиите от управлението, го има в бюджета. Иначе всичко е "Татко ще ми купи колело"", каза в Хисаря Бойко Борисов. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Радев и Янев опитват да представят войната в Украйна като конфликт - да си пуснат СиЕнЕн и да видят какво е. Нищо не оправдава човешките жертви. Война - с танкове и ракети. Точка. Радев  обяви, че тя приключи. Каза, че Крим е руски. Аз казвам, че няма да приключи. И дано не съм лош пророк. Тази война ще продължи дълго и ще бъде много по-кръвопролитна. Тя ще премине в гражданска война. И колкото и да им се иска на Радев и Янев да я заметат под килима, няма да стане. Световната общност реагира - не толкова, колкото ми се искаше. Дано намерят някакво решение, но се съмнявам. Езикът на тялото - на Путин и неговия речник гледах. Той излъчваше решителност, бруталност, свирепост. Какво ще се случи нататък, ще видим", каза Борисов. Според него ситуацията е изключително опасна за България. 

"Насърчих нашите общинските съветници и кметове в Пловдив сега да инвестират. Ами с туризма какво ще се случи? Тук става за конфликт в Черно море. Абсолютно неадекватна политика и най-вече липса на лидер. Осъждам изцяло политиката на Путин. В Москва и Санкт Петербург затова имаше такива протести. Това е варварско нападение. Утре ще отидем да искаме туристи и стокообмен, дай боже да свърши този конфликт. Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но сега не мога да кажа, че правилно е влязъл в Украйна. Само си представете - раздават шинели, пушки, какво става с майка ти, баща ти, приятелката ти? Все славянски народи сме. Православни. Дори няма религиозна причина. Какво ни става - не знам", разгневи се Бойко Борисов. 

Станало му неудобно да слуша, че "всеки изказ на премиера е "Ще анализираме".  "Като беше КОВИД кризата ние инвестирахме стотици милиони в лекарства, ваксини. За радост виждам, че си отива. Сега са военните, а в бюджета няма нищо. Вчера в парламента, докато си играеха на осветяване на сгради, излязохме с предложение да не даваме парите на ВПК на Русия. ПП го отхвърли. Нали щяхме да сме в един глас с ЕС? Министърът на отбраната каза, че като някой му иска оставката, ще падне правителството. Той ги заплаши. Председателят на парламента щеше да отиде без единна позиция", каза Борисов. 

Според него няма единна позиция в управляващата коалиция. нямало логиката да дават пари за ВПК на Русия, а всъщност затваряме въздушното си пространство за руски самолети, с което ще накажат туризма. 

"От Радев и Янев в първия ден разбрах, че все едно две компании са се сбили на улицата. Макар че в първия ден изказването на Радев беше добро, не мога да си кривя душата. Вярваме, че загиналите са колкото починалите от КОВИД на ден в България. по 100 човека на ден. Тези санкции ще ударят много индустрията. След косовската криза - украинската. Ние сме алтернатива със своя експертна инициатива да им помагаме. Въобще да не му се плашат на Янев. Демокрацията в България я има. Има отговорни партии, които в един момент ще се намесят. Управляващите толкова грешки натрупаха. Мислех, че ще оправят някои от тях. Това ще доведе сега до тежки проблеми. Като няма какво да правят, говорят за мене. Щяхме да се забавляваме на днешната среща. Но нямаме право - и за украинския, и за руския народ. Защото всеки майка го е раждала", обясни Борисов. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК