ПЪРВО В ПИК TV! Борисов разпореди да извадят "Джи Пи Груп" от проектите с държавно и европейско финансиране

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов разпореди да извадят "Джи Пи Груп" от проектите с държавно и европейско финансиране

58716
на 12.10.2018
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов разпореди да извадят Джи Пи Груп от проектите с държавно и европейско финансиране
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Пловдивският митрополит Николай благодари на премиера Бойко Борисов за отпускането на средства за възстановяването на изгорелия Мулдавски манастир "Св. Петка". Борисов е в асеновградското село Мулдава, където инспектира възстановителните работи на светата обител. 

препоръчано

Тук две крила бяха изгорели, но благодарение на вашето миролюбиво съзнание и отпускането на 500 хил. лв., те се ремонтират, посочи митрополит Николай.  

Пожарът е станал през 2010 г., средствата са били отпуснати през 2017 г. 

Малко момиченце умили всички, след като поиска да си направи селфи с митрополит Николай и премиера Борисов. "Ти на кой си момиче?", попита я премиерът.

"Приветствам г-н министър-председателя, който е дошъл в дворите на тази стародавна света обител, посветен на всебългарската светица Петка Епиватска", каза пловдивският владика. 

Премиерът Борисов сподели пред журналистите, че ще нареди „Джи Пи Груп” да бъде извадена от проектите с европейско и държавно финансиране.

„Не мога да допусна, при толкова усилия, които полагаме и единствените ми претенции към сторителните кампании са били качество и срок да се спазва. Никакви други и затова съм възложил на Глосов, спазвайки закона, да намери форми още днес „Джи Пи Груп” да бъдат извадени от поректите с европейско или държавно финансиране. Има фирми за надзор, има компетентни органи, които получават заплата за това и са го проспали. Прокуратурата да ги обвини и вкара в затвора. Аз не съм разследващ орган, моята политическа воля стига до там всеки, който е заподозрян и тече разсредване, да го извадя от конкурсите и да си докаже правотата, ако е такъв”, заяви Борисов.

"Няма да допусна да ни се петни името", заключи премиерът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК