ПЪРВО В ПИК TV! Борисов сензационно към Найо Тицин: Кажи на Кирил, че няма смисъл да идва! Приемаме последното, което му обещах, и приключваме (ВИДЕО)

ТЕМА

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов сензационно към Найо Тицин: Кажи на Кирил, че няма смисъл да идва! Приемаме последното, което му обещах, и приключваме (ВИДЕО)

396748
на 09.02.2024
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов сензационно към Найо Тицин: Кажи на Кирил, че няма смисъл да идва! Приемаме последното, което му обещах, и приключваме (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов говори пред медии в кулоарите на Народното събрание.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"След седем избора - пълен хаос. Подрпавени избори и хаос в София. Само преди няколко дни ми зададохте въпроса защо бойкотираме този съвет. Както в държавата, така и там не могат да се справят. Когато аз станах кмет нямах нито един мой съветник. Управлявах две години и след това ме избраха пак. Флашките са подправени.  Ще има избори за кмет, но няма нужда от избори за общински съвет. Няма сглобка. Опозиционните партии в съвета дадоха едно време да се случи нещо. Но то не може да се случи с такива кметове и с внуците на Държавна сигурност. Общинският съвет няма да работи. Това са хора, които не могат. Няма кого да подкрепяме. Вчера ако не беше минало това, днес щяхме да сме вече на избори. Време е за избори на кмет", заяви той.

"Не са ни давали комисии, ние сме си ги взели. Терзиев ли ще ми дава на мен, внучето на Държавна сигурност, която уби дядо ми", скочи Борисов.

"Седем пъти не можаха. Вчера пак не можаха. И партиите взеха решение този ад да се удължи още известно време, белким направят нещо. Тези хора ги интересуват само пари и постове", продължи бившият премиер.

"Вчера, Найо, съм потресен от акад. Денков, който каза, че искал външно министерство, за да се чувал гласът на ППДБ. Не да се чува гласът на България, на правителството, на народа, а вашият глас на ПП. Сега като вашите министри сте отишли в САЩ, чий глас се чува", попита Борисов.

"Кажи на Кирил, че няма смисъл да идва. Приемаме последното, което съм му обещал - закона за плажовете, и приключваме", обърна се лидерът на ГЕРБ към намиращия се в близост пиар на "Промяната" Найо Тицин.

"Ясно и точно. Мария Габриел - премиер, външно министерство на ГЕРБ, който да защитава националните интереси. Всички други министри, зам.-министри и областни управители за тях. Вчера Кирил Петков ми беше написал: "Държиш ли си на мъжката дума?" И понеже си държа на думата, днес Нанков вкара като извънредна точка този закон за плажовете", разкри лидерът на ГЕРБ.

"Всичко това приключва, докато те приемат министерствата като излаз да се чува какво правят ПП", отсече Борисов.

"Сега Асен Василев в Щатите не си приписва заслугите за бюджета и за законите, които приехме. Дали Румен Радев (министърът на енергетиката) не си приписва ядрените реактори и диверсификацията на ядреното гориво. Дали министърът на икономиката не си приписва това, което направихме в отбраната за бронетранспортьорите. И ако си приписват, нека знаят, че сме направили така, че нашите евроатлантически партньори да знаят чии са заслугите", заяви Борисов.

"Противно ми е политическото номадство. Както и че депутати от ПП гласуват с "Възраждане". С никого не сме съгласували подкрепата за избор на председател. За три месеца само слушаме, че някой им е виновен", добави той.

Всякакви предложения са правени, но ние чухме тяхната червена линия - искат външно, за да се показват ПП. Щом има такава червена линия, разбираме ги и единственото, което може да им предложим, са избори 2 в 1, за да не се харчат пари. Не се ли случи ротацията, това ще се случи в последствие", заключи Борисов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК