ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на БСП за цената на газа: Неблагодарници (ОБНОВЕНА)

Политика

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на БСП за цената на газа: Неблагодарници (ОБНОВЕНА)

77687
на 16.04.2020
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на БСП за цената на газа: Неблагодарници (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Правителството постигна успех огромен, с 43% близо намаление на цената на газа и то със стара дата. И ние сега се разправяме по колко да върнем от старата дата. Ако знаех, че толкова много политици от БСП ще се изявят, щяхме да подпишем договора и въобще да не говорим за стара дата. Просто толкова неблагодарни излязоха.

препоръчано

Това каза край Велико Търново премиерът Бойко Борисов по адрес на опозицията от БСП, които незнайно защо, омаловажиха безспорния успех с новия договор за "Газпром" за по-ниска цена на газта. Край старата столица Борисов инспектира изграждането на магистрала "Хемус".

"Българското правителство направи голям пробив с цената на газа, намалявайки я с над 42,7%. Нещо повече - вместо да спре дотам, българското правителство постигна успех това да е със стара дата, да се връщат пари", заяви Борисов.

"Ако ние не го бяхме направили, въобще нямаше на има тема. Разбирате ли? А ние успяхме да се справим и сега няколко частни топлофикации - не знам защо, доколкото разбрах кметът Фандъкова, а и шефът на КЕВР Иван Иванов абсолютно са опровергали това, което са направили. При положение, че газа е с 40% по-ниска, времето топло, топлофикации излизат и казват: "Искаме с 60% увеличаване на цената". Ето това е провокация! Надявам се тук прокурарите и полицаите да намерят виновния", ядоса се Борисов на информациите от вчерашния ден, че топлофикациите искат нови, по-високи цени на парното и топлата вода, а дори тази във Велико Търново - със 140%. 

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това