ПЪРВО В ПИК TV: Борисов си подари сакото на работник на АМ "Хемус" (ВИДЕО/СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов си подари сакото на работник на АМ "Хемус" (ВИДЕО/СНИМКИ)

294368
на 03.03.2021
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов си подари сакото на работник на АМ Хемус (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Навръх националния празник премиера Бойко Борисов предпочете да посети работници, които без почивен ден строят магистрала "Хемус". Преди да отиде при тях той направи инспекция заедно с Младен Маринов, който е водач на листата на ГЕРБ за София област и заместник-министър Николай Нанков. 

препоръчано

Борисов бе посрещнат с аплодисменти от работниците, които му благодариха, че никога не ги забравя и ги посещава на празниците да им благодари, че работят и строят България.

Той се здрависа с всеки един от тях и им благодари, че не спират да работят, за да може магистралата да стане по-бързо и хората да й се радват. 

Един от работници похвали Борисов за хубавото му сако, а премиерът, без да се замисли, направо го свали от гърба си и го подари на мъжа.

"Оставям ти тук и една запалка, само маската дай да си взема, че да не ме глобят", каза Борисов и прегърна строителя, който се просълзи от жеста на премиера.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това