ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

361299
на 13.05.2024
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов откри кампанията на ГЕРБ в Перник.

препоръчано

"Промяната 3 г. ни лъже и заблуждава. Няма как да пренебрегна факта, че Кирил Петков е водач в нашата област. Има 3 хипотези - той всъщност не знае, че най-добрите резултатите на ГЕРБ са в Перник - е първата. Той може и да не знае и за други неща за Перник. Третата хипотеза е, че се опитват да ни направят едно ала-бала и да ни натресат Бойко Рашков", каза водачът на листата на ГЕРБ Георг Георгиев. Той каза, че тези избори ще са категорични и ще покажат, че единствената партия, която може да поведе страната напред, е ГЕРБ. 

"Има два пътя. Единият е ГЕРБ, а другият е грешен", уточни Георгиев. Той представи листата на партията в Перник. 

"Всяка подкрепа е много ценна за нас. Положихме големи усилия да не стигаме до избори и да продължим напред, но не беше възможно. Защото нямаше нито една мисъл за това, което ви вълнува, каквото е здравеопазването, инфраструктурата. Непрекъснато говорихме за службите, че цялата власт трябва да отиде при втория. А вие, хората, нито веднъж не получихте уважение от ПП. Ние трябваше да спрем тази разруха за България", обясни Деница Сачева. Тя уточни, че средната работна заплата в Перник е по-малка от средната работна заплата в страната. "В нито един момент тези хора не мислеха за хората. А, когато аз бях министър, г-н Борисов ми се обаждаше от всяка една среща. Не ни оставяше докато не решим проблема", каза Сачева.

"Днес е ден, в който кампанията навлиза в своята по-гореща фаза. Ние идваме с позитивни послания, които са записани в нашата програма за излизането на страната от упадъка. ПП загубиха не защото участваха в управлението, а защото сложиха страната в политическа безпътица, в институционална анархия в желанието да овладяват институции. Участваха в 3 правителства. И ние управлявахме в 3 правителства. Има ли разлика? Въпросът е риторичен", каза пред актива водачът на евродепутатската листа Росен Желязков. 

"То да беше един път, два пъти, тре пъти, човек да се изправи да говори нещо. Слушах колегите, смешно ли, тъжно ли е?  Това е сигурно осма-девета препълнена зала. В случая късметът беше, че има европейски избори. Та и държавата ще харчи пари за вот. Ние не виждаме заплаха в другите партии, тя пълзи из Европа. Какви компромати могат да говорят те за каквато и било политика. карат ни да си отваряме устата и да говорим за кухнята, в която предварително се работи. Сега разбирам как финансират през ютуб каналите колажи срещу Пеевски, срещу мене. Само да смеят, излизам и почвам да разказвам. Асен Василев какъв министър щеше да стане, Христо Иванов не го искаше", каза гневно от трибуната Бойко Борисов. 

"Не може финансов министър да не знае, че бюджетът за пенсии няма нищо общо с държавния бюджет. Ние взехме тези пари, а не сме ги изработили. Ние заедно работихме. Те сега изведнъж се родиха. Всеки ден се събирахме с Пеевски, с Христо, Атанас, Тагарев. Те казваха, че Борисов само си мълчеше, а Пеевски говореше. Борисов е от пернишкия край и знае, че когато няма какво да кажеш, си мълчиш. Те знаят какво е реалното състояние на държавата. И някой трябва да скалъпи август-септември новия бюджет. Прекрасно е това да са ГЕРБ и ДПС.  Това са хора, които казват абсолютни неистини, утре има надзорен съвет на НОИ, та целия пасив да дойде в нас. Едно време, когато се съревновахме с БСП, беше при кой повече ще бъдат усвоени евросредства. А сега от плана за възстановяване - нищо. Нашите пари стоят там", разгневи се Борисов. 

"Какво ще стане след изборите - хората са се уплашили и ГЕРБ ще победи. Войната в Украйна става все по-гадна, Русия укрепва, затова трябва да помагаме на Украйна. В Газа всички виждате какво се случва. Да се опитаме политическият тон да бъде на базата какво по-добро може да се направи. Трябва ни добрият разултат. Защото ми омръзна всеки политик да говори от името на хората. Вместо кампанията да върви, ние си търсим кусур - аз, Кирил и Делян. Ние няма да правим повече компромиси, защото партията не може да го понесе. Имаме страхотна програма и днес, като я утвърждавах, питах - а кой друг има програма. Единственият въпрос е дали ще правиш коалиция с ДПС, или не. Как ще управляваме тази държава. Дано колегите от ППДБ се вразумят, защото след това тази държава чака стабилност и сигурност. Оттатък са БСП и "Възраждане", призна Бойко Борисов. 

Той уточни, че в Европа е много тежко положението. "Изпратихме линк от тази зала на Урсула фон дер Лайен. Истинска наслада е за нея да гледа пълните зали всеки дент", каза Борисов. И уточни, че в Пернишко ГЕРБ е направил най-много църкви и манастири. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК