Вход
София
Времето в София 20 o C

ПЪРВО В ПИК TV! БСП продължава да лъже и маже! Бенчев дал само 70 лева на партията (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV! БСП продължава да лъже и маже! Бенчев дал само 70 лева на партията (ОБНОВЕНА)

на 07.08.2018
44750
36
ПЪРВО В ПИК TV! БСП продължава да лъже и маже! Бенчев дал само 70 лева на партията (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
07.08.2018
36
44750

Народният представител от БСП Кирил Добрев коментира по време на брифинг на партията скандала с общинския съветник Бенчо Бенчев. Социалистът не отговори обаче на горещите въпроси финансирал ли е оскандаленият след явката с Димитър Желязков-Митьо Очите общинар от БСП Бенчо Бенчев кампанията на президента Румен Радев? Давал ли е пари на партията и знаела ли е Корнелия Нинова за близостта му с Желязков? Самата тя, както и Радев, познават ли Бенчев и гостували ли са в палата му в Бургас?

"Провокирани сме да се съберем и да коментираме теми, които остават зад кулисите. Докато тече скандала по медиите какво се случва с Митьо Очите и кой е Бенчо Бенчев, на тъмно се разпределят огромни порции. Става въпрос за разпределение на 111 млн. лева", обяви Кирил Добрев от БСП.

"40 общини на ГЕРБ получават близо 70 млн. лв. 33 общини на ДПС и близки до БСП получават 28 млн. лв. И само 5 общини на БСП получават 2,2 млн. лв. БСП е втора политическа сила с тенденция да стане първа, а разпределението на средствата е като за треторазрядна политическа сила. 350 млн. лв са разпределени от правителството от началото на годината. 250 млн. лв. са дадени на общини на ГЕРБ, 70 млн. лв. са дадени на общини на ДПС, 8 млн. лв само са за общини на БСП" разкри социалистът.

"Изводите са два - в този тежък за ГЕРБ момент, опитва ли се партията да си намери нова парламентарна подкрепа. Вторият извод е - опитваме ли се да купим местните избори догодина", попита народният представил.

"Притеснени сме от субективизма, по който се разпределят средствата за общини", коментира Донка Михайлова, кмет на Троян.

Кирил Добрев все пак отговори на журналистически въпроси за скандалния общинар Бенчо Бенчев: "Втори ден се обясняваме имаме ли сестра, или нямаме. Бенчо Бенчев е общински съветник от групата на БСП и "Коалиция за Бургас". Той е представител на пенсионерите. Единствените средства, които Бенчо Бенчев е давал под някаква форма на БСП, са 70-те лева месечна вноска. БСП няма черна каса. Ние имаме имаме добра субсидия. Ако някой е получавал средства от Бенчо Бенчев и си мисли, че той е БСП, просто бърка. Средства, под каквато и да е форма, в БСП не са постъпвали", обяви социалистът.

"Мога да кажа кой е помагал на Бенчо Бенчев да си зарежда "Ролс-Ройс"-а. Произхода на средствата не трябва да се коментира от политиците, а от институциите. Ако фирмата "Аркус" е основната фирма, тя охранява НАП в Бургас, охранява Митниците, пристанището в Бургас, охранява социални обекти в Айтос - община, социални домове и училища. Питайте кой е дал тези обществени поръчки на г-н Бенчев. Със сигурност не е БСП", добави Кирил Добрев.

"Забелязвате ли, че през последните дни Митьо Очите не е основна фигура, а той е пришит към Бенчо Бенчев", попита народният представител.

"Готови сме по всяко време за предсрочни парламентарни избори. Пред нас има две изпитания - европейските избори и местните избори", отсече той.

"Няма никаква промяна в усещането на хората за нова, различна, цивилизована държава", категоричен е социалистът.

"Прави се опит да бъдат платени народни представители от БСП. Правени ли са опити на народни представители от БСП да напуснат "Коалиция за България" или БСП", попита той.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(36)
1
кого направи услуга с атракцията другаря Бенчо & Со. ?
2
ГЕНЕРАЛ БРИГАДИР - куриера на парите от рекет и наркотици от Бургас до Позитано 20 . Цяла БГ знае. прокур. НЕ !
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
НАЙ - ВЕРОЯТНО МИЛИОНЕРИ - ЧЕРВЕНИ.
5
Ти забърса два коментара чийто съдържание не се отнасяше до тебе. Путьо, ще нaeбa жена ти пред очите ти. Кога ще станеш мъжкар бе Льольо ? Я махни тия плетените розови сандали !
6
РАДЕВ - КАЖИ СИ! МАЗЕН ФАТМАК !
7
Както и да се въртят БСП е ОПГ с Радев в кюпа! Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления! Създателят на БГ мутрите, генерал Гоцев хихика, защото Нинова си оплете платното и ритна кросното, заедно с Радев! Кауна го назначиха като зависим, а той се възприе за фактор! Нинова изгони тези, които я назначиха, за да си върти сама далаверите. Лакомията и възгордяватено им изяжда главата! Имал бил Рапона само 8000лв спестявания :)))) Тези двамката съвсем за канарчета ни имат! Браво на Цънцарова, това е журналистка, не мънка а иска конкретика в отговорите! Йончева, върни се от Вирджините, офшорката Интерпол я проверява и блокира! В момента Очите е на разпит с Интерпол за паричните потоци, естествено че ще освети на БСП, за да запази своите! Честито другари, който гроб копае, сам в него пада!Сменяйте си памперсите, съвсем омирисахте Позитано !Радев,излизат доста въпроси от Вашата компетентност: Наистина ли не знаехте #КОЙ е финансирал кампанията Ви за Президент? След като бяхте избран, имахте достъп да всички секретни материали, за 2 години служба не се ли заинтересувахте #Кой и за какво е давал финансии за избора Ви? Някой Ви е казал, че парите не миришат, излъгал Ви е, парите оставят следа и са страшна сила, когато са "мръсни" ! За 2 години да не се дистанцирате поне на думи от тези пари, не Ви прави чест! Президенти на САЩ са връщали финансови подаръци от Дарина Павлова, само по презумпция, че има нещо не много чисто в произхода им, а Вие си траете!!!Мълчанието Ви е странно, защото сам пожелахте Светлина, е получихте я, ама Светлината осветява навсякъде, дори и най-близките Ви съветници го знаят!
8
Не може да неги изтрие щом са за неговия духовен баща нали прави тутуруту
9
Радев е избран от 2 063 032 българи. Днес зад него стоят 6,5 млн. българи. Вчера рейтингът му беше 58 % , а на Лоената топка от Банкя - 25 %. Къде на майка си в гъзъ е тръгнал Heдялкo ?
10
ГОЛЯМОТО СРАСТВАНЕ НА КОМУНЕТАТА С МАФИЯТА -- ЧАКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ С ДПС ЗАЕДНО --- ИЗМЕТ !
11
Както и да се въртят БСП е ОПГ с Радев в кюпа! Август от време за отпуски стана време на оставки и наказания за престъпления!Добре че не стана през септември скандала, тогава в Парламента щеше да има буря срещу БСП-ОПГ! Сега ще махнем другаря Бончо, а парите на Партията трябва да се пазят! Йончева е касиера на БСП и Радев, на Вирджините е всичко, само Очите или Славуца да не ги предадат, че тогава става наистина страшно, ще има трупове, не само политически! Мръсните пари най-дебела следа оставят! Очите сега го разпитва Интерпол за паричните потоци! Познай дали няма да посочи къде са парите на БСП и Радев! Йончева е на Вирджините да замита следите, ама закъсня, Интерпол е блокирал всички БГ офшорни сметки! Покрай сухото и доста мокро ще изгори! Ареста в Истанбул бе повод за акцията на Интерпол да освети мафията българска!
12
Защо др. Корнелия се крие ? "Отговарят" Кирил Добрев и Деница Златева. Държат се нагло и се усмихват злобно. И пак леят жлъч срещу ГЕРБ.
13
Ало Радев, 240 000лв получи при пенсиониране, още едни 60 000лв след избиране, а ми декларираш 8 000лв, колкото хвърля пенсионерка от Монтана ! Ало Лъжлив Радев, май загуби Воинската си чест, ако си я притежавал изобщо!Покрай Деса Интелигентната, понятието баджанак стана диагноза за дебилност! Деска Бургаската много баджанаци му е натресла и он е един от многото! Смехурко наивен! Сега ще ги амнистира, все пак са роднини, баджанаци са му! Това ли е цената на назначаването? Да се ползва правото на ВЕТО и правото на ПОМИЛВАНЕ и АМНИСТИРАНЕ! #КОЙ и с какви пари Ви финансира ? От 2 години имате пълен достъп до службите, ако бяхте ЧЕСТЕН ВОЕНЕН, трябваше да излезете пред България и да признаете, че сте финансиран от капитали с неясен произход! Имате ли Воинска Чест, или я загубихте, когато прекрачихте прага на Дондуков 2 ?
14
защо точно тази фирма охранява дьравните институции как е дадена тази порьчка я пик да се разрови и там да видим какво става в дьржавата
15
Вижда се нагледно каква ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ предлагат! След БСП-ЕООД Курнелия и свине, трева не никне, боклук до боклука! Тези другари цял живот са на държавната софра и произвеждат само фекалии! Мястото им е на бунището, а те искат цяла България на бунище да превърнат! Към деменцията и спина добавяте и прекомерно затлъстяване от кражби и далавери! Как си размахва големия пърдухел Чумата инпексова пред изнурените от дългия път старци ! А бре Чумо затлъстяла, не се наяде, мегаломанка лакома! Да бе се наплюскала с козя пъстърма и козе мляко от Странджанския театър на БСП !Мръсните пари най-дебела следа оставят! Очите сега го разпитва Интерпол за паричните потоци! Познай дали няма да посочи къде са парите на БСП и Радев! Йончева е на Вирджините да замита следите, ама закъсня, Интерпол е блокирал всички БГ офшорни сметки! Покрай сухото и доста мокро ще изгори! Ареста в Истанбул бе повод за акцията на Интерпол да освети мафията българска!
16
бсп винаги е лъгала,щом като има малоумници да и вярват
17
а, ти пробвал ли си го, май яко ти го е вкарал р.р. и още стои там
18
Абе според Нинова е дал само 70 стотинки ,не 70 лева ! Според хората е дал поне 70 милиона !
19
Не питайте за Нинова . Месечния и цикъл завърши преди десетина дни , но сега я е страх Очите да не “ изпее “ нещо , че е финансирал БСП и от този страх цикълът се върнал с страшна сила . Уплашена е много
20
Бенчо е давал по 70 лева на месец...Да , вярно е . Колко обаче е давал на разни другари ????
21
Защо ли изпуснаха контролирано Митьо, а го закопчаха с Бенчо? Дали пък целта наистине не е Бенчо за да се откупи с порядъчно милиончета на когото трябва?!
22
Контрабандиста Киро Добрев ще прави различна и цивилизована държава. Опази Боже! Това само пред дебилния им избирател може да мине!!!
23
Хайде, отвори си устата и Кирчо куфарчето! Сигурно и оная валута , с която го хванаха на границата, не е била истинска, били са картинки, които носел на децата болшевишки !!!!!!
24
Лишени от всякакъв смисъл писания. И само едно - единствено смислено. това на № 9.
25
Не разбрахте ли че не ставата за чеп на каца дори! Само панделата ще Ви оправи, за това Т.Ж. инвистираше в затвори, за това и БСП-ОПГ в Страсбург се оплаква от лошите БГ затвори, мислят за бъдещето си!Мръсните пари най-дебела следа оставят! Очите сега го разпитва Интерпол за паричните потоци! Познай дали няма да посочи къде са парите на БСП и Радев! Йончева е на Вирджините да замита следите, ама закъсня, Интерпол е блокирал всички БГ офшорни сметки! Покрай сухото и доста мокро ще изгори! Ареста в Истанбул бе повод за акцията на Интерпол да освети мафията българска!
26
Ето декларим го! НЕ ИМ ВЯРВАМ! Един обикновен човек съм от народа! Днес е 07 08 2018 година! Това са моите думи! Да го знае всеки българин!
27
На БСП защо ли им дават супсидии ??!!! Те одавна са за бунището!
28
..."Той е представител на пенсионерите". ?!
29
отговор на коментар
Малйййййй ,пък не дай си Боже Бенчо да си отвори устата ,като се заканва ,ако БИСИПИто продължава да лъже и маже ,тога наистина ще стане весело !
30
Мутрата от СИК който е героят на ПИК , е комуняга , отрекъл се от идеите си след десетгодишен рекет и връзки с подземният свят . Сега е чист и само желае да изчисти милиардите които притежава .
31
Кире вярваш ли си? Аз не ! Толкова сте зле, че направо сте трагични!!! Ще спечелите избори на върба! Жал ме е за червените бабички от БУзлуджа. Циркаджии - визия за България....... те не ги пускат в селото, те питат за поповата къща. Вземете визията и си избършете г*а с нея.
32
КИРО замен е символ на ЛЪЖА и ЛИЦЕМЕРИЕ ! Няма нищо общо с морала на баща си !
33
къде скри 4-те тона суджук?
34
отговор на коментар
На майка ти в п.у.т.к.а.т.а.!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Саполи от сайта, ще смучкате на Радев ракетата като направи своя партия. А най-много шефа на сайта който ще го поема отвсякъде и за дълго време.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 18176
архив

Проучване установило, че 90% от жените не харесват мъже с розови ризи. От същото изследване става ясно, че 90% от мъжете с розови ризи не харесват жени. 

няма нови новини
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
сега
2460
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Треска за "Аскеери": Звезди атакуват театър "Българска армия" за най-престижните награди. Министър Банов лично уважи церемонията (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Чувствате се по-гневни през лятото? Ето защо
x