ПЪРВО В ПИК TV! БСП с извънреден брифинг в парламента - Нинова отива на разговорите с "Има такъв народ" (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

ПЪРВО В ПИК TV! БСП с извънреден брифинг в парламента - Нинова отива на разговорите с "Има такъв народ" (ВИДЕО)

94311
на 22.07.2021
ПЪРВО В ПИК TV! БСП с извънреден брифинг в парламента - Нинова отива на разговорите с Има такъв народ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

БСП даде извънреден брифинг в Народното събрание след претоплянето на парламентарната комисия "Росенец" от миналия парламент и след официалната покана на "Има такъв народ" за разговори за съставяне на правителство.

препоръчано

"Ще участваме в разговори по покана на "Има такъв народ". Поканата за разговори е от Тошко Йорданов. Контактната група я водя аз и участват четирима зам.-председатели", разкри Корнелия Нинова.

"Днес получихме две покани. Едната е от президента Радев за консултации с ПГ на "БСП за България" утре в 11.30 ч., на която ще се отзовем и ще кажем нашата позиция по отношение на предстоящите процедури и позиции, предстоящи в следващите дни. Получихме и втора покана от "Има такъв народ" за консултации за формиране на правителство в Република България. Тази среща ще бъде в събота, тук в парламента. Ние сме готови за диалог и смятаме, че в тази ситуация разговорите между парламентарните групи са необходими, дори и задължителни, за да намерим най-верния път. Излъчваме контактна група", каза тя.

"Вичко, което ще се случи в събота в тези разговори, ще бъде публично и след тях, те ще бъдат отнесени към нашия колективен орган - Националния съвет на БСП. При нас тези решения се вземат от колективните органи", добави още Корнелия Нинова.

"От името на ИТН ви каним официално на разговори относно бъдещето управление на страната и съставянето на правителство", прочете Нинова поканата на "Има такъв народ" към БСП за разговори.

"Надяваме се, че тази първа среща, няма да е последна. За всичко ще бъдете информирани", допълни още лидерът на БСП. Тя уточни, че БСП е поканена в събота, 24 юли, в 14.00 ч. на консултации с "Има такъв народ" в парламента.

Корнелия Нинова завърши, че БСП очаква от партията, която ги е поканила на консултации, да изложи своите виждания, приоритетите, за които да говорят.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това