ПЪРВО В ПИК TV! Гей скандал разтърси ДПС - изритаха Владо Кузов (ОБНОВЕНА)

Политика

ПЪРВО В ПИК TV! Гей скандал разтърси ДПС - изритаха Владо Кузов (ОБНОВЕНА)

118941
на 05.06.2018
ПЪРВО В ПИК TV! Гей скандал разтърси ДПС - изритаха Владо Кузов (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Движението за права и свободи се разстресе от гей скандала с членството на Владо Кузов в партията и ръководството начело с Мустафа Карадайъ и Йордан Цонев даде извънреден брифинг в централата, за да се оправдават за гафа (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

препоръчано

"От медиите разбрахме за един случай - става въпрос за приемане на нов член в партията - Владимир Кузов. Исках да ви поздравя за навременната реакция. Ние разбрахме от вас за случилото се", обяви на пресконференцията председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред медиите.

"Извършихме проверка за спазване на устава на ДПС за приемане на нови членове и проверката установи, че са нарушени и условията, и реда. Днес преди заседанието научихме, че снощи е заседавал Областният съвет на ДПС в София-град. Едно от решението им снощи е, че издадената в нарушение членска книжка на лицето Кузов е нелегитимна и той не е легитимен член на ДПС", добави председателят на ДПС.

"Областният съвет освобождава председателят на ДПС в район "Оборище" Антон Тепавичаров. Председателят на областния съвет на партията Нихат Кабил е подал сам оставката си и ние я приехме днес", каза още Карадайъ.

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
ПИК TV: Крум Зарков: БСП не подкрепя чисто мажоритарната система (ВИДЕО) ПИК TV: Крум Зарков: БСП не подкрепя чисто мажоритарната система (ВИДЕО)
ново
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това