ПЪРВО В ПИК TV: Граждани освиркаха Стойчо Кацаров насред София (ВИДЕО)

Акценти

ПЪРВО В ПИК TV: Граждани освиркаха Стойчо Кацаров насред София (ВИДЕО)

105507
на 09.06.2021
ПЪРВО В ПИК TV: Граждани освиркаха Стойчо Кацаров насред София (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Граждани освиркаха служебният министър Стойчо Кацаров насред София днес. Това стана на влизане на министъра за участие в предаване на бТВ, показват кадрите.

препоръчано

Кацаров обира негативи заради решенията му да пенсионира и изгони доказани професионалисти. Обект на чистката, която той поголовно провежда, е и обичаният от всички проф. Тодор Кантарджиев. 

Шефът на Центъра по заразни и паразитни болести е пенсиониран поради навършване на възраст, без да се отчита професионализмът му и ползата за хората. 

Недоволството на хората е и заради уволнението на шефа на Александровска болница. След редица интриги, той бе погнат за дългове на болницата, въпреки че е отскоро на поста и няма вина за натрупаните сметки. 

Кацаров беше един от онези, които не вярваха в COVID-19, както и във ваксините. Това доведе до рязък спад на желаещите да се имунизират и набраната инерция рязко спадна след застъпването му на поста здравен министър. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
ПАЛАВНИЦИ: Тези две зодии мислят нон стоп за секс ПАЛАВНИЦИ: Тези две зодии мислят нон стоп за секс
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за изборите на 2 октомври: Във всички подписки има покойници (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за изборите на 2 октомври: Във всички подписки има покойници (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това