ПЪРВО В ПИК TV: Граждани освиркаха Стойчо Кацаров насред София (ВИДЕО)

Акценти

ПЪРВО В ПИК TV: Граждани освиркаха Стойчо Кацаров насред София (ВИДЕО)

102235
на 09.06.2021
ПЪРВО В ПИК TV: Граждани освиркаха Стойчо Кацаров насред София (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Граждани освиркаха служебният министър Стойчо Кацаров насред София днес. Това стана на влизане на министъра за участие в предаване на бТВ, показват кадрите.

препоръчано

Кацаров обира негативи заради решенията му да пенсионира и изгони доказани професионалисти. Обект на чистката, която той поголовно провежда, е и обичаният от всички проф. Тодор Кантарджиев. 

Шефът на Центъра по заразни и паразитни болести е пенсиониран поради навършване на възраст, без да се отчита професионализмът му и ползата за хората. 

Недоволството на хората е и заради уволнението на шефа на Александровска болница. След редица интриги, той бе погнат за дългове на болницата, въпреки че е отскоро на поста и няма вина за натрупаните сметки. 

Кацаров беше един от онези, които не вярваха в COVID-19, както и във ваксините. Това доведе до рязък спад на желаещите да се имунизират и набраната инерция рязко спадна след застъпването му на поста здравен министър. 

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това