ПЪРВО В ПИК TV! Даниела Дариткова удари по БСП: Виждаме системен саботаж! (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Даниела Дариткова удари по БСП: Виждаме системен саботаж! (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)

52013
на 26.02.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Даниела Дариткова удари по БСП: Виждаме системен саботаж! (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Председателката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова прочете остра декларация срещу опозицията от БСП.

препоръчано

Тя заяви, че отсъствието на социалистите от пленарната зала, е системен саботаж. Повод за острата декларация стана поредното внушение от страна на БСП и лично на червената лидерка Корнелия Нинова, че правителството било виновно, задето от "АстраЗенека" не спазвали поетите ангажименти за изпращане на поръчаните количества ваксини.

Дариткова се възмути и, че Корнелия Нинова се появявала в парламента само, за да се покаже пред камерите, след което си тръгвала. Тя погледна и вляво като заключи, че в 44-ото Народно събрание, липсвала експертизата в социалистическите редове и посъветва Корнелия Нинова да внимава какви хора включва в листите на партията.

"Отговорността на всеки народен представител е огромна, а по време на епидемия всеки един, избран тук, е да бъде в помощ на държавата против епидемията. Системният саботаж, който БСП прави на всички действия на правителството, както по отношение на мерките и ваксинационния план, не е от полза на парламентаризма и политическите партии. Когато имаме национални предизвикателства, трябва да се обединяваме", прочете още Дариткова.

"Призовавам към отговорно поведение и да не се спекулира с теми, които интересуват обществото", завърши изказването си тя.

Гледайте НА ЖИВО ПО ПИК TV!

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това