ПЪРВО В ПИК TV! Делян Пеевски с коментар ще реализира ли ДПС втория мандат (ВИДЕО)

Акценти

ПЪРВО В ПИК TV! Делян Пеевски с коментар ще реализира ли ДПС втория мандат (ВИДЕО)

247355
на 09.07.2024
ПЪРВО В ПИК TV! Делян Пеевски с коментар ще реализира ли ДПС втория мандат (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на ДПС и председател на парламентарната група Делян Пеевски излезе с първи коментар какво се случва в ДПС, след като по-рано групата депутати около Джевдет Чакъров, съпредседател на ДПС, обяви, че няма да участва в заседанието, свикано на ПГ на ДПС днес от 17 часа. Това заявиха в свое становище депутатите, които се наричат "подкрепящи Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган".

препоръчано

Темата е вторият мандат. Решението на Парламентарната група е да изпратим писма до всички партии без Възраждане. Срокът е до утре вечерта. От медиите разбрахме, че няма желание за реализиране на втори мандат. Ще направим опит, защото сме отговорна партия.

"Нека да изчакаме да видим писмените отговори и ще кажем какво мислим, след като ни покани президента", посочи той.

Аз съм избран председател на партията от националната конференция, както и от парламентарната група. Всичко друго е въпрос на медийна спекулации. Има ПГ, която взима своите решения. Тя е решила аз да бъда председател към този момент.

Той коментира и писмото от Станислав Атанасов, което уж беше изпратено до посолствата. "Мисля, че колегата разясни много ясно казуса и какво се е случило. Това е един компромат, който ни го направи кръга "Капитал".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК