ПЪРВО В ПИК TV! Ивайло Дражев: Недоволен съм от конгреса на БФС, ще обжалваме резултатите (ОБНОВЕНА)

ТОП 2

ПЪРВО В ПИК TV! Ивайло Дражев: Недоволен съм от конгреса на БФС, ще обжалваме резултатите (ОБНОВЕНА)

44562
на 12.10.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Ивайло Дражев: Недоволен съм от конгреса на БФС, ще обжалваме резултатите (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Ивайло Дражев ще обжалва резултатите от вота за президент на БФС. Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев е недоволен от развоя на футболния форум. Собственикът на Черноморец беше категоричен, че ще обжалва изборните резултати през следващата седмица, въпреки че все още не е ясно какви ще са те.

препоръчано

"20 години Боби и този изпълком са на този пост. Както сами виждате - резултатите са трагични", заяви той пред камерата на ПИК TV.

"Футболът за съжаление стигна дъното. Организацията на футбола. Иначе децата си плащат да учат футбол. Лошото е, че още в юношеските формации и гарнитури ги карат да залагат. Ако продължаваме със стар президент и стар изпълком, гаранция, че още 20 години България няма да има футбол", заяви Дражев.

Той подчерта: "По начина, по който се сформираха комисиите - мандатна, по приключване на членски права, начинът, по който се сформира секретариатът на конгреса - дирижирано. Самият конгрес е порочен. Аз най-вероятно ще го атакувам в съда€ С Георги Градев сме от 2009 г. по конгреси. И ще го атакувам конгреса, защото и двамата бяхме лишени като делегати, не ни бяха връчени делегатски карти - за да не можем да участваме със свои предложения. Аз още веднъж повтарям - това сдружение не трябва да се управлява от един президент, а от делегиран съвет", отбеляза Дражев.

Той бе героичен - БФС са унищожили и клуба, и школата на "Черноморец": "И на стадион "Нефтохимик" и на "Черноморец", които са общинска собственост, всичко е абдикирано... Що се отнася до семейството ми - предизвикаха ми хиляда мръсотии в личен план - преди 15-16 години. Мога да посоча много мръсотия, която се изля върху мен. Те имат основна роля за медийното ми отразяване - те са някакви "вакли агънца", хрисими, а ние сме лошите".

Сподели:
Бомба x
Причини да се чувствате като в капан във връзката си Причини да се чувствате като в капан във връзката си
ПИК TV x
Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО) Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това