ПЪРВО В ПИК TV: Криминално проявеният Николай Дракополов е застрелян на "Симеоновско шосе" пред жена си и дете (ВИДЕО/СНИМКИ)

НАЙ-ВАЖНОТО

ПЪРВО В ПИК TV: Криминално проявеният Николай Дракополов е застрелян на "Симеоновско шосе" пред жена си и дете (ВИДЕО/СНИМКИ)

198483
на 06.04.2021
ПЪРВО В ПИК TV: Криминално проявеният Николай Дракополов е застрелян на Симеоновско шосе пред жена си и дете (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   Снимки: ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Убитият на Симеоновско шосе преди минути и сочен за бизнесмен мъж се казва Николай Дракополов, на 46 години, научи ПИК. Той е криминално проявен и стар познайник на полицията с над 22 криминални регистрации. Сочен е от години за един от българските топ мафиоти в Испания.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Според източници на ПИК е развивал незаконна дейност предимно в чужбина и все още мотивите за екзекуцията му не са ясни.

Разстрелът обаче се разиграл пред жена му и детето й. И към момента половинката му е на мястото на екзекуцията, а детето, което се е возило на задната седалка е отведено от мястото на кървавата баня.

На място преди минути е пристигнал и шефът на СДВР Георги Хаджиев, предават репортерите на ПИК TV на място.

По непотвърдена информация на нашата медия стрелецът е вървял пеша, приближил се е до джипа и е произвел два изстрела.

Николай Дракополов е спряган за един от най-големите български мафиоти в чужбина. През 2019 година е задържан по обвинение за кражба на кола, притежание на фалшиви документи и участие в организирана престъпна група. Според събраните тогава доказателства той крадял коли за различни наркобанди и бил един от най-добрите в бранша.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
КУЛТОВО! Пеевски за Кирил и Лена: Те са две сладки пуделчета, които ще драскат на вратата в Банкя и ще се молят да влязат в кучкарника, за да си играят с овчарките на Бойко. Петков може да бъде само булка на Борисов (ВИДЕО) КУЛТОВО! Пеевски за Кирил и Лена: Те са две сладки пуделчета, които ще драскат на вратата в Банкя и ще се молят да влязат в кучкарника, за да си играят с овчарките на Бойко. Петков може да бъде само булка на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК