Вход
София
Времето в София 6 o C

ПЪРВО В ПИК TV: Мая Манолова с първи коментар за поражението на изборите - мълчи откъде са парите за кампанията и как скочиха процентите й по тъмно на финала (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Мая Манолова с първи коментар за поражението на изборите - мълчи откъде са парите за кампанията и как скочиха процентите й по тъмно на финала (ОБНОВЕНА)

на 04.11.2019
112564
60
ПЪРВО В ПИК TV: Мая Манолова с първи коментар за поражението на изборите - мълчи откъде са парите за кампанията и как скочиха процентите й по тъмно на финала (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
04.11.2019
60
112564

Кой в крайна смета финансира кампанията на Мая Манолова, която само с шатрата и билбордовете из цяла София струва минимум 500 000 лв., а не отчетените 10 пъти по-малко?

Знае ли изобщо какви пари и интереси стоят зад нея и какви са целите им?

На какво отдава факта, че в последните два часа по тъмно рязко е нараснала подкрепата за нея пред урните?

На тези и още куп горещи въпроси трябваше да отговори Мая Манолова, след като вече и официалните данни на ЦИК сочат, че тя загуби битката за кметския стол в София, който се канеше да превземе още на първи тур. Това обаче не се случи, защото тя само присъстваше телом в залата и не обели и дума. Вместо това предпочете да се смее и да се върти на стола като непослушна ученичка в гимназиален клас.

Пресконференцията беше открита от уж десния Димитър Делчев, който оглавява движението на снахата на ЦК на БКП Меглена Кунева-Пръмова - ДБГ. Делчев влезе неумело в ролята на конферансие на конференцията. Той обяви, че подготвят жалба и ще искат касиране на изборите. Според него, активността на втори тур е била по-ниска, защото уж 101 000 души не били вписани в списъците. Откъде и как хората на Манолова са стигнали до това число, така и не стана ясно.

Делчев обаче не пропусна да се се похвали, че са пуснали 10 сигнала към ОИК и ЦИК заради обявяването на екзитполовете. Оповестяването на резултатите пък изпалшило и отказало хората да гласуват. Делчев продължи с пасквилите и оплакванията, защото според тяхното паралелно преброяване и качените протоколи в сайта на ЦИК имало разлика.

"Ако имаше машинно гласуване, нямаше да има празни и невалидни бюлетини", запя песента на БСП уж демократът. Той пусна в обръщение и твърдението за купуването на цигански гласове, цитирайки съвсем тенденциозно определени секции, които предварително са разработени от щаба на Манолова.

Формално отреклият се от участие в комитета, издигнал Мая Манолова - Войслав Тодоров се оплака, че Йорданка Фандъкова била победителка в квартал "Христо Ботев", тенденциозно пропускайки да отбележи, че там също живеят български граждани, които също имат своето право на глас. Страдащият от говорен дефект Тодоров переше някакви листове за които твърдеше, че са някакви празни, но едновременно с това и попълнени протоколи. Той нападна социолозите и социологията като наука, защото заради тях Мая Манолова загубила изборите.

Използващият за лични облаги фамилия на поета Никола Вапцаров негов съименник, който снощи се опита незаконно да нахлуе в "Арена Армеец" продължи песента на Тодоров, че социолозите и преброителите били виновни за загубата на кюстендилската софиянка. "Искаме повторно преброяване и касиране на изборите", заяви още политически неоринтираният хамелеон, петнящ по най-долен политически начин името на Вапцаров.

Репортерът на ПИК TV Симо Русев попита лично Мая Манолова, защо се гласува за нея по тъмно, но не получи отговор. Не получи и отговор кой плаща кампанията й и огромната шатра пред НДК. Вместо нея отговори конферансието Делчев, а софиянката от Кюстендил се смееше с озъбено лице. Тя не отговори и на питане на удобната и приятелски настроена към нея Би Ти Ви. Изявата си продължи Димитър Делчев.

Все пак Манолова не издържа и взе думата, за да каже, че исковата молба, с която смята да съди премиера, е готова. "Когато съм готова с анализ на изборите, ще го направя публично. Това, което днес ще се огранича да кажа, че на балотажа беше даден политически знак и той е, че хора с различни политически убеждения пуснаха мост помежду си, за да преборят едноличната власт. Не разрушавайте този мост, костваше ми страшно много, той ще ви трябва в битката срещу едноличната власт", влезе в ролята на инженер, дюлгер и врачка Мая Манолова.

Сподели:
Напиши коментар »
(60)
1
От ония пари - 14,5 млн.лв. които е прибрал от КТКБ с помощта на трите свине. Значи Heдялко е очаквал Фънда да загуби , а покрай нея и Тиквопитека.
2
Бълвочите срещу нея бяха безбройни. Манолова първо да иска касация на избора , а след това да внесе искова молба срещу Heдко и Ива с увисналата слива. От тях може да вземе едни 200 - 300 х. лева. Kaшкaвaлджиятa Heдялко има пари. Той е един от ония които успяха да доокрадат КТБ.
3
НАКРАЯ БАШ МИ СВЪРШИХА СИЛИЦИТЕ И ЕЙ ГО НА....ЗАГУБИХ !МА ТОЙ ТОЯ БОЙКО МА УБИ ОТ Е*БА*НЕ ! ОТПРЕД ,ОТЗАД , В УСТАТА ...АЗ ПО ЕДНО ВРЕМЕ НЕЗНАЕХ КО СТАА ??
4
Манолова да си хваща пътническия влак за кюстендил хахаха
5
Абе кви са тези недоклатени шматароци там, бе?!
6
Защо една бюлетина струваше на данъкоплатеца колкото един вестник?
7
Долни, мръсни комунисти, пребоядисани 100 пъти - Кунева, плътно приближена до Сл. чалгаря, Манолова - няма свян и срам от нищо. Просто ме е гнус!!!
8
сме централно- африканска република. За 5 минути разликата от 12% се стопи на 4%. За последните 30 години не е имало такова купуване на гласове, корпоративен вот и машинации.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Чудо е че Герб все пак спечели София Това беше най добре подготвената и много силно финансово подкрепена кампания на злите сили в страната и извън нея срещу Борисов.Тази средностатистическа комунистическа функционерка бе много точно избрана.Като бе поставена на държавен пост на който няма как да се издъни. Единствено интелекта и седмото чувство на част от Софиянци не допуснаха комунистите до власта.Но те няма да се примирят залога е голям а и меценатите които финансираха експеримента Манолова изгубиха много пари
11
Добре другари...видяхме кой какъв Ев крайна сметка. Според мен ще си останете малки а и още по малки злобни и кресливи бъднини за вас. ММ ви еб..а мам..ата. Се га знаем какви гадове сте Благодаря Мая.
12
НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ЗАГУБАТА, ЗАЩОТО ТОВА ЧУВСТВО МИ Е НЕПОЗНАТО! ПОЧВАМ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО НА РАЗКЛОНА ЗА БОЯНА! КАТ СЪБЕРА ПАРИЦИ,ТАМ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМ И ЩАБ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
крава бог рога нр дава.
15
СМЕТНАТА ПАЛАТА КАЗВА : “ ВСЯКО ДАРЕНИЕ НАД 1000 ЛЕВА ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ БАНКАТА “ ....ГАЛЕВА ДАЛИ ИЗОБЩО Е ДЕКЛАРИРАЛА ДАРЕНИЯТА СИ НЯКЪДЕ ....ШАТРАТА НАПРИМЕР КОЙ Е СПОНСОРА ...И ПЛАКАТИ И БИОБОРДОВЕ И ПРИТУРКИ , КАК СЕ СНИМАЛА В НОВА СОФИЯ НА ФОНА Н ВСИЧКО НАПРАВЕНО ОТ ГЕРБ !
16
Благодарим на сливата че изкара помията на яве. ММблагодарим .ти прочисти смрадтта от политиката. Тия са без бъдеще.
17
Не вярвах че Софиянци ще тръгнат след кюстендилката но явно цялата селения от бъл хартия се е заселия в София жалко
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
НЯМА ПП ПАРТИЯ ЗАД НЕЯ ...УЖЖЖ......НЯМА ПАРИ ЗАД НЕЯ ...СУБСИДИИ ....“ НЕЗАВИСИМА“ Е ....ЛУМПЕН Е ....ДА .....! А ЛУМПЕН ...ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ЛУМПЕН Е ....: ЧОВЕК , КОЙТО ЖИВЕЕ ОТ ПРЕСТЪПНИ ДОХОДИ ...СЛУЧАЙНИ СРЕДСТВА , НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ОТ ЗАКОНА ...ЛУМПЕН ГАЛЕВА !
20
А аз не разбрах каква връзка имат самолетите и заплатите на учителите с данъците на Софийска община. Някой компетентен ПИКаджия да обясни първо това!
21
А нима шефчето Ви също не е с говорен дефект или смятате за съвсем нормално, дебилните му фъфлежи?!
22
Николайчо, ходи да се пречестяваш, че са те обсебили зли сили! Те ти внушават такива греховни мисли!
23
Ау мирише на мърша
24
Мая Манолова нищо не е скрила! Тя обаче разкри нещо, което Данка, банкянската марионетка и мразената от софиянци "победителка" нарочно не каза! А то е, че само за час и половина гласоподавателите й се увеличиха с 5-6 % и то, ти да видиш съвпадение, само от циганските квартали! Резултатът на Манолова не е поражение, поражението е за престъпната герберастка пасмина от българоубийци! Да загубиш с по-малко от 4% от цялата мафия, събрана на куп и всички цигани в София и софийско ,не е поражение, а победа Нищо, касиране ще има и тогава ще стане безпощадно ясно чутовното падение и чутовната катастрофа на едни мерзавци и бандити, които за 10 години унищожиха България!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Що не лапаш картофите Сокола
27
То, вие лъжците от ПИК се изпуснахте яко в гащите с черната пропаганда и ПР по време на изборния ден. Нарушихте закон, като освен това цял ден подавахте неверни данни (умножени по две) в полза на Фандъкова. Жалка медиа с жалки редактори
28
отговор на коментар
Алоооу, срам ги е било да си признаят, че са гласували за нея на екзитполовете десните избиратели! Tова е истината! И аз не бих си признал, ако ме питат.
29
защото сме пред н*сиране...
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Хвърлиха много пари,но не постигнаха нищо освен да загубят с малък процент,но загубата си е загуба а парите отидоха на вятъра.
32
Нагла и безкрупулна,Костинбродска латерна плаче за манипулации ?Точно тя ? И трябва ли всеки път да и се напомня, на изгладеният от висша комсомолска Школа мозък , че тъй маречената от нея "еднолична" власт е дошла с демократични избори ?Че "едновластника" два пъти им подава оставката, и избирателите пак него избират, и то при служебно правителство назначено от Фатмакът! Явно тъмночервените петна в мозъка и , и пречат да мисли!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
фандъчката да се замисли кой я подкрепи и каква е тази подкрепа -срамота-дано сега да внимава и да не се обяснява и само да ходи да открива обекти които след това отново подлежат на ремонт ами да работи истински и истински най накрая да намали тази раздула се столична администрация които вземат по една торба пари и незнаят какво вършат и да не казва това ще стане онова ще стане а нещата да стават овреме,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Долнопробни червени боклуци!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Битката в София беше - всички срещу ГЕРБ. И не успяха.Мисля,че скоро новият главен прокурор трябва да разследва с какви финаси раполагат Манолова и "демократите" до нея и кой ги финансира. Всички медии и раследващи органи - РАЗСЛЕДВАЙТЕ ФИНАНСОВТО И ИМОТНО СЪСТОЯНИЕ НА ЦЯЛАТА ТАЗИ "ДЕМОКРАТИЧНА" СБИРЩИНА .
40
Как скочиха процентите. На бсп им бе напомняво постоянно във фейсбук да гласуват след 15 часа.
41
Piklio Nedylko zashto ne cenzurirash komentar 3
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Я, да си припомним с чии гласове Манолова стана омбудсман? Най-открито, демонстративно и с ръкопляскания в парламента.
44
ма мая мий я тая много мирише!
45
Минка лудата почерпи всички душевни клошари: адашката и без малко да овладее София? Радостта на Минка лудата беше безкрайна, за почерпката парите не свършваха. Група съдии от ВСС слязоха от една линейка и и се скараха: Стига се радва ма Минке, за другите избори един жив душевен клошар, с това пиене няма да остане..........
46
" Независимата" гражданка подкрепена от БСП ,от втората партия с гласоподаватели които гласуват партийно.Навсякъде БСП тръбеше ,че Манолова е кандидат на БСП ,но гражданката Манолова обясняваше в ефир ,че е подкрепена от градската десница.И коя е тази десница,партия ли е,като ДБ имат партия и кандидати за кметове.А да ДБГ на кунева е?Пак партия,но с големите лъжи ,че победили " гражданите" не партиите.А кой киха хилки в милиони за тази непрозрачна кампания с адютант Вапцаров приближен на Цв.Василев?Грозен маскарад подкрепян щедро от клиенти на прокурарурата,на които им пречи това правителство.
47
Пускам телевизията и о уж*ас, Импексовата Барсала спечелила изборите, вглеждам се в червена карта на България, стреснах се и се събудих. Брей сънувала съм ужа*сен сън, телевизора върви Кънчо и Райчо си говорят, че БСПдирастията е победила, а картата на България е синя. Честито БСПдирасти, и да побеждавате така тук таме, още 130 години. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА, ЧЕСТИТО НА ГЕРБ И БОЙКО...
48
Мая е жалък хамелеон, жалък алчен боклук, продал се на психо десните боклуци заради жаждата и за власт. Гнус ме е от нея, защото продаде мъжа си, продаде партията си, изплю се и на помощта на Борисов, продаде народа и феновете си, и се предложи на един гнусен гном с вибратор. Плюя на тая жалка и лека жена, за която съвест и чест са чужди неща.
49
Няма нужда да пускам телевизията , защото в целият свят като кликнеш мутрата , излиза мазната физиономия на сикаджията и аверите му от бухалкаджийските години . Честито !
50
Моето скромно мнение;похарчиха,Мая,добре си беше омбундсман,но...............
51
Костинбродската слива МЪЛЧИ като П..УТКА както за какви пари ИЗХАРЧИ за да си вее гъза по избори, КАКТО И КАКВА ДИПЛОМА притежава, МЪЛЧИШ ма селяндурке и мислиш, че ние ще забравим и няма да продължаваме да ровим за истината! ФАЛШИФИКАТОРКА, АРОГАНТНА циганска ЛЪЖКИНЯ купуваща цигански гласове за пръднята им, може би, която се РАЗМИРИСАааа...вече много якооо...
52
Каква загуба! Срещу всичкия бълвоч за ММ, срещу горещата денонощна агитация на ББ за ЙФ, срещу 8 год. статукво - разлика 5%! Ха-ха-ха! Кой загуби повече? ММ нямаше и 1 глас на предишните избори, а ЙФ колко? И сега коя колко получи? Сравнявай! ММ не е загубила нито 1 глас, а спечели 43% от гласуващите! А ЙФ?
53
ЦИК да провери дали Стефан Данаилов е гласувал , защото ,макар и в кома , вчера ,около 1900 ч. , младите социалисти са донесли в секцията Стефан Данаилов заедно с леглото , за да гласува за Манолова. Може ли човек в кома да гласува ? Отговор : Може , ако е комунист !
54
Софиянци,по прости от албански цигани ,гласуваха за една пословична комунистка!Комунизмът е признат за противохуманен,навсякъде осъден,а Софиянци гласуват за тях.Жална ви майка!
55
Е загуба е,загуби кметския стол след цялата мръсна кампания която сътвори!Малка,немалка разлика мандалото хлопна под носа й.Толкоз!Направи една грозна,,популистка ,задкулистна кампания ,а зависимостта е видима.Милиони,милиони от незнайно къде за да създава дестабилизация,когато най много се работи за София..Нищо по различно от прокопиевите боклуци.Власта била еднолична ,и така да е,но след демократични избори.Не е преврат както тя беше тръгнала ."Гласувайте срещу ГЕРБ ,е гласувайте за мен",а червените бабички за ДБ в районите,където не е БСП.
56
Нека анализатирите обяснят , как става тая магия - докато госпожата се ондулира във фризорския салон, 20 000 гласа се' изсипват ' за последните два часа на гласуването / по тъмни доби/, щото разликата светкавично да спадне от 10 на 5 % разлика ?Какъв е вота - купен,подкупен, корпоративен....,..що за кюстендилско - костинбродски синдром ???????? Накрая май и тя се изхитри....
57
Истинските софиянци не биха гласували за кюстендилската коза а само прованса който насели хубавата ни преди това София. А наглостта на тази жена е направо истински кошмар. Добре че не успя. Тя е тази с купения вот но не беше достатъчен...
58
Добре де всички знаем, че Манолова предизборно беше подплатена от парите на мафията...НИЕ ЗНАЕМ, а Прокуратурата защо спи и се прави че не знае, ЗАЩО, бе ??? Прокуратурата спи и не реагира за ФАЛШИВАТА диплома на една бивша Омбудсман ...??? Хайде юнаци "балкански" събудете се.., че на нас ни писна да чакаме за справедливост!
59
Как се изсипали гласове,и това е е вярно,но имаше и сценарий да заблудят екзитполовете.Вапцаров какво каза,не помнители?Изчакайте паралелното преброяване,екзитполовете дават грешки.А то си беше сериозна грешка.Хибридната информация е била подготвена за да се преспи електората на ГЕРБ,да се откажат да гласуват.
60
отговор на коментар
Така е! Най- добре кухата Манолова да си метне съдраната мантия на БСП и да се маха от тук за да не ни съсипва нашата Столица! И крушовските тигани не ни трябват!! Поздравления за Й.Фандъкова!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 14368
архив

- Майко, ангелите летят ли? - Летят, детето ми. - Снощи чух баща ми да казва на слугинята "ангелче мое" . Тя кога ще лети? - От утре, миличко.

няма нови новини
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
сега
1302
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите приеха на първо четене бюджет 2020, Нинова пак си прави реклама, ГЕРБ и Патриотите си разменят остри реплики (ОБНОВЕНА)
x
Знаете ли кои са вълшебните думи по време на секс?
x