Вход
София
Времето в София 13 o C

ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов захапа Радев: Някои се напочиваха цял месец, докато ние работехме, и сега излязоха да изговорят куп глупости, за да ги забележат (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов захапа Радев: Някои се напочиваха цял месец, докато ние работехме, и сега излязоха да изговорят куп глупости, за да ги забележат (ОБНОВЕНА)

на 04.09.2019
100980
61
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов захапа Радев: Някои се напочиваха цял месец, докато ние работехме, и сега излязоха да изговорят куп глупости, за да ги забележат (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
04.09.2019
61
100980

"Напочиваха се някои август месец, докато ние работехме, и сега излязоха да наговорят маса глупости. Няма да си хабим енергията да отговаряме, нека си говорят", заяви с усмивка премиерът Борисов в началото на заседанието на Министерски съвет. Така не спести критиките към напъно безпочвиените нападки със заучени клишета от протестърския репертоар, които произнесе в парламента президентът Румен Радев по-рано днес. 

Правителството в дневния си ред днес създава Национален съвет по миграция, граници, убежище и интеграция и приема правилник за работата му. Определя и тарифата, по която партиите, коалициите и инициативните комитети ще се рекламират по БНТ и БНР по време на предизборната кампания за местна власт. Отпуска и допълнителни средства за различни сфери в образованието.

На днешното си редовно заседание министрите вземат решения общо по 19 точки от дневния си ред.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(61)
1
Както винаги Кауня се посечи сам. Ега ти държавата щом избра един импексов дебил за прецединт! Импексовата Курабия изкомандва нейния бек вокал, да прочете опорките и в парламент, след което и тя ги повтори. Толкова много отрова изплюха и изпърдяха от трибуната двете курабии Кауня и Барсалата, че щяха д!!а се задушат от собствените си газове!!
2
Така наречения президент е крайно време да се преквалифицира в пазач на паркинг, да си залепи в кабинката портретите на Живков и Путин и да миряса най-после.
3
Не Премиера, а Кауня се посечи сам. Ега ти държавата щом избра един импексов дебил за прецединт! Импексовата Курабия изкомандва нейния бек вокал, да прочете опорките и в парламент, след което и тя ги повтори. Толкова много отрова изплюха и изпърдяха от трибуната двете курабии Кауня и Барсалата, че щяха д!!а се задушат от собствените си газове!!
4
Абсолютно е прав Борисов. Моля привържениците на оня дето се нарича президент.ми кажат какво работи.не се сещам освен да хейти и плюе.
5
Въпреки неспирната ти робота и безброй ангяжименти и ти си разбрал че цираджията смешник е не правещ нищо прецедент е говорил поредните нереалности в Парламента
6
е инфантилен комплексар. Да прави критики на Деса която пише простотии по нощите и се заяжда с Германските афроамериканки...
7
Катюшке, ако беше малко по-възпитана, щеше да разбереш, че и ти си проста, необразована и нагла като твоята божествена ТИКВА, която работа се изразява в това да прави изключително много разходи на кроткото стадо и клета територия, без да подобрява състоянието им и с една стотинка, дори напротив - "качествено" и необратимо ги обеднява! И всичко това, пречупено през погледа на удобни, на сто и кусур позиции медии, чрез просташки и дебелашки пиар, в стил възхода на комунистическото производство през април - 1956 г. Но това не е тайна за интелигентните слушатели, читатели и зрители, тъй като знаят кърваво-комунистическото потекло на сегашните национални крадци от ГЕРБ!
8
Какво направиха през тези 10 години за България гроб опс герб едно голямо нищо нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Саксгобурготски.При царя бяхме много добре арогантните безмозъщни герберасти и техните лакей съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават герб са облагодетствани и имат много голяма изгода от сегашното управление
9
Болгарский МИД как пропагандист и агитатор фашизма Готова ли нынешняя болгарская элита снять завесу секретности с фашистского происхождения «европейского проекта» и публично признать его преемственность по отношению к Третьему рейху и какой «благодарности» за такой поступок она ожидает от европейских правящих кругов? Или она и дальше намерена пудрить и промывать мозги собственной общественности ради удержания над народом своего классового господства? Подробности: https://regnum.ru/news/polit/2707575.html Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM. Подробности: https://regnum.ru/news/polit/2707575.html Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM.
10
Всички арогантни герберасти начело с тиквунии на снимката са безмозъщни
11
ТОА ДЕБИЛ ОТ ЛОСТА ПОВТАРЯ САМО - ТРЯБВА ТОВА, ТРЯБВА ОНОВА. АБЕ МАЛОУМНИК,КАЖИ ТИ КАКВО СВЪРШИ ЗА ТРИ ГОДИНИ?
12
BITA KARTA
13
Освен да обикаля села и паланки с джипа си с държавни пари - Тиквата нищо не прави. Е, това все пак си е работа де - екскурзия из страната. Наглец!
14
Тиквата работела? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, тя каканиже безмислени работи, това работи докато клиентите от обкръжението й крадат, а държавата е на автопилот.. ДА!!!!
15
Само това може дабъде каже за изказването на Бай Ганьовият 2. Президента беше изключително точен и обективен в иценките си за "работещия" Ганьо, който за пореден път показа своята доказана тъпота и измамност. Той работел, кайво точно изработи и подобри положението на българите? Защо махна микрофоните когато тук беше Лайен? Страх, защото колкото и нагъл да е, България има фалшив растеж и финансов резерв, най-бедната и корумпирана държава е в ЕС, с най-висока смъртност и миграция. Инвеститорите бягат бързо и няма да се върнат, а парите които изпращат в България българите работещи в чужбина отдавна далече надминават инвестициите. Жалък е Падишаха, жалък и смешен, нека си говори Радев????? И като си заравя главата в пясъка ставаме ли по-добре? Не, затъваме още. Неговата наглост и самозабрава може да заблудят Лайен, едва ли, но нас които живеем тук не може!
16
Борисов , тоя тъмен тен по време на работа ли го хвана?
17
Добре дошъл за първи път в Народното Събрание другарю Фатмак Радев!С какви придихания,с каква псевдо загриженост настоява Борисов да се отчита ежемесечно,а самия Радев за първи път посети Парламента!Двойният стандарт на Радев за пореден път показа,че Президенството е затворен мравуняк за роднини,приятели,съученици и агенти на КГБ и е напълно излишна структура за малка България!За 1-та 2-ра "дама" колко се харчи,за каква длъжност 12 000лв заплата декларира!
18
Тиквата поне е тиква, а Кауня е просто втасал пъпеш!
19
Големият ми "работник" той. Главата му почерняла като изгоряла тиква от мачлета и обиколки "Да види гъз път",и той има наглоста да говори за работа...
20
ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА ВЕЛИК! ШИБАЙ ЗДРАВО ТАА ПОЗИТАНО-САРАЙСКА ГНАС---ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ! ХУ*Й ЗА КЛЕПАРЕСТАТА РУСКА ПОДЛОГА - КОРЕМНОТО
21
Аз мисля, че Бойко вече е изморен от толкова много работа и е време да излезе в заслужена пенсия. Нека да дойдат отпочинали хора, които да започнат да вършат истинска работа в полза на българите и държавата.
22
Ми да работя, всеки ден неуморно за себе си. А сега една забележка към редакцията, защо няма нито дума за разходката ми до Германия. Поне една лъжа например че съм подписъл с Мерцедес, БМВ или KUKA. Айде размърдайте се от сайта кенеф.
23
РУМЕН РАДЕВ Е МНОГО УМЕН, ТРЯБВА ДА ГО ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕМИЕР ТА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ВЪВЕЖДА В УЧИЛИЩАТА СРИЧАНЕ, ЗА ЗАКУСКА ШКЕМБЕ С ПОВЕЧЕ ЧЕСЪН И ДЖОЛАН! ПО ФИЗИЧЕСКО, ЕСТЕСТВЕНО КОРЕМНО НА ЛОСТ. КОЛКОТО СИ ПО-ТЪП ПО-ВИСОКА ОЦЕНКА! ЛЮБОВНИЦАТА НА ДВЕ ЗАПЛАТИ.
24
Прав е Борисов, ако не излезе Фатмакът и със своята злъч и комплексарщина не прочете каквото са му наредили, никой няма да го забележи! Никога не сме имали по-сервилно, ,зависимо и безмозъчно същество за Президент! Толкова е примитивен , че даже не се усеща и парадира със своята зависимост! Гоце колкото и да ми беше неприятен, беше класи над този !На Фатмака тепърва ще му берем срамът!
25
Браво , много точно. Голям смях !!
26
Да, тича, труди се, не почива, само и само да се самозалъже, че нещо се върши. Като е стоял толкова в кабинета, от къде е този загар, от некоя ламБа ли? Наистина това недоразумение което някога комунягите натресоха на българите, защото мислеха, че ще го манипулират, е многократно доказан тъпунгер и социопат, живеещ в измисления си свят на лъжи и заблуди. Работел, растеж, намален външен дълг и какво ли не, което не усещаме и не виждаме. Да, растеж има по сметките му в чужбина, на корупцията която като чума прогонва инвеститорите и младите българи. България отдавна е призната за дъното на ЕС, най-бедна и изчезваща, с влошено здравеопазване и унищожено образование, с ужасяващ корупция и сбъркано управление. Явно много го е заболяло от думите на президента, но тива е истината, която неграмотният чичка не иска да признае. Да, били го, никой не чу вярва, мразят го 95% от българите, ходи с огромна охрана, защо? Това е един болезнено извратен човек, социопат, мразещ народа си, заприличал на чучело, което се показва само пред отбрана и контролирана публика, на която е заповядано да посреща с възторг. И кого лъже? Себе си може но не и нормалните българи. Както винаги иронизира казаното от президента и то е от безсилие. Всичко което каза Радев беше абсолютна истина!!!
27
отговор на коментар
черногледи ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ
28
Не'дод' ялко не почива. Бълва.........
29
А Мпоко работи ли работи! Фърчи със Жипката по цяла България и ръздава извънбюджетни пачки пари през пенджурите на жипката. Направо стахановец.
30
Тиквоча много работи,над себе си.Тъп и прост лъжец ! Връзват му се само дебилите.Нормалномислещите го ненавиждат.Мръсна комунистическа мутра.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
.................ТЕЯ ДВА ЖЕНЕРАЛА СА ЕДНА ГУУЛЕМА ПУДКА !......../НЕ СЕ СМЕИТЕ......ТВА Е МЕДИСИНА ! /
33
Какво работи ФАТМАКА ,СЛУШКА КуРнела и пере роклите на Деса секретарката ! После ни изнесе Кахърния си РЕЦИТАЛ написан му от Иву ДЕБИЛО ! Аутсайдери , Селяндури и Лузъру му вярват щото разбират само от Лошо !
34
..................БОРИСОФ И РАДЕФ.........АИДИ ГЕИЗКА ДВОИКА НА ЛОСТА !........
35
В кой салон работи през август, щото гледам да много хора с увреждания прическа като неговата.
36
Борисов има тен,защото такава му е работата,обикаля България,за да контролира как се изпълняват разпорежданията му!Каун Радев е жълт като презрял Пъпеш,защото е страхливец,пожълтял е от страх,колекторите го обикалят и не смее да се покаже на слънце нищоправеца корумпиран!Уж Радев искаше "Светлина",а само по тъмно се движи с тройна охрана!Днес Парламента бе заобиколен с бронирани коли,да го пазят от народната любов,особено от любовта на шведите!
37
Народее сега е времето да го набутабее на суджууците
38
БОКЛУК ДОЛЕН.ДРУГИ СЕ НАКРАДОХТЕ И СЕГА ВИЖДАТЕ КРАЯ И СЕ НАСИРАТЕ.МЪРШИ МИЗЕРНИ.ПФУ.
39
radev ima dve general6tabni akademii. borisov ima nula, zero i na kakav ezik da vi pi6a.kolko ezika znae maloumnika.da mu pikaia na bannkiaskia 6te vidime ,6te napravime,niama v balgarskia ezik me,prosta tikva.
40
Единствено, което банкянската мутра може да захапе е, малката по размери и спаружена гюдерийка на началника си Пеевски! нищо друго!
41
Мутропитека е направил тен като е стоял само в сградата на МС и е работил усилено за да задържа държавата ни на последно място в Европа. Този тъпак ни натресе 32 млрд. евра външен дълг, което е 30 % от БВП на страната. Манолова ще измете Пандъкова от кметския стол в София , а месеци след това ще премахне и Фотопитека с мушамата. Здравей Heдялко ! Heдялко, вие - питеците си отивате майна. Ти си шушумига и много скоро ще заобичаш Май Манолова.
42
По тена му ще го познаете!
43
Пари навреме, пари навреме... По цървулите на босо и мазната баничка ще го познаете!
44
Борисов кара джипа из България,ами оня клоун кауня потроши сума пари за воаяжи на жена си. Защо не кажете той какви ги е свършил за 3 год?! Нищо ,и само плюене вместо разговори и действия за благото на България!ИМПИЙЧМЪНТ ЗА РАДЕВ!!!!!!!!!
45
Пъссс , пъссс и ай!
46
Глупости може да говори само един неграмотен и необразован човек. Да си 15 г в политиката на най-високи постове и да си останеш същия простак от улицата говори за диагноза!!!
47
Единият е черен като циганин и явно добре си е почивал. Цяло лято се вози на всичко възможно и се радва като дете в Луна парк. Този човек работи почивайки си и ден и нощ и за това се ребчи,че не ползва отпуска, но за това пък има бая болнични, странна работа...
48
Както посочихме при анализа на главните й белези, групата се води изключително от несъзнаваното. Действията й търпят много повече влиянието на гръбначния, отколкото на главния мозък. Действията може да са изрядни като изпълнение, но тъй като не са направени от мозъка, индивидът постъпва според прищевките на възбудата. Играчка на всички външни източници на възбуда, групата е отражение на безкрайните им разновидности. Така че тя е роб на получените импулси. Отделният човек може да бъде подложен на действието на същите дразнители, както човекът от групата; но след като разумът му подсказва лошите последствия от отстъпването пред тях, той не се поддава, физиологически погледнато, това явление може да се определи с извода, че отделната личност притежава умението да контролира рефлексите си, докато групата е лишена от него. Разнообразните импулси, на които т ъ л п и т е се подчиняват, ще бъдат, в зависимост от дразнителите, великодушни или жестоки, героични или малодушни, но във всички случаи ще са толкова властни, че самият интерес от съхранение ще отстъпва пред тях. Поради многообразието на дразнителите, способни да насаждат внушения на т ъ л п и т е, и след като те винаги им се подчиняват, т ъ л п и т е са крайно подвижни. Виждаме ги да минават за миг от най-кръвожадна жестокост до съвършено великодушие или героизъм. Групата лесно става палач, но не по-малко лесно — мъченик. От нейната гръд са изтекли потоците кръв, нужни за тържеството на която и да е вяра. Не е необходимо да се връщаме към героичните времена, за да разберем на какво са способни тълпите. По време на вълнения те никога не се пазарят за живота си и не беше толкова отдавна, когато един генерал, добил внезапно популярност, можеше лесно да намери сто хиляди души, готови да загинат за неговата кауза.
49
Така пречите на Севдито да рааабоотиии...Загарчето на Баце е за вярване, но не за разправяне?! Направо му стигна...
50
Баце,ти троши и продължаваш да трошиш парите на бедните българи,обикаляйки държавата да ги молиш да гласуват за теб на 27-ми октомври.Тръгвайте си кротко,защото този път камъните няма да стигнат за хилядите "изпращачи".Натика държавата в дъното на пропастта от където няма излизане и още молиш хората да те подкрепят.Немския завод Фолксваген,ще се установи в съседна Турция,защото тук се краде поголовно.На чуждестранните инвеститори им е известна картината тук,затова бягат от България като дявол от тамян.
51
народа не иска повече суджуците да крадат държавата ше въстане
52
Що така бе другарю Борисов, ми то не ти личи , че си работил нещо
53
Гледайте /има го в Интернет / интервюто на Манолова при Коритаров през 2013 година ! Когато Коритаров я притисна за подкрепата и за Пеевски кюстендилската селянка каза в ефир няма да отговарям на такива въпроси ! Беше повече от смешна ! И тая се гласи да дерибейства в София пази Боже !
54
ВЛАСТ,БОКЛУЦИ ЗАЩО НЕ ДАДОХТЕ ПЕНСИИТЕ ПРЕДИ ПРАЗНИКА А?ОСТАВИХТЕ ХОРАТА ДА ГЛАДУВАТ И ДА НЯМАТ С КАКВО ДА ГО ПОСРЕЩНАТ А? ЗАЩО НА 09-ТИ ВМЕСТО НА 05-ТИ СЕПТЕМВРИ А?БОКЛУЦИИИИИИИ.
56
ДА ВЛЕЗЕ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО СЛЕДНИЯ ТЕКСТ:ЛИЦЕ,ПЕНСИОНИРАНО ПО ВЪЗРАСТ И СТАЖ,ЗА НЕГО ОТПАДАТ ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ,КЪМ КОГОТО И ДА БИЛО. ЗА ПЕНСИОНЕРА ДА НЯМА НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ,ДА ЖИВЕЕ СПОКОЙНО И С ПЪЛНАТА СИ ПЕНСИЯ,КОЯТО Е ЗАСЛУЖИЛ С ДЪЛГОГОДИШНИЯ СИ ТРУДОВ СТАЖ.ОТ НЕЯ НИКОЙ ДА НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА НИТО ЛЕВ.
57
Не съм фен на "Боката" , въпреки , че се "раздава" , направи много и е работохолик ! Ама нищотото наречено президент , за което гласувахме наистина не струва "пет пари" .
58
И нещо което не ми е в стила : до 16 - ти , не бе кака , тена е хванат "м/у" мръсните ти "кълки" миличка !
59
БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА ЗАХАПЕ РАДЕВ. ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИ, ЧЕ ПРОСТ И ЕЛЕМЕТАРЕН. ПОКРАЙ НЕГО САМО ШУТОВЕ КОИТО МУ ДЪРЖАТ ШЛИФЕРА И МУ ЦЕЛУВАТ РЪКА.
60
Ама много е надебелял,горкият. Сигурно е от многото работа. Яко се е наклал и така е издул бузите, че фъфли и нищо не му се разбира какво говори. И може би по- добре.
61
Скъпи другари тиква миква джипки неджипки ама май пак ще му лапаме пожарникарския маркуч. Корни що така бе ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 23399
архив

- Тате, тате, циркът дойде!
- Не, тати, не. Това са абитуриентки.

няма нови новини
Днес: 254
hot
най-четени новини в момента
сега
2279
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
МВР с горещи подробности пред ПИК за случващото се под моста "Чавдар" в София (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Бебе с три ръце и четири крака се роди в Индия
x