Вход
София
Времето в София 3 o C

ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов за Радев: Той е двуличен и злобен човек, пълен с омраза - не е президент! Завижда ми за камината в Белия дом, а аз го пратих в НАТО да се снима и той с Тръмп. ПИК били лоши, ама извадиха как му падат самолетите (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов за Радев: Той е двуличен и злобен човек, пълен с омраза - не е президент! Завижда ми за камината в Белия дом, а аз го пратих в НАТО да се снима и той с Тръмп. ПИК били лоши, ама извадиха как му падат самолетите (ОБНОВЕНА)

на 11.12.2019
129327
82
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов за Радев: Той е двуличен и злобен човек, пълен с омраза - не е президент! Завижда ми за камината в Белия дом, а аз го пратих в НАТО да се снима и той с Тръмп. ПИК били лоши, ама извадиха как му падат самолетите (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
11.12.2019
82
129327

Ако ме питате за Румен Радев, ще кажа, но не за президента. Президентът е обединител на нацията, а той не е.

Това заяви премиерът Бойко Борисов след рождения ден на СДС, който уважи, на въпрос как ще коментира думите на президента Радев по Би Ти Ви. 

"Президент е този, който е обединител на нацията. Той не е такъв, а опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал една добра дума за държавата. Вече злобата и омразата му до такава степен преливат, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер.

Една минута гледах и ми стига. 

Каква е тази злоба? Защо е тя?

Той се държи като такъв и то най-овластения опозиционен лидер. Затова само първата минута гледах и отидох да играя футбол. 

Човек, който започне да говори от името на народа, какъв е? Няма такъв. Левски не си е позволявал да говори от името на народа.

От името на кой говори? Кой ти даде право?", попита Борисов риторично.

"Това е двуличен човек, абсолютно двуличен и един ден хората ще разберат колко двуличен човек са избрали за президент. Сигурен съм.

Обади ми се за НАТО и говорихме, разбрахме се, като искаше да отиде той.

А сега какво? Говорил за плюсчета, както ми каза Никола. А 2008 г. беше златният дъжд и светът се къпеше в пари. След това дойде финансовата и икономическа криза и управлението на Орешарски - национална катастрофа със срив на банки.

И ние сега изтеглихме държавата на нива, на които е била в златните години. Всички казват за повишените инвестиции, повишен износ, и то за Франция и Германия, сиреч качествена продукция. Доведохме и от Щатите и това явно много го е яд, защото няма демократичен президент, който да не е седял на камината на Белия дом. А той е в последната си година ли е на мандата, колко, но го няма там, а мандатът му мина...

И той сега си мисли, че аз ще се кандидатирам за президент и той се навива. Но се заклех, преди 15 години ли, 20 ли - няма да се кандидатирам. Този пост не ме интересува. Каква е тази злоба? 

А в същото време като събере инвеститори се хвали колко е хубаво в България и после му се смеят хората във Фейсбук", припомни Борисов изявленията на Радев отпреди ден пред немския бизнес, където се хвалеше с икономическите постижения на кабинета на ГЕРБ. 

"Тази злоба просто не разбирам защо е? Днес с Борис Велчев говорихме за Конституцията, и с Филип Димитров, да дадат акъл как да бъде направено по най-добрия начин промяната за независимия прокурор, така че да се приеме от Венецианската комисия, и от народа, и от юридическите среди. Какво лошо сме направили?  

Вдига се кредитният рейтинг, а не пада!

Май забрави, че платихме 3,7 млрд. лв. за фалита на КТБ по времето на БСП, които го издигнаха. Платихме и руските реактори. Ако не бяха те, колко плюсчета щяхме да имаме?

Първия ден след Орешарски разплатихме 6 млрд. лв. Къде щяхме да сме с тези пари?!", риторично попита Борисов и каза, че всеки път се надява да се подобри диалогът с Радев, тъй като не разбира каква е причината за злобата на президента. 

"И аз всеки си мисля, че като се обади и се разберем, ще водим диалог. Като се обади за НАТО и се разбрахме, за да отиде и той да седне до Тръмп и да се снима и да се покаже, ще спре тази омраза и злоба. 

Цяла свят ни хвалят за Ф-16, а той продължава да дълбае защо не са Грипен. 

Знам какво го мъчи Радев, не съм като него. Държавният глава трябва да е обединител на нацията!

Той трябва да събере партиите, ако не се разбират и да им каже да спазват законите, Конституцията, парламентаризма. 

Срещу някой друг чули ли сте да се изказва така за тези години т.нар. държавен глава? Обърна 

Вие чули ли сте държавният глава, така нареченият, да каже какво направи тройната коалиция, какви минуси направи правителството на Орешарски, рекордни?

Защо не каже за Тръмп, ме си удържа на думата и веднага след Деня на благодарността изпрати 10 ядрени експерти? Завчера бяха в Белене, днес им презентирахме всичко и ще я направим, и то така, че да ни служи и на нас, и да я приемат Европа и света. Това е зелена енергия, а сме дали вече и близо 3 млрд. лв. Това ли го е яд, че не са ни спрели? Или че подписахме със САЩ България да е стратегическият газов хъб в момент, в който иначе се налагат санкции на територията на "Северен поток" 2 и "Турски поток"? Или колко далновиден съм като ние го наричаме "Балкански поток"?, коментира Борисов по повод започналите разговори за участие на американски компании в проекта АЕЦ "Белене". 

"С кое го обидих и предизвиках тази злоба, та една седмица да се готви и да му пишат цифрички?

Хубаво, не ни харесва. И аз не го харесвах като шеф на ВВС. И как падаха самолети и хеликоптери, вследствие на неговата работа. 

ПИК лоши, лоши, ама му извадиха как му падат самолетите как му падат на пистата", каза премиерът за медията ни по повод катастрофата под командването на Румен Радев във ВВС с боен самолет за 180 млн. лв. "И тогава дойде Аню Ангелов да ме моли да не го санкционираме. И не го направихме. След това го срещнах и му казах: Остани. Откъде тази злоба?! Недоумявам", добави отново премиерът Борисов.

"Ако се притеснява за президентските избори, преди 20 години съм казал, че няма да се кандидатирам", категоричен бе премиерът Бойко Борисов и припомни, че според последните проучвания 50% от хората не харесват Радев, заради което няма право да говори от името на народа и да си приписва ролята на говорител на народа, което дори Васил Левски не си е позволявал. 

"Недоумявам каква е тази злоба? Бил ми е приятел, командвали сме учения, стоели сме заедно, но явно властта не е за всеки и дворците, палатите и скъпите дрехи, променят хората. Не виждам защо е тази злоба, нищо лошо не съм му направил и вместо да работим за държавата, той само злоба и омраза показва", каза Борисов.

Вижте цялото изказване на премиера след юбилея на СДС във видеото на живо на ПИК TV:

Сподели:
Напиши коментар »
(82)
1
Няма да Те забравим. Хихихи....
2
СмазаТЕ!
3
Единият му липсва.... Милиционерът си остава милиционер
5
А ма не ли е прав, за клепоухия Каун!!
6
По времето на Соца, бедни нямаше, защото всички бяха бедни, без шумкарите и техните наследници, разбира се. По времето на Соца, престъпност и крадци нямаше, защото крадливите убийци в лицето на шумкарите, бяха на власт и с народни привилегии. По времето на Соца, вода и ток имаше винаги макар, че приличахме на дискотека, поливането бе забранено, а глобите бяха огромни! По времето на Соца, въздуха над София беше кристално чист и нямаше мъгли. Всичко беше на газ и ток, а ауспусите на трабантите и варбурзите, кадяха със чист пролетен въздух. Помним как и комините на Кремиковци, бълваха райски газ, и чист кислород. Затова народа ни беше щастлив и упоен от идеите на комунизма, и никой не вярваше, че въздуха ни е пълен, с тежки метали и олово най вече, които доведоха нацията ни до полуда, и на първо място по онкоболни в Европа...
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
А после държавата била скапана.
10
Бойко ! Ама и президента Радев беше много груб и го жулеше с много едра шкурка.! Ако президент беше Цецка Цачева , не мога да допусна , че щеше да говори по този начин. Кажете бе хора, защо не иззбрахме Цецка за президент ? Дали Цветанов не инициира тази гадост ?
11
...да си сляп , или обикновен Позитански Трол за да не видиш , че Радев ще се пръсне от завист и злоба! Всяка негова рецитация, носи омраза! Взел се е за един малък Наполеон , който не греши , и от неговата уста сякаш говори последна инстанция! Жалка картина! От тая злоба май, и самолета спря да вдига, та заприлича на още по-голяма пародия, заедно с неговата!
12
Ха ха ха, Бойко ева мамицата на Кауня. М чи Кауня освен да го лапа на Путин, и да гони Тръмп да се снима с него, какво друго е свършил...
13
Ха, ха, ха, мъка, мъка и пак голям смях от коментарите, ама и главаначетата от порно-сайтчето ПИК се грижат добре за нашето настроение! Браво,само да ги попитам защо така закъсняват иоще не са задействане дежурните си улични помияртролчета с големите, лижещи езици! Лошо!
14
ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК!!! ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК,РОДОЛЮБЕЦ,БЪЛГАРИН И ИСТИНСКИ МЪЖ!!! МАЧКАЙ БЕЗРОДНИТЕ РУСКИ ПОД.ЛОГИ,ЧЕРВЕНИ ТРАВЕ.СТИТИ, ПОЗИТАНСКИ ПЕД.ЕРАСТИ И ГЪ/ЗО/ЛИЗАЧИ... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ! Х/У/Й за ЧЕРВЕНИТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ
15
Е ТОЧНО С БОРИС ВЕЛЧЕВ ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪВЕТВАШ ЗА ИЗМИСЛЕНИЯ НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР - ТОЗИ КОЙТО ПРОСПА 7 ГОДИНИ КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ТОЗИ ПРИ КОЙТО ПРОКУРАТУРАТА ПРОСПА 7 ГОДИНИ В ЗИМЕН СЪН, ТОЗИ С МЕКАТА КИТКА ДЕТО ФИЛЧЕВ ГО ОПИСА ПОДРОБНО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА???? АМИ ДРУГИЯ - ФИЛИПЧО ДИМИТРОВ - ДОКАЗАНА МЕКА КИТКА,ДЕТО СЪСИПА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ И КОЙТО Е ЕДИНСТВЕНИЯ НЕКАДЪРНИК ПОЛУЧИЛ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ - ЕДИН БЕЗУМНИК, НИЩО И НИКАКВЕЦ БЕЗ ОПИТ ИЛИ С ДОКАЗАНИ МЕКИ НАКЛОННОСТИ ИЛИ ТАЗИ СРЕЩА С ДВАМАТА Е БИЛА ДА УБЕЖДАВАШ ТЕЗИ,НА КОИТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ СЕ ПАДНЕ КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАПИТВАНЕ ЗА ДА ВЗЕМАТ "ПРАВИЛНОТО" РЕШЕНИЕ СРАМОТА
16
На президентските избори срещу него Бойко, народа ще ти бие шута
17
Радефе Малко Човече пълно с ЧЕРНОГЛЕДСТВО и ЗЛОБА ...! Народа е казал - Няма по лошо от СЕЛЯНИН = КОМПЛЕКСАР ............... сега Радеф ще търчи да целува ръка и лиже ГаЗо на Селска КуРнела ......................... СРАМ !
18
"Командвали са заедно учения" с генерал-майор Радев??? Това ми звучи почти като "... бях на тримесечен курс по плетене на една кука в Брюксел" ... егати.
19
Прав е Бойко тоя Радев е голям темерут злобар
20
К/У/Р ЗА КЛЕПАРЕСТИЯ РОГОНОСЕЦ-КОРЕМНОТО! К)У/Р И ГАЗОВИ КАМЕРИ ЗА ЦРЪВЕНИТЕ ПЕ/ДЕ/РАСЕ ОГРАБИЛИ И УНИЩОЖИЛИ БЪЛГАРИЯ!!! ДО КРАК
21
До трол 22. И кой идиот ще издигне Радев за втори мандат? Той няма никакъв шанс и затова никой няма да го издигне освен да се прави на независим кандидат от който нищо не зависи, то и сега е така. Ракетата носител госпожа Лъжа Техноимпексова вече не го понася и ще търси друга фуражка за кандидат президент, а умните и красивите са толкова малко, че като техен кандидат и до балотаж няма да стигне. не знам хвалещите генерал Румен Решетников плащат ли им за тези хвалби или толкоз си им е умствения багаж, но тази фуражка, която нищо не направи за толкова години освен да плюе ГЕРБ няма как да се добере втори път до президентски пост.
22
Ушатия го помоли да иде с кобилата си да се снима с Тръмп, щото точно заради това искаше да отиде и ББ се съгласи щото е глупак, а трябваше той да отиде както си е редно, а не да му право реверанси при положение, че Ушатия постоянно му прави сечено и плюе срещу толкова успешното ни правителство като махленска червена бабичка!
23
военен , който си е избрал жена , която няма вкус да се облича ! Аз гледах клип как много от гостенките при кралицата на Англия бяха с хубави червени рокли , а Деси беше с кремава ! Ако аз бях президент никога нямаше да и разреша да се облече така ! страшно съм ядосан. Някой медии , които разбират от мода отразиха това.
24
Дух ай го
25
В историята на България Бойко Борисов ще остане като човек от народа, естествен и прям в отношението си с хората, далеч от всякаква провинциална грандомания и преди всичко като строител на нова Европейска България, изградена върху руините на крепостния комунизъм на азиатските диваци, опустошили половината Европейски континент. Иначе, неговият антипод е сричащият селски комплексар, кремълския резидент Радев, който без написан текст самостоятелно не може да каже две думи на кръст...
26
Какво може да се очаква от един шапкар дето само е люшкал мастики по гарнизонните столове,докато Деса му е плющяла сФирки!!!
27
Фатмака е злобен и проЗт като г*з, трябваше да го импийчмънт тоя московски агент и сега да е в пандиза, а не да плещи глупости и да предава интересите на лилипута!
28
Бойко буквално е с.рал в у.станките кучешки на червения фатмак!
30
Прогледнал на Запад селски пръч това е днешния ни президент ! Естествено е че не може да избяга от себе си !
31
Недоумявам , "палячото" президент българин ли е , в България ли живее ? И стигам до извода , че по добре би било да гласуваме за Ц. Цачева , но уви . А такива комплексари трябва да са аут , за нищо не стават .
32
То, ако се замисли човек, трудно може да каже, кой е по-голям злобар от двамата. Нямаме късмет на човечни управници...
33
Че то в България всеки мургав владее поне два езика! А във Великобритания всяка чистачка владее английски! За Фатмака се говори , че даже и устава владеел на английски! А пък на Путин , любимите му езици били ...турски , арабски и фасри! Само така си говори спокойно с Асад, Ердоган и Роухани!
34
Така наречения президент Радев Кога ще каже кой му купи изборите. От къде безработни и соц.слаби му даряваха по 10-15хилядарки за изборите. Работлив комунист който да е направил нещо за държавата НЯМА само кражби
35
РАДЕВ МНОГО ГО БОЛИ ЗА ГРИПЕНИТЕ. НЕ МОЖА ДА ВЗЕМЕ 10 ПРИЦЕНТА ПАРИЧКИ,ЗАТОВА ИМА ТОЛКОВА ЗЛОБА!!!А ТЕЗИ ГРИПЕНИ НИКОГА НЕ СА УЧАСТВАЛИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ??
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Радев е назначен отРусия, затова е злобата. А конституцията според която президентът хем е политик, хем обединител, е правена от идиоти.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
РАДКУ Е КАЗАЛ НА ЦВЕТАНКА ЧЕ ВЪПРОСИТЕ ДА МУ СЕ ИЗПРАТЯТ В АДМИНИСТРАЦИЯТА ПЪРВО ..И ТОГАЗ ДА ГИ ЗАДАВАТ В ЕФИРА .....КВО РАЗБИРА РАДКУ ОТ КОНСТИТУЦИЯ , ОТ БЮДЖЕТ И ОТ БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ...?!ТВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ПИТАМЕ САДАМ ХЮСЕИН ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО ...ТОЙ ЩЕ КАЖЕ ОТ ИРАК ИЗГРЯВА ...?!
41
На някои хора им харесва да имат президент презиращ и обиждащ българските граждани,българските институции,наричащ България блато.А самият той къде е роден,учил,работил,създал семейство и деца?Иска му се да е част от висшето общество.Но той няма качества за това общество.На такива като него хората им казват-сноби.Радев прекрачва всякакви граници на разумно поведение като президент,политик,човек и родител.С поведението си какъв пример дава най-вече на децата си?Като,че ли забравя,че след мандата ,няма да е президент и ще е един обикновен пенсионер,но с доста облаги от престоя си в президентската институция-въпреки,че не ги заслужава.А заблудените,които все още не са разбрали,че е изтъкан от злоба и алчност,дано някой ден им просветне и престанат да го превъзнасят.
42
Невероятно, но факт - президент, който не харесва държавата и народа си. Какъв обединител може да бъде при положение ,че се държи като отявлен опозиционер срещу едно успешно правителства? С омразата си към Борисов и нескритата злоба, която блика от всяка негова дума, той сам си реже клона на който е седнал. Коментарите по-горе са на неговите "последователи, на онези, които коленопрекланно се молеха пред президентството да не подписва указа за главен прокурор. Подабно на него изливат простотията си с непристойни определения - тиква, тиквоч, цървул, сикаджия, галош, изрод, боклук Лош пример даваш Радев, засрами се!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Кога им свършва мандата на тези селяндури от президентството, че вече не мога да ги дишам. Тези двамата с деса повече власт няма да помиришат и те го знаят много добре затова злобеят.
45
пРезидентът който се изживява като генерал губернатор на задунайска губерния БълХария е по нисък от шапката на Наполеон в делата си е нулев Знаел английски В България има много хора които знаят повече от него английския език но въпросът е какво казва-......да свалим от Русия икономическите ограничения ........ и то пак на съвещание на НАТО и то в Полша държавата с най много проблеми с Русия Това че е натовски генерал е още по гротеско а във всичките му изказвания за България която оприличи на блато показа колко е недорасъл за поста държавен глава а като такъв нищо не е направил освен популистични критики без да посочи каквито и да са решения Нещо повече готов да подкрепи движения за свалянето на законно избраното правителство Премиерът върши работа президентът нищо
46
Да захапе за дебелия гъз говорителя си страхливото полотче!Голям страх го тресе Фатмака от Народното Събрание!Не е имало такъв страхлив Президент,който се подрисква от страх от ББ и о импийчмънт!Време е да се уволни, а не ББ да му пуска гювеч командировки!Никаква милост към агентите на КГБ!
47
АМАН ОТ ПРЕДПЛАТЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ..........! ПРОСТО СЕ ЧУДЯ ТЕЗИ ПАРТИИ КАК ДАВАТ ГРЕШНИК ПАРИ ЗА ПУБЛИКУВАНИ ГЛУПОСТИ......! ЗА ТОВА НИКАКВИ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ ,ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ,,ЧЛЕНСКИ ВНОС,, АКО ИМАТ ТАКЪВ ! ! ! ! ......ИНАЧЕ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ ! ! ! А АКО НЯКОЙ ,,ДОБРЕ ОБЛЕЧЕН БИЗНЕСМЕН ЗАДЕЛИ ПАРИ ЗА ПАРТИЯ ВМЕСТО ЗА ЗАПЛАТИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СИ ДИРЕКТНО НА ДРЪВНИКА..!..!..! ТОВА Е ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! ! ! ! !
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
ПОНЕ 5-ПОЛИТИКА + РАДЕВ ПОЗНАВАМ С ДОКУМЕНТИРАНИ НАРУШЕНИЯ И КРАЖБИ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.... А ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ КАКВИ СВЕДЕНИЯ ИМАТ...
50
РАДЕВ селянин прост, злобен, омразен тип, алчен до полуда - къде са ГРИПЕНИТЕ , колко ли евро има да връща тоя безбожник. Да си взема мръсните чорапи и Деса Свиленска - и всички баджанаци и на село да сади картофи . Кога ще задействат ИМПИЙЧМЪНТА ? Къде се скри вицето му и госпожа лъжа - срам ги е тях от избраника си.
51
Ще изринем кочината от прости мутри и безбожни говеда! За това сме все още тук ! Да си върнем България ! И ще си я върнем !
52
отговор на коментар
Bravo !!!
53
Страх го е от Военния трибунал, който издава само една единствена еднотипна присъда- смърт.
54
До 10, 16,27 и т.н. До тези прости комплексари. Недостойно е да говорите така за единствения човек който прави нещо за България. Той каза истината. Радев се държи недостойно. Селски бик и проста жена с фалшива биография.
55
И Президента Радев лице в лице на Дондуков с Ц. Ризова, и троглодитът от Банкя са на сайта на Б Т В. Само рекламите са досадни. За цялото интервю на Президента, за да не губите време, е на дъното на страницата. Там има и линк към спуканата жлъчна на банкянския неандерталец. Както са го транскрибирали от Пик, точно така говори, без граматика. Вижте и си преценете кой къде е в стълбицата и по достоинство. Разликата е от земята до нэбэто. МХМ.
56
Не само ДВУЛИЧНИК, но и двуЗАДНИК !
57
Този индивид е с психическо и душевно разстройство , навярно причинено от яденето на филий със свинска мас
58
revesh kato vdovica za.........Kato mahlenska kliukarka si. Tolkova drebnav o prost chovek si ostana. Kakvo hlenchish,kakvo neprekasnato cvitirash ;PIK,TA TE LI SHTE DAVAT OCENKA NA VVS NA DARJAVATA. nE TI PRILICHA - NITO IZKAZ,NITO SADARJANIE,NOTO EDNO RAZUMNO IZRECHENIA NE SE LI NAMERI NIAKOI DA TE NAUCHI VECHE TOLKOVA VREME ???????
59
Какъв президент може да бъде полуграмотния фатмак комисионера по грипените крадливия селски каруцар, въртящият коремни като шебек, набиващият джоланчета на аванта, маащият по къси гащенца като чукундур на къра, омъженият от бсп за странно същество с визия на дърт травестит известно като деса простакесата мерцедеса. Всички нормални хора очакват отговор на въпроса когато плащаше по две заплати и наема на деса простакесата мерцедеса с държавни средства защото уж му била любовница, а пък тя била оженена за путьото депутат от бсп кой ежедневно ги е челастрил и тримата?
60
Радев неандерталеца кога ще изнесе лекция за най-развитата държава Северна Корея, а през това време деса простакеса мерцедеса да се напуши на воля до кофите за боклук като дърта циганка. Вярно ли е че докато била секретарка свирила на цуктромбона на учиндолския чалгар?
61
ПРАВ Е ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ ДА СЕ ВЪЗМУЩАВА ОТ ЗЛОБНОТО ЧЕРВЕНО ЧОВЕЧЕ, МОНТИРАНО ОТ БСП-КОМУНИСТИ ДА БЪДЕ ВЪРХОВЕН ГЛАВА НА БЪЛГАРИЯ. РАДЕВ Е НУЛА ПОГЛЕДНАТ ОТ ВСЯКЪДЕ, КРАЙНО ОГРАНИЧЕН. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМАМЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ БЕЗ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ....
62
Ама тоя хич не е с всичкия си.
63
Прочетох 1-во статията с Президета Радев и макар и дълга не ми досади, приятно е да се четат негови изказвания. Сега съм на статияа с Тиквата и още с 1то изречение ми се вдигна кръвното. Насилих се да довърша и вече окончателно ми падна пердето.Възможно ли е да има на света толкова злобен мутронарцис като Борисов. Бе тоя Борисов направо ще се удави в злобата си, ба си. Но въпроса е колко психо трябва да е матр'яла да даде власт на такъв откачалник. Но на дебилите правилно им се полага такъв премиер затова винаги ще подкрепям избора му. Нека ви е,заслужаате си го, не си стува Радев да се жертва за такива дебили, съвета ми е да хвали само Борисов и дебилите да продължават да го избират защото не заслужават друг живот.А на тия дето плюят Президента Радев им пожелавам от сърце да си държат Борисов, нека е.
64
Простакът радев е ЗЛОБАР, защото е КОМПЛЕКСАР! Освен това е обещал някъде докъто е на този пост само да се заяжда, плюе и прави мръсотии колко му душа иска и той го прави! Моля Ви, г-н БОРИСОВ, не правете за него добрини, защото и на тях ще отвърне с канонада от мръсотии!!! ИМПИЙЧМЪНТ за тоя ЗЛОБАР!
65
не е ясно защо тоя ходи по срещи с нато и защо герберасткото нс му дава такива правомощия като главнокомандващ по Конституция е Президента и той отговаря за нато. Вместо племето да се възмути на наглостта на борисов то ръкопляска,е с такива дебили какво да правиш.Президента,да кажа на тлъстия червен комунист винету не е длъжен само да хвали Правителството и критиките не означават опозиция,вземи се просвети че толко тъп МП не сме имали.Каза си че ходиш само за снимки и мислиш, че Радев се вълнува от тия суети. Излез срещу Радев на избори да се осереш окончателно,не ти стиска. И кажи над 3% от бвп за нато кой дава, германия има малко над 1%, ама така на гърба на дебилите си купи среща с Тръмп и поста на Сталинка а за дебилите сметките и празен джоб, много се кефя за тях, много е добре мизерията в която са благодарение на тебе.
66
Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Yбитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милициднep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП. От 1990 до 2001 година внyкът на yбития от комунистите е бил член на СИК, на най ниско ниво поради това , че страда от липса на мисловна дейност по рождение. Той е бил ползван за обща работа, да тараши пазарджиите по "Илиенци", да пренася" бело", да краде коли, да пази паркинга пред хотел "Славия" и др. Поръчани са му няколко убийства, но той е извършил само едно - застрелял е Стефан Дecпотoв през 1994 година. Заплашил е с убийство брата на собственика на този сайт, но не го е застрелял. Усилено се е занимавал с контрабанда на цигари и горива. Бил е добър в наркотрафика. В центъра на София е взривeна приятелката му Цветелина вместо него. В периода 2001 - 2005 г. е бил гл. секретар на МВР. В този период са избити 193 знакови негови съратници от подземния свят. И нито едно от тези убийства не е разкрито. Вие знаете биографията му след 2006 г. - кражби, насилвания на бизнесмени, съсипване на КТБ и ограбване на активите на банката заедно с един който познавате като Втората свиня. Той владее само неправилен български език на хераковски диалект и една дума на английски – „hi” (съкратената форма на „здравей”). В речниковият му запас има не повече от 10-15 думи с които той успява да съставя прости изречения, като: „ А ве що не отиде да обедвате” или „ Кът съм казъл , че няа ви барам, начи няа ви барам”. Иначе признава, че е пpocтак. Прочел е само една книга в живота си. Може да изпее един куплет от песента „Tpимата тaнкисти” по едноименния руски филм. Гледал е и полският „Четиримата танкисти”. Мутропитека е станал гл. секретар на МВР срещу 400 х. евра. Тези пари са осигурени от сръбския гражданин Сретен Йосич срещу спокойствие. Суджукпитека обаче го предава, Йосич е арестуван и екстрадиран в Холандия. От септември м.г. Сретен е на свобода.. Херакопитека не спи спокойно. Всеки момент Йосич може да го награди с оловни ордени и медали и да стане „Герой на Р. България”. Знаем слабостта на Тиквата към тези отличия. Той много иска да се кичи освен с тях и с лампази, еполети и пагони. По предложение на Ахмед Доганоглу на Фукарапитека е присъдено звание "Генерал" от пожарникарските войски, макар такива войска в България да няма. Той вече не е еднокнижник. Преди два месеца си е открил картон в библиотеката на с. Банкя, това е потвърдено от Севдалина Арнаудова. От там срещу подпис е взел две книги, "Синовете на Великата мечка" и " Сандокан-Малайския тигър". В първата книга е стигнал до стр. 256, което означава , че е приключил с мечката, остават синовете. Първата свиня е споделил с Втората и Третата свине, че имал намерение да прочете и "Оцеола", но това след изборите. Въпреки всичко в този сайт правят премиера за смях, гаврят се с него. Наричат го Световен лидер, дипломат № 1 в света, Обединител на Балканите, визионер и твърдят, че всички държани ръководители се допитвали до него преди да вземат решения. Той им повярва и внесе корекции в походката си, макар да е дюстабан. На път е да извади и ръцете от джобовете, започна да свиква с вратовръзката, ципът му е вдигнат. След като си повярва се юрна на разходки по света. Спомняте си , какъв срам брахме при посещението му в Суади Араби, какви къчове хвърляше с картонената сабя в ръка, преплясквайки с кълки и как шейховете които го гледаха падаха един по един от смях. От там му обещаха да направят няколко хотели – небостъргачи в София. Не търсете хотелите по София, няма да ги намерите. Като първия дипломат в света се опита да прикотка „Фолксваген”, а те отидоха в Измир. Наскоро изхарчи пари и стигна до Корея, където му дадоха 9-ти дан за боен спорт, който той изобщо не познава. Корейците са учтиви хора. Другото което му обещаха ще дойде в България, когато видите арабските хотели в София. Върнете спомените си в 2015 г. Тогава по средата на април този питекантроп ( питек ) в Бургас, вторачил се в морето, в компанията на Митьо – Сухото мляко каза: „ Газ в морето има, до няколко месеца очаквам първия гъзоносец”. Има още много примери, но да спра до тук. Нека да не бъдем черногледи. На този подчовек трябва да му се признае, че за 10 години успя да опростачи около 1 млн. глави, направи ги питеци, макар някои от тях да ползват палците си в т.ч. и той за по добър захват. Че за това време натресе 34 млрд. евра външни дългове, че докато управлява 987 000 българи напуснаха страната, че закотви България на последно място не само в Европа. Главанак.
67
Oткaктo тoзи подчoвeк e прeмиeр, кoгaтo пуcнa тeлeвизoрa, aз изпaдaм в ужас, чe тaкoвa нeщo мoжe дa e прeмиeр, oт дeн първи. Eднo ce чудeх, чe мoжe дa рaбoти изoбщo зa пoлициятa кaтo глaвeн ceкрeтaр. Друго ce чудeх, чe мoжe дa бъдe кмeт, нo тoвa, чe e прeмиeр,нaиcтинa е нeрaзбирaeмo. Aбcoлютнo нeрaзбирaeмo и отвратително. Пoглeднeтe му пoвeдeниeтo в чужбинa,как се клати като намазан пехливанин с ръце в джобовете, кaк ce гуши, кaк иcкa дa ги цeлувa,да ги мляска,oблизвa и да ги олигави. Наскоро видяхте как лоясалото прасе от Банкя публично олигави Херо Мустафата от ул. „Козяк” в София,как я буташе като цяла тиква с мусурата си. Тoй нe знae какво са етикет и протокол. Нe знae кaк дa ce държи.Това не е човек, дори не е подчовек, това е свиня.Свиня, която съществува само с вродените и придобити рефлекси след 13 юни 1959 г. Никoй нe cмee да oбяcни на този макак, че прави държавата ни за резил пред света. И сега се питам, до кога ще продължаваме да бъдем свинегледачи ?
68
Г-н БОРИСОВ, как няма да е зареден с омраза и злоба този ограничен, много прост и мързелив човечец, който нищо не знае и не може! Затова е безграничната му злоба, бликаща от черната му душица, защото вижда Вие какво можете, какво правите за България, как Ви приемат в цивилизования свят...!!!
69
отговор на коментар
До кога се питам един файтон памперси живуркащи още в миналия век се изявяват "от народа"-а бе ахмаци,НАРОДЪТ си казва вече 10 год. кога иска а вие явно сте слепи и глухи но свърши парсата която сте папкали с доносите си та сега ви е криво-радвайте се,че още мърдате защото трябваше да направим както в Румъния и сега щяхме да сме много по-напред
70
ЗЛОБНО човече /дали е и човек/
71
Всички знаем как завършва словото си всеки американски президент - Бог да благослови Америка! А как завършва словото си прецедента Радеф - Бог да съсипе България ! Това разбираме след всяка изцепка на Гумен Гадеф по телевизиите. Тоя човечец е като паднал в яма с ла.йна и постоянно иска да изплува , маха с ръце и крака и рзплисква смрад и пръски наоколо! Господ вижда , другарю Радеф !!!
72
Борисов, кога ще разбере,че няма ненаказано добро-Мая, Румен Радев!!!!!!
73
отговор на коментар
Вие трябваше да извинете кочината на тези като К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, Р. ПЕТКОВ, ГОЦЕ, КИРО ДОБРЕВ (търговец на валута), Р. ОВЧАРОВ и сие в БКП/БСП, които фалираха, разграбиха и приватизираха чрез РМД-та държавата. Коя държава ще си върнете, тази ли, която фалираха соц.комунистите? ТАЗИ ли, на която бай ви ТОШО ПРОДАДЕ с еднолично решение златният резерв на Б-Я или тази, на която същият завеща огромни дългове+огромни лихви? Толкова са ви ПРОМИТИ мозъците от соц.комунистическото време. Не успяхте да защитите пенсионният си фонд, влоговете във фалираните банки, д-вата си и ви ги откраднаха, а днес нагло искате увеличаване на пенсиите ви от пенсионният фонд на работещите. Добре ви беше пенсия от 5-8$. Трябват ви пенсии в рубли, за да сте доволни. Що за късопаметни кухи кратуни сте? Соц.комунистите сътвориха фалитът на Б-Я и съсипаха държавата, ВИЕ ПАК СИ КРОТУВАХТЕ, а днес нагло говорят за корупция-единственият зам.м-р, уволнен за корупция др. К. ИМПЕКСОВА! Относно жалкият ни президент, все още очакваме доклад за дейността му на тази длъжност, какво полезно сътвори в интерес на д-вата, къде са 3 млн.дарени от ШВЕЙЦАРИЯ за болните деца, оставени на съхранение при недоразумението Е.РАДЕВ ГРИПЕНОВ (Мунчо), както и истината с какви пари и на кого бе платена кампанията му. Интересно, че когато печели ББ (ГЕРБ), изборите са фалшифицирани, но ако печелят БКП/БСП, няма да са фалшифицирани. Е, то всичко е лошо, щом най-корумпираните комунисти не са на власт. "Натовски генерал" само на документ, без морал, достойнство и алчен за пълна власт, със заповеди за нарушения във ВВС. Не, че сега я има, той обслужва руските интереси и е против европейска Б-Я. Това е най-скъпо струващият на народа екскурзиант. Др. пРезидент, кой ви дава правото да говорите от името на народа? До кога ще излагаме собствената си държава с наизустени изрази, прочетени бавно, монотонно и дебилно, само с обвинения, без предложения. Тази личност е вредна за Б-Я толкова, колкото и комунистическата му партия БКП/БСП.Злобата е голяма, тя ви разяжда душите от успехът на ББ, който ще остане в историята като най-успешният бг премиер за времето на своето у-ние! Б-Я Е В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА!
74
Борисов,не настройвай българите против истинският български генерал Румен Радев,днес президент на държавата България! Всеки ден неговия рейтинг расте,защото хората свикнаха с неговото отношение към тях.Не можеш да се пъчиш пред комшийските си колеги и пред чичо Доналд,когато народът ти е най беден,болен,измъкващ се от Родината си,да търси спокойствие и добър живот по всички континенти на света.
75
Господин Борисов не харесва Радев, не харесва Нинова, не харесва Манолова. Ами стига им е правил подаръци.
76
отговор на коментар
Ти май си сляп и глух..комплексар загубен като гер.берските тролчена тук! Радев не само, че не е сричащ, ами говори без да чете речите си, а и говори 3 западни езика, а ти съко като лйбимеца си си прочел 1 книга само, личи си от умозаключенията ти..май само ПИК четеш и ни знаеш как Европеъцити се смеат на пржстотията на нашия и дебелашкия му хумор и поведение..Тръмп се дърпаше от напъните му до прегръща и целува, срам и майтап! Та вземи прочети малко чужда преса да видиш какво коментират за нашия човек! ЮАва как до стане като и ти сигерно 2 думи на английски не можеш да вържеш.
77
В новата ни история се случва три пъти президент да тръгва срещу правителството.Първия път Жельо Желев с Боянските ливади,втория път Петър Стоянов с фразата "Иване кажи си" и третия случай е сега Радев срещу Бойко.Първите два знаем как приключиха,сега очакваме третия как ще приключи.
78
ВЕЛИК Е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.САМО НА НЕГО МУ ДАВАТ ТРИБУНА ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА .БРАВО. БИЛ ПРЕЗИДЕНТ НА БСП. ПО ДОБРЕ БСП ОТКОЛКОТО ПРЕМИЕР НА МАФИЯТА. НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА МУ КАЖЕ НА БОЙКО КОЛКО Е ЖАЛЪК И СМЕШЕН.ОСОБЕНО В ЧУЖБИНА.СЕГА В АМЕРИКА ГЛЕДАХМЕ ПОРЕДНОТО ШОУ.ЗАЩО ВСИЧКИ ДАННИ СОЧАТ ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ САМО В ОЧИТЕ НА БОЙКО ВСИЧКО Е ОК КОЕ Е ОК .НАРОД ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ.ХОРАТА РОВЯТ В КОФИТЕ ЗА ДА СЕ ХРАНЯТ. ПРЕЗИДЕНТА ДА СВИКА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. И КОЕТО МУ Е В ПРАВОТО ДА ГО ПОДЛОЖИ НА РЕФЕРЕНДУМ.ДОКОГА БЕ НАРОДЕ ДО КОГА?ЩЕ ЖИВЕЕМ В СТРАХ.ОТ ТОЗИ ЗА КОЙТО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ КОЙ Е .А ТОЙ НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ В БЯЛО КАТО МЕСИЯ. ДЕМЕК БЕЗ МЕН НЕ МОЖЕ.АМА СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕ.
79
Вжте какво, мисля че подхода на руснаците е много старомоден и изтъркан. Първо прозира от името: Румен Радев(румен чобек, който е радостен), пилот, а не пожарникар, ухажор, който има успехи сред жените(популярно сред воените...), истински генерал, ане измислен като Бойко Борисов и т.н. Да, ама не. Аз също се притесних в началото от непохватноста на нашия премиер, но болшинството българи с търсещия си дух, разбраха. Много бяха лъгани и дойде момента, когато се възнагради търпението им. Всички расъждаващи хора разбират, че ГЕРБ е много силен, няма как да се свали. Руснаците преиграват, не могат да намерят свои хора. Дори самото БСП се пази от тях, повечето от тях. Тия които са платени все още държат. Така наречения президент, с този дребнав ограничен манталитет, без собствено мнение на държавник, няма да остане с нищо запомнящо се. Най-слабия и измислен от противниците на България човек за този пост. Не е истина че българите са русофили. През 70-те се бях заблудил и им симпатизирах(каква наивност). Още тогава имах само един съмишленик и на него баща му беше завършил воена академия в СССР, а майка му беше еврейка(комунисти разбира се). Никой от моите приятели, познати и незнайни хора, нито веднъж не показаха симпатия към руснаците(русняците, както ги наричаха някои). Винаги срещах неприязън. Това е истината. Сбъркали са адреса от кремъл. Фактите говорят, само със сила и груба намеса са успявали в България. Винаги сме били противници. Тактичен е господин Борисов, че не ги дразни много, но ги държи дистанция.
80
Така наречения президент радефф ще се пръсне от завист. Жалка работа.
81
Човек колкото по малко ум има токова по трудно му е да го скрие
82
отговор на коментар
А селякът селяк!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6322
архив

Ако приятелката ти след скандал ти каже:
- Търси си по-добра от мен - трябва да отговориш:
- Ти си най-добрата, друга не ми е нужна!
А не да хукнеш с вик - "Ура, отървах се!"

няма нови новини
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
сега
2765
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК: Евакуираха мол в София заради сигнал за бомба (ВИДЕО)
x
ЯПОНЦИТЕ СЪВЕТВАТ: Пийте бира срещу деменцията
x