Вход
София
Времето в София 3 o C

ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов на 30-я юбилей на СДС: Мощни сме заедно срещу комунистите и псевдодемократите - да внимаваме да не допуснем пак това отлюспване, защото сега я има същата мимикрия! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов на 30-я юбилей на СДС: Мощни сме заедно срещу комунистите и псевдодемократите - да внимаваме да не допуснем пак това отлюспване, защото сега я има същата мимикрия! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

на 11.12.2019
59796
37
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов на 30-я юбилей на СДС: Мощни сме заедно срещу комунистите и псевдодемократите - да внимаваме да не допуснем пак това отлюспване, защото сега я има същата мимикрия! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор: ПИК
11.12.2019
37
59796

Първата демократична структура след промените на 10 ноември 1989-а - СДС, навърши 30 години. Председателят й Румен Христов и ръководството на партията посрещат гости на рождения ден на политическата си сила, след като тя се завърна на политическия терен с евродепутат, силно представителство в местната власт и общи действия с ГЕРБ като членки на едно европейско политическо семейство - ЕНП.

Румен Христов: Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова</p><p>

Румен Христов: Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова

За мен битката отново е ляво - дясно. Софиянци няма да...

на 14.10.2019

Десетки знакови лица на СДС се събраха на празника, уважен и от премиера Бойко Борисов и столичния кмет Йорданка Фандъкова. На място бяха президентът Петър Стоянов, Муравей Радев, Филип Димитров, които са сред знаковите сини лица.

"Нашата историческа мисия ние я изпълняваме и го направихме и с помощта на ГЕРБ - да не допуснем БСП на власт. Това е важното и не са гениални задачи, но са ключови за обществото ни", каза Илия Лазаров, който е главен секретар на СДС. 

"Поканили сме всички лидери на СДС през годините, за жалост Желю Желев не е вече между нас. Надежда Нейнски ни честити по телефона, тъй като е в Турция. 

Поканили сме и хора от ДСБ, въпреки че те много олевяха напоследък, но се надяваме да не забравят, че сме от едно европейско семейство в ЕНП", каза Лазаров и си пожела да има и в следващия парламент дясно мнозинство, което да гарантира европейско развитие на България. 

Столичният секретар на СДС Антон Койчев каза, че няма да забрави милионите хора на митингите след падането на комунизма и надеждите на хората, които синята идея е призвана да брани и до днес. "Правилната политика и позициониране са важни, за да работим за ключовата роля на СДС в българската политика. Пътят е правилен", каза Койчев.

Румен Христов: Промяната не е в лицето на Мая Манолова</p><p>
</p><p>

Румен Христов: Промяната не е в лицето на Мая Манолова

Имаше нагласа за търсене на промяна, но тя не е в лицето...

на 28.10.2019

На купона бе и Веселин Марешки, който заяви, че изпитва носталгия към първите години на прехода. Според него СДС стои стабилно в българската политика и затова би подкрепил дясната идея, като подчерта, че партията има бъдеще. 

Филип Димитров каза, че се чувства като преди 30 години и направи комплимент на водещата Ива Николова, че и тя изглежда досущ като тогава.

"Струва ми се, че съм си съвсем същия. В политиката не съм отдавна, но идеите ми са същите", категоричен бе Димитров пред камерата на ПИК TV. Той обаче отказа да коментира съдебната власт и политиката, тъй като като зам.-председател на Венецианската комисия е обвързан с много от решенията в областта. 

 "Не мога да коментирам, защото в становището на Венецианската комисия са описани различни варианти, а изборът, за който говорите е един от тях. А и това евентуално може да отиде в Конституционния съд, така че съвсем нямам право да говоря", каза Димитров по повод независимия главен прокурор, като подчерта, че избрания от правителството вариант е един от предложените от комисията, на която е член. 

Бившият финансов министър на СДС Муравей Радев бе категоричен, че без СДС България днес щеше да е като Беларус. "Това щяхме да сме днес без СДС и това мисля, че изчерпва всичко по темата за празника", каза Радев. 

Константин Тренчев също уважи празника и каза, че е от създателите на СДС. Той припомни, че СДС се е решило по-рано, а на 7-ми декември се е обявило. На 14 декември пък се е направила жива верига именно от "Подкрепа". 

"Първо в Полша огласих падането на член първи, а после и в НДК. След това вече нямаше как да се скрие и почнаха всички да пишат. На 7-ми помня, че бяхме в хотел София и тогава огласихме решението, което по-рано взехме в Института по социология в мазето", припомни Тренчев. Той разкри, че "Подкрепа" се е оттеглила от синята коалиция, тъй като не е редно партия и синдикат да са свързани, тъй като едните взимат решения, а другите ги изискват.

"Нямаше да се хвана с това, ако знаех каква е народопсихологията на нашия народ. За нас свободата не е ценност. Когато тук увеличиха билета с 60% се вдигнаха на протест 6 човека, а в Чили го вдигнаха със 7 стотинки и станаха 1 милион. Така, че за нас явно това не е никаква ценност - свободата", каза Тренчев.

Кметът на София Йорданка Фандъкова пожела успехи на СДС. 

"За мен това е празник, защото се направиха много верни неща и сме поели по правилния път - на демокрацията. В нея са надеждите и мечтите на много хора", каза председателят на парламента Цвета Караянчева.

Александър Йорданов, който е настоящ евродепутат от СДС, каза, че трябва партиите от едно политическо семейство да се подкрепят, а не обратното, както е станало на последните местни избори. "Как може ДСБ да прави някакво дясно-ляво обединение? То работи срещу партиите от ЕНП, а евродепутатът им стои в тази група и гласува заедно с мен. Не може да има двоен стандарт", възмути се Йорданов. 

"Помня СДС, бях на 6 години и сме почти връстници. Гледахме новините и помня, защото Желев е втори братовчед на дядо ви по майчина линия и той беше гордост за нас. Затова си спомням добре тези неща", каза политологът доц. Стойчо Сточев.

"Смятам, че настоящата коалиция с ГЕРБ е жизнеспособна и всеки има какво да вземе от другия в положителна посока. Това е консолидиране на дясното пространство", каза Стойчев и заяви, че това е дългосрочна стратегия, която до момента е успешна. Според него ГЕРБ печели от това авторитет като приемник на синята идея. 

Премиерът Бойко Борисов също дойде на празника и бе посрещнат от лидерът на СДС Румен Христов. Лидерът на СДС каза силни думи по повод юбилея и припомни, че благодарение на СДС България е днес член на НАТО, член на ЕС и българите пътуват без визи по прекрасни пътища. 

СДС е управлявало 2 пъти, осъществиха много серозни реформи, вследствие на което СДС беше наказано. Вземайки властта при кризи в България, успяхме да стабилизираме икономически и финансово страната. Беше въведен валутният борд, който работи добре, беше решена зърнената криза, която заварихме. Всичко това, както и поставянето на европейския път на България, беше направено от СДС. Много малко парти оцеляха за такъв период, а ние имаме нови избиратели и смятаме, че България трябва да се управлява от десницата. Постигнахме добър резултат за евроизборите, нашите депутати са в най-голямата група в ЕП. тези 6 евродепутати гласуваха за новия председател на ЕК, също от ЕНП. Ние смятаме, че бъдещето на страната е повишаването на доходите, влизане в еврозоната, десницата трябва да търси оползотворяване на вота и смятаме, че обединени заедно няма да допуснем БСП да управлява пак страната, каза Христов. 

Петър Стоянов каза, че въпреки всичко случило се през тези 30 години, в които имало и трудни моменти, всеки човек, участвал в сините събития преди 30 години трябва да е горд, че днес българите са свободни граждани на страна от ЕС и член на НАТО, която върви по демократичен път.  

Аз не съм от ръководството на СДС, но съм седесар, СДС надхвърлят значението на партията Съюз на демократичните сили. СДС е националната енергия, която спаси България, СДС бяха онези хора на Орлов мост. Независимо от всичко, обръщам се към хората, които ни дадоха енергията - нямате никакви основания да не бъдете горди. Напротив, имаме всички основания да сме горди заради това, че сме част от промяната у нас и в Европа, с всичките грешки. СДС продължава да бъде онази национална енергия и вяра, че България може да се превърне в по-добра за живеене страна, отсече Стоянов. 

Тези 45 години комунистически режим бяха съпътствани от морална деградация, а ние се опитахме да върнем морала на българските ценности, този морал, който ще заведе България там, където ние мечтаехме в началото на нашата политическа кариера, посочи още Петър Стоянов. Той поздрави автора на всички седесарски песни Сашо Петров, Валди Тотев и Щурците и всички приятели, певци и изпълнители, които бяха с нас, поздравявам специално и Васко Кръпката, каза Стоянов.  

Премиерът Бойко Борисов заяви, че за ГЕРБ е голяма чест да присъства на празника. "Ние бяхме малки и не сме мислели, че днес ще сме тук. Поздравявам президента Петър Стоянов и му благодаря, навремето той ми връчи генералските пагони. Поздравявам и Филип Димитров - премиер на СДС и вече зам.-председател на Венецианската комисия. Благодаря и на фондациите "Ханс Зайдел" и "Конрад Аденауер", които помагат и на ГЕРБ, и на СДС. 

Може да си направим днес равносметка как от такава партия сега не е в управлението. Добре, че направихме ГЕРБ, за да държим БСП далеч от властта. Направете лекции и анализ как се случи това отлюспване, за да не се повтаря.

Същата мимикрия е в момента пак със своите заявки и така си направиха президент и различни опити да ни съборят. Именно с люспене и с такива, които уж се казват демократи. Но какво демократично има да подкрепиш Манолова и БСП, вместо да гласуват за ГЕРБ? Нищо и се присъединявам към вашата оценка! ГЕРБ надгради и бетонира, направеното от СДС. Кой син човек няма да признае това и ще каже да се гласува срещу нас? И ще опитват да люпят с тъпи жълти скандалчета, както стана със СДС. Но сега сме заедно и сме мощни заедно, но не трябва и да забравяме това. Комунистите говорят от мието на народа, от мието на който направиха и Народния съд и избиха цвета на нацията. Кой им дава право и днес да говорят от името на народа. 

Така, че днес е ден за равносметка и на двете партии, защото много направихме, но трябва и много да внимаваме. БСП са на 130 години и правят национални катастрофи и пак излизат и се правят, че нищо не е станало. После излизат и казват: Ние сме народът. А ние пак излизаме и ги бием и сега търсят люспите - псевдодемократите, срещу нас", каза Борисов. 

Вижте празника на СДС и изявленията на политици и гости пред камерата на ПИК TV, както и речите на Румен Христов и Бойко Борисов във видеата на живо на медията ни:

Сподели:
свързани новини
Лидерът на СДС Румен Христов: Ударът по дясното на изборите дойде от ДеБъ Лидерът на СДС Румен Христов: Ударът по дясното на изборите дойде от ДеБъ
Ударът по дясното на последните избори дойде от...
на 10.11.2019
Напиши коментар »
(37)
1
https://euromebel.com/
2
ВАШЕТО ВРЕМЕ МИНА И НЕ МИСЛЯ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НАПРЕДНА ПО ВАШЕТО ВРЕМЕ... НАПРОТИВ ДАДОХТЕ СИЛА НА МУТРИ И НАЕМНИ УБИЙЦИ... НЕКА БЪДЕМ ЧЕСТНИ И ДА СИ КАЖЕМ ДОВИЖДАНЕ.
3
СДС И БСП СЕ УПЛАШИХА ОТ МУТРИТЕ, А ЦАРЯ ГИ КАНЕШЕ НА ПРИЕМИ.... ВСЯКАКЪВ МОЖЕ ДА ГО НАРИЧАТЕ БОРИСОВ, НО ТОЙ ГИ УНИЩОЖИ... ДОРИ И ЦВЕТАНОВ СИ ЗАЛОЖИ ГЛАВАТА.
4
Патриоте, прочети още веднъж какво си написал - Борисов унищожил мутрите ??!! Та управляващата партия в момента е СИК, а нейния лидер е от създателите на групировката. То бива заблуждение , но махни капаците и гледай, събуди се !
5
ти се§ра в устата . много гнуснен трол си ти мангасарче долничко
6
30 години стигат, чао БСП, ГЕРБ, ДПС , СДС и тем подобни Главанаци !!!!
7
Използва уличен и мутренски език /№5/! Радвам се на такива, че са се засегнали. То много продължително време вече на територията се чувстват добре именно такива отрепки! Точно от тази порода територията няма нужда, но нито имат капацитет за нещо повече, нито пък някъде някой ги иска - в уличните банди се чувстват добре, за ужас на много хора.
8
Капитализмът от последните 30 години, заедно със СДС, събори къщата ни, за да ни превърне в кочина, а България в БАНАНОВА РЕПУБЛИКА БУЛГАРИСТАН !!! Прасетата влязоха в Храма !!! 30 години кочина, 30 години банани по магазините! Слава Булгаристану ! Героям слава !!!
9
В Булгаристан, със съдействието на БСП, СДС, Симо крадеца и ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ за 30 години закрихме много градове, изпращайки роби на запад !!! И този факт не е пропаганда, а голата истина !!!
10
Г-н Премиерът е потомствен комунист - от семейството на членове на БКП, като баща му е полковник от МВР. ++ „В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. ... Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – в-к. „Стандарт“, 21.03.2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) ++ Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
11
„През 2009 г., когато Борисов заидва на власт, социалистите бяха напълнили гащите от страх. Георги Гергов дори стана руски гражданин, подплашен от заканите на Борисов. Другарите и не подозираха, че при Борисов ще си живеят толкова добре, колкото и при Станишев. В някои отношения и по-добре. Потомственият комунист Станишев не пожела да брои 45 млн. лв. за Дупката на Гергов във Варна, но антикомунистът Борисов му ги наброи.“ - 10.11.2019 г. - https://offnews.bg/nashite-avtori/za-30-godini-postignahme-bojko-borisov-chestit-10-noemvri-715174.html
12
Герберастки подлоги! Съжалявам, че някога съм гласувал за вас. Ченгета с малки изключения! Излъгахте интелегенцията!
13
По времето на Соца, бедни нямаше, защото всички бяха бедни без шумкарите и техните наследници. По времето на Соца, престъпност и крадци нямаше, защото крадливите убийци в лицето на шумкарите, бяха на власт и с народни привилегии. По времето на Соца, вода и ток имаше винаги макар, че приличахме на дискотека, поливането бе забранено, а глобите бяха огромни! По времето на Соца, въздуха над София беше кристално чист и нямаше мъгли. Всичко беше на газ и ток, а ауспусите на трабантите и варбурзите, кадяха със чист пролетен въздух. Помним как и комините на Кремиковци, бълваха райски газ, и чист кислород. Затова народа ни беше щастлив и упоен от идеите на комунизма, и никой не вярваше, че въздуха ни е пълен, с тежки метали и олово най вече, които доведоха нацията ни до полуда, и на първо място по онкоболни в Европа...
15
Рожден ден на едно умряло куче ? А премиерът се опитва да го съживи. Защо ли ? За да ги използва за новата патерица , че какго е тръгнало Патриотите се разпадат. Има ли смисъл да се съживява един политически труп , който успешно се самоуби преди години , след като имаше тоталната власт в държавата ?Какво можем да очакваме ? ББ да ги ползва и когато вече са му ненужни , да ги захвъли след като му свършат работа !
16
позор за сдс
17
Канибали ! Все от една майка , БКП !
18
TOVA NA SNIMKITE SA VSI4KI SEDESARI,I KAKTO KAZA TREN4EV VSI4KITE SA STARI KOMUNISTI.
19
На избори следващите ,кампанията с железницата с влак в всеки град и спирка!
20
Борисов се самоуби политически с това СДС. Да си спомним само бандитската приватизация на ломския циганин Иван Костов
21
Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Yбитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милициднep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП. От 1990 до 2001 година внyкът на yбития от комунистите е бил член на СИК, на най ниско ниво поради това , че страда от липса на мисловна дейност по рождение. Той е бил ползван за обща работа, да тараши пазарджиите по "Илиенци", да пренася" бело", да краде коли, да пази паркинга пред хотел "Славия" и др. Поръчани са му няколко убийства, но той е извършил само едно - застрелял е Стефан Дecпотoв през 1994 година. Заплашил е с убийство брата на собственика на този сайт, но не го е застрелял. Усилено се е занимавал с контрабанда на цигари и горива. Бил е добър в наркотрафика. В центъра на София е взривeна приятелката му Цветелина вместо него. В периода 2001 - 2005 г. е бил гл. секретар на МВР. В този период са избити 193 знакови негови съратници от подземния свят. И нито едно от тези убийства не е разкрито. Вие знаете биографията му след 2006 г. - кражби, насилвания на бизнесмени, съсипване на КТБ и ограбване на активите на банката заедно с един който познавате като Втората свиня. Той владее само неправилен български език на хераковски диалект и една дума на английски – „hi” (съкратената форма на „здравей”). В речниковият му запас има не повече от 10-15 думи с които той успява да съставя прости изречения, като: „ А ве що не отиде да обедвате” или „ Кът съм казъл , че няа ви барам, начи няа ви барам”. Иначе признава, че е пpocтак. Прочел е само една книга в живота си. Може да изпее един куплет от песента „Tpимата тaнкисти” по едноименния руски филм. Гледал е и полският „Четиримата танкисти”. Мутропитека е станал гл. секретар на МВР срещу 400 х. евра. Тези пари са осигурени от сръбския гражданин Сретен Йосич срещу спокойствие. Суджукпитека обаче го предава, Йосич е арестуван и екстрадиран в Холандия. От септември м.г. Сретен е на свобода.. Херакопитека не спи спокойно. Всеки момент Йосич може да го награди с оловни ордени и медали и да стане „Герой на Р. България”. Знаем слабостта на Тиквата към тези отличия. Той много иска да се кичи освен с тях и с лампази, еполети и пагони. По предложение на Ахмед Доганоглу на Фукарапитека е присъдено звание "Генерал" от пожарникарските войски, макар такива войска в България да няма. Той вече не е еднокнижник. Преди два месеца си е открил картон в библиотеката на с. Банкя, това е потвърдено от Севдалина Арнаудова. От там срещу подпис е взел две книги, "Синовете на Великата мечка" и " Сандокан-Малайския тигър". В първата книга е стигнал до стр. 256, което означава , че е приключил с мечката, остават синовете. Първата свиня е споделил с Втората и Третата свине, че имал намерение да прочете и "Оцеола", но това след изборите. Въпреки всичко в този сайт правят премиера за смях, гаврят се с него. Наричат го Световен лидер, дипломат № 1 в света, Обединител на Балканите, визионер и твърдят, че всички държани ръководители се допитвали до него преди да вземат решения. Той им повярва и внесе корекции в походката си, макар да е дюстабан. На път е да извади и ръцете от джобовете, започна да свиква с вратовръзката, ципът му е вдигнат. След като си повярва се юрна на разходки по света. Спомняте си , какъв срам брахме при посещението му в Суади Араби, какви къчове хвърляше с картонената сабя в ръка, преплясквайки с кълки и как шейховете които го гледаха падаха един по един от смях. От там му обещаха да направят няколко хотели – небостъргачи в София. Не търсете хотелите по София, няма да ги намерите. Като първия дипломат в света се опита да прикотка „Фолксваген”, а те отидоха в Измир. Наскоро изхарчи пари и стигна до Корея, където му дадоха 9-ти дан за боен спорт, който той изобщо не познава. Корейците са учтиви хора. Другото което му обещаха ще дойде в България, когато видите арабските хотели в София. Върнете спомените си в 2015 г. Тогава по средата на април този питекантроп ( питек ) в Бургас, вторачил се в морето, в компанията на Митьо – Сухото мляко каза: „ Газ в морето има, до няколко месеца очаквам първия гъзоносец”. Има още много примери, но да спра до тук. Нека да не бъдем черногледи. На този подчовек трябва да му се признае, че за 10 години успя да опростачи около 1 млн. глави, направи ги питеци, макар някои от тях да ползват палците си в т.ч. и той за по добър захват. Че за това време натресе 34 млрд. евра външни дългове, че докато управлява 987 000 българи напуснаха страната, че закотви България на последно място не само в Европа. Главанак.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Oткaктo тoзи подчoвeк e прeмиeр, кoгaтo пуcнa тeлeвизoрa, aз изпaдaм в ужас, чe тaкoвa нeщo мoжe дa e прeмиeр, oт дeн първи. Eднo ce чудeх, чe мoжe дa рaбoти изoбщo зa пoлициятa кaтo глaвeн ceкрeтaр. Друго ce чудeх, чe мoжe дa бъдe кмeт, нo тoвa, чe e прeмиeр,нaиcтинa е нeрaзбирaeмo. Aбcoлютнo нeрaзбирaeмo и отвратително. Пoглeднeтe му пoвeдeниeтo в чужбинa,как се клати като намазан пехливанин с ръце в джобовете, кaк ce гуши, кaк иcкa дa ги цeлувa,да ги мляска,oблизвa и да ги олигави. Наскоро видяхте как лоясалото прасе от Банкя публично олигави Херо Мустафата от ул. „Козяк” в София,как я буташе като цяла тиква с мусурата си. Тoй нe знae какво са етикет и протокол. Нe знae кaк дa ce държи.Това не е човек, дори не е подчовек, това е свиня.Свиня, която съществува само с вродените и придобити рефлекси след 13 юни 1959 г. Никoй нe cмee да oбяcни на този макак, че прави държавата ни за резил пред света. И сега се питам, до кога ще продължаваме да бъдем свинегледачи ?
24
След Боянските ливади, Филип Димитров сдаде властта. Дойдоха мутрите.
25
...Какъв му е проблемът на Рублофилчето/нецензурно съд.,баба Мара,е-абаротное,червена шапчица Шматка,платено съобщение,Патриота , Българина .../! Един и същ Помияр оплюва всичко "българско и родно"! На него му трябва "Освободител", той е влюбен в ...Путя ! И смърди на рубли та се не трае ...
26
заради бсп, сдс, дпс, ндсв и герб всеки трети българин живее в чужбина. и сатанистите от тези партии започнаха новогодишните вакханалии. Позор!
27
Дадоха ли отчет, какво са направили за тези 30 години.
28
Ха, ха, ха, голям калабалък и "многобройно множество" и с големи усилия кочияша успя да събере един файтон хора от наританото, спукано и стъпкано синьо балонче! Голям смях!
30
Е, това вече е нахалство. Да се пише наш Боко седесар?! Когато преди 30 години хората мръзнеха по площадите, наш Боко си стискаше безценната партийна книжка в джоба. И вече се наместваше към организациите на мутрите. А виж го сега нашия наглец ниеден...
31
Като говори за КОМУНИСТИ и за МИМИКРИЯ , всъщност за себе си ли говори ? За собствения си опит в това ? Да му припомним ли кой е бил комунист още 19 годишен ? Насила ли е станал такъв ? А после в мутренските среди ? Кой ли е ХАМЕЛЕОНъТ , който е претърпял идейна и морална МИМИКРИЯ ? Хайде стига с егоцентричното му лицемерие ! Аман от психопатска шизофрения !
32
Оли , аз съм чувал и за друг бивш "комунист", Никола Гешев му е било името! Би трябвало да сещаш ..А и най-големият "комунист" , Бай Тошо , заяви че комунизмът е ..."едно недоносче"!
33
РАДЕВ НЕ Е НАТОВЕЦ ,А Е СЪВЕТСКИ БОТИШИН В ЕВРОПА ....И Е ЗАПЛАХА НЕ САМО ЗА НАС А И ЗА ЕВРОПА ...САБОТИРА БЪЛГАРИЯ С ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА СПИРАНЕ НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ БОЛШЕВИКИТЕ СЪВЕТСКИ ИНКВЕЗИТОРИ ...И ТОВА С РУСКИЯ ПАТРИАЛ БЕШЕ ГОЛЕЧ БОЛШОЙ ТЕАТЪР .....ЧЕ УЖ ПОПА НА МАСКВЕ МУ СЕ КАРА ПРЕД МЕДИИТЕ ...?! ГОЛЕМ СЪВЕТСКИ УДУРМИСТ НА УДУРМАТА Е ПУТИН ..!
34
Къса памет има овчето племе.Къса ! Всичките тези боклуци,живи и умрели , ги създаде Андрей Луканов ! За това го убиха.
35
„Поздравявам Петър Стоянов и му благодаря, навремето той ми връчи генералските пагони".. Царят, който не беше живял в България и не му знаеше миналото, извади Бойко от калта и го направи генерал. Него – съдружника на Румен Пашата и Алексей Петров! Да поздравим Симеон II с достолепното отсъствие от това сборище комунисти и псевдодемократи.
36
НОГО ЦЬРН ТОА ПРЕМИЕР....
37
Айде червеноушко отивай пак да се криеш под полата на Импексовата барсала,щото тука не ти се получава близането!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6313
архив

Десет врачански реплики за свалка:
1.Ти не усещаш ли, че цела вечер ти се стръвим?
2.Начи иде ми да та фръла на рамо и да си та носа дом!
3.Колко повече пиам, толко по та аресвам!
4.Ше фана да си садера дреите таа вечер зарди тебе!
5.Разбрах, че на вашите са нги докареле кюмур, щеш ли сабале да идем да го нафръгам?
6.Баща ти а голем крадец, оти а украднал сички дзвезди и ги а турил у очите ти.
7.Ей, ти си много сгодна, ма и сестра ти не а за изпущанье.
8.Щеш ли да фана да та завръта на едно блусле?
9.Мале от 5 годин та гледам, ма 5 годин кьорав съм бил!
10.Мале като та погледна и ми иде да са фръла у барата

x