ПЪРВО В ПИК TV! Протестите на медиците в "Пирогов" продължават: Утре отиваме пред президентството, дано Радев ни чуе този път (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК TV! Протестите на медиците в "Пирогов" продължават: Утре отиваме пред президентството, дано Радев ни чуе този път (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

73354
на 21.07.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Протестите на медиците в Пирогов продължават: Утре отиваме пред президентството, дано Радев ни чуе този път (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Протестите на медиците от "Пирогов" продължават и днес.  "Г-н президент, Пирогов не е системен проблем", "Пирогов не точи касата" - написаха протестиращите. За пореден ден те поискаха оставката на служебния здравен министър Стойчо Кацаров. 

препоръчано

Утре ще бъдем пред президентството, дано президентът ни чуе този път, обясниха пред камерата на ПИК TV протестиращите.  Те ще протестират там от 18 до 20 ч. 

"Няма да спрем, защото всички медици са обидени от поведението на здравния министър. Утре друга болница може да бъде мястото на "Пирогов". Не може да позволим върху нашата болница да се изсипват такива неверни неща", обясниха лекарите. 

Днес те не блокираха бул. "Борис III". Те обясниха, че не искат да тормозят столичани заради политиците.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това