ПЪРВО В ПИК TV! Развяха транспаранти с "Оставка" от "Позитано" 20 - младежите на БСП искат Нинова да си ходи незабавно (ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Развяха транспаранти с "Оставка" от "Позитано" 20 - младежите на БСП искат Нинова да си ходи незабавно (ВИДЕО)

288291
на 10.06.2024
ПЪРВО В ПИК TV! Развяха транспаранти с Оставка от Позитано 20 - младежите на БСП искат Нинова да си ходи незабавно (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Младежи от Българската социалистическа партия организират протест пред централата на "Позитано" 20 с искане за оставка на Корнелия Нинова.

препоръчано

Представителите, които са пред централата на БСП настояват за промяна в ръководството и поемане на отговорност.

"Изключват се навсякъде и постоянно редови членове. Това е нетърпимо", отсече един от протестиращите.

Младежите уточниха, че са приели решение, според което резултатът на БСП е катастрофален. Те искат незабавна оставка на Нинова като председател на БСП и отчитат, че тя е загубила 800 000 гласа за партията от 2017 г. насам.

Младежите настояват незабавно да се свика Национален съвет, който да насрочи Конгрес, на който оставката на Нинова да бъде приета.

По думите им Нинова не може да проведе нормален диалог с другите леви партии и да ги обедини.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК