Вход
София
Времето в София 17 o C

ПЪРВО В ПИК TV: Сергей Станишев захапа остро Нинова: В БСП има дефицит на доверие и диалог. Политика на инат не се прави! (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Сергей Станишев захапа остро Нинова: В БСП има дефицит на доверие и диалог. Политика на инат не се прави! (ОБНОВЕНА)

на 17.03.2019
85430
37
ПЪРВО В ПИК TV: Сергей Станишев захапа остро Нинова: В БСП има дефицит на доверие и диалог. Политика на инат не се прави! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
17.03.2019
37
85430

"Искам да благодаря на тези над 200 организации на БСП, които са ме номинирали и на хората, които застанаха в тази кампания зад мен. Много ясно казах, че няма да ги предам. Участвах в това състезание именно с тази морална подбуда", заяви Станишев и подчерта, че той е бил от първите, които е поздравил Елена Йончева. 

Лидерът на ПЕС припомни думите на Корнелия Нинова, че ще прави допитване до партията и именно това допитване е отразило той да води листата. Станишев допълни, че битката продължава и оценява солидната подкрепа към него, въпреки натискът, който е оказван. "Редица хора изразиха съмнения, но не е моя работа да го коментирам", заяви Станишев и допълни, че политика на инат не се прави и резултатите на инат не се постигат. "В момента имаме два дефицита в БСП, единият на диалога и разговора, защото силните решения се постигат чрез разговори. Вторият дефицит е този на доверието. Ние излезнахме от парламента, за да гарантираме честни избори и трябва да покажем това и с действията в партията", заяви Станишев. 

На въпрос на ПИК как си обяснява това, че първо го номинират за лидер на ПЕС, а после не му гласуват доверие за водаческото място за евролистата, Станишев не пожела да коментира. 

Елена Йончена и Корнелия Нинова не пожелаха да излязат пред журналистите. Репортерът на ПИК TV припомни, че Янаки Стоилов е предал вътре Сергей Станишев за пост в евролистата. Така благодарение на своята лидерка, БСП излиза разделена.  

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(37)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
.............. ГОРЕ ПИСАМЕ ШЕ ГЕЯ СТАНИШКО Е ПЕЕРАЗ !......
3
Кака Кури е герой , яко лапа х.я мой . И ще съм листата .....
4
ААААААААААААААААААААА ЩЕ СЕ ОБРЕЖА ОТ ЯД
5
........... ВАПРОС......КВО ШЕИ ПРАИ ИОНШЕВА У БРУСЕЛ ?......ШЕИ КРАДНЕ ЕВРАЦИ.......ШЕ КРАДНЕ ТОИЛЕТЕ ПАПИРЕ.......ЛАЖИЦИ ВИЛИЦИ......ИЛИ СИЧКО КОЕ МОЕ ?......
6
Гербаджийският сайт ПИК ще пукне от яд ,че схемата на Герб за водач Станишката не стана
7
Нищо че не е водач.
8
Само търпение !След изборите Нинова си е подала оставката заради лошите резултати!Седесарка в БСП ,какво по добро за съсипването на партията!
9
Момата си заслужава съдбата, същото я чака и Барсалата, най добре я приключвайте тая крадлива БСПеерадска шайка един път за винаги!!
10
Ползвам случаят да уведомя авторът на пост. № 9, че се налага да го нахуля на майка му дъълбоко в гъзъ.
11
ГЕРБ и ПИК изберете си Станишев за водач на ГЕРБ! Нали го харесвате много.,. Елена Йончева срещу Мария Габриел! 7:5 Това е...
12
ГЕРБ и ПИК изберете си Станишев за водач на ГЕРБ! Нали го харесвате много.,. Елена Йончева срещу Мария Габриел! 7:5 Това е...
13
Ясно се вижда как се правят избори с МАНИполациЙ ,а после НИЯ сме за честни избори......боже пази БЪЛГАРИЯ !!!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
СерГЕЙ го тури на ПърваниФ,сега КУРзанела го тури на серГЕЙ.Абе прав си е др.Кутев, че социализЪма се предава по пол'ов път. И накрая пак бат Бойко ще го тури на всички червени бокл'уци и всичко ще си дойде на мястото.
16
Шут в гъ_а на плешивия джендърак
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Кеф.С ТАЯ комуноидните си го навряха два ката!!!! Кой нормален човек ще гласува за това явно недоразуме'ние?!?!?!?!?!
19
Много жалко за социалистите,защото на чело им сложиха рускиня и то крадла с повдигнато обвинение за пране на пари и просто не мога да си представя,как партиите от ПЕС ЩЕ И ИМАТ ДОВЕРИЕ на една долна лъжкиня и крадла.Честито на партийците!ТАКА ВИ СЕ ПАДА.
20
На вожда уж станижката му беше все отзад.... ся ко стана̀...? какаленче го осъди като лъжеца на республиката и.... вече мрази нея повьики и от станишкооооо..... га ши пурасниш, ветиквооо....?
21
За съжаление стана това което най не искахме да се случи. За нас беше най изгодно Станишев да води листата на комунистите. Той докара БСП до 38 депутати в НС през 2014 г. и благодарение на него доцент Борисов продължи да премиерства. Йончева е тъпа, тя владее английски, руски , френски и испански, осъди инж. Борисов, смачка Банов, на път е да докаже че г-н Борисов дърпа по 40 % от европейските пари за магистрали. Като евродепутат тя ще го направи. Комунистите размазаха нашата представителка на президентските избори с безпартиен кандидат. Сега отново с безпартиен водач ще ни eбaт майката. Да, господин Heдялко се нacpa днес да пише срещу Нинова и Йончева и не спира, завалията. Оказа се, че с неговите писания само е пръднал на пyткитe да Йончева и Нинова. Бах тия комунисти, отново ще ни шибат.
22
на "Позасрано" № 20 проведоха поредния спокоен и демократичен пленум и избор.Хвала на такиви демократи.Браво,сега вече другарката Милиончева ще може да проверява и качеството на асфалта по европейските магистрали,както и дупките по оградите на другите европейски държави.Ще проверява и обществените поръчки на европейско ниво.Въобще Европейския парламент ще си вдигне нивото неимоверно много с такиви депутати като Милиончева и професорите Иво Дебил-Христов и хиперинфлацията Гечев.
23
Елена е с тънки устни!Бойна,войнствена ,била е на война и военните ще застанат зад нея!На ДС-милиционерския ГЕРБ,срещу тях военните ще се свършат работата!Бягат и ще се крият ГЕРБ!!!
24
Защо ПИК не си гледа Ц.Цачева,а реве за СерГей или такава е соросистко мутренската линия на спонсорите-джендъри.
25
Е БАНИЯ,честита ти 9-а годишнинаа от е бането ти в Холандия !----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
26
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
27
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Не че крадливата полу татарска корвета Милиончева заслужава да отиде в Европа, нейното място е в Сливенския курорт. Но Момата си заслужава съдбата, същото я чака и Барсалата, най добре я приключвайте тая крадлива БСПеерадска шайка един път за винаги!! Защо ги правят тия допитвания, до низовите дебилни организации, след като Импексовата Курабия назначава който си иска. За прецедент, червените дебили (според Иво Христов), иската Мая Общата, но Импекса под заповед на Решетката им натресе, разгонен Клепоух Канун. Сега червените дебили посочиха СС Момата, но получиха крадливата и подсъдимата Милиончева, бивша мома на Момата. Ега ти паралелната демокрация е тая в червената партия на Барсалата. И тя се кани държава да управлява, но когато цъфнат налъмите в банятя, или когато порасне пишка на травестита Адолфина!!
30
отговор на коментар
С КАКВО ОСЪДИ С ЛЪЖИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
И Йончева и Станишев - все руски граждани и да се пита човек какво ли ще търсят в Евро-парламента хора, които са заклети врагове на ЕС, на НАТО, на цивилизована Европа, на САЩ и на Свободния свят. Най-добре е българските комунисти да участват в изборите за Евразийския парламент, там е мястото на русо-робите. А Елена Йончева дори да стане и председател на Евро-парламента, никой и нищо не може да я спаси, когато започнат заседанията на Военния трибунал в България...
32
Google плаща $ 17,000 до $ 22,000 на месец за онлайн работа от дома си. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 20544 през първия месец от тази работа. ----->>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
33
Никой освен мен не обича ПEДEPACИTE. серГЕЙ е МАЗЕН ПEДEPAC и аз го подкрепям, ама селския ми номер не минава. :-(
34
Йончева е крадла и половина и това я кара да играе по свирката на Нинова!Уж,че защитава ,голямата " репортерка" която не знае какво е пране на пари ,но " разследва " другите,та появяването й ЕП е с цел да дискредитира Станишев като бивша на бившия ,която след раздялата все пак има участие в схемата!За да й снемат имунитрта в ЕП ще стане достояние на всички какви ги е вършила!
35
Серго, кой гласува “ЗА!” Истанбулската конвенция, ти или Елена?
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Хамстера СтаниШеф без един ден трудов стаж започна работа като министърпредседател, и от него тръгнаха прегръдките с хидроспециалиста Доганов и ДеПаСе. По време на управлението му тогава бяха реализирани схемите Батко-Братко-далаверко, а ДеПаСе се вихреха с раздаване на "порции". Лъжливото нЯщо се самопробута за евродепутат, и въпреки че обещаваше да отстъпи - не го направи! Цялата му деятелност в Европа беше белязана с въвеждане на антибългарски закони, мерки и практики, и с оказване на натиск върху БСП да съдейства при налагането им в България! Откъснатия от реалността наглец сега се изявавя като незаменим и непреодолим фактор, и въпреки че беше в основата на тоталното сриване на БСП (заедно с Миков, Гергов и сие), сега пак се опитва да го прави (с благословията на БОКо, ЦветанЪТ и другите шайкаджии)... Затова ОКОНЧАТЕЛНОТО ИЗВАЖДАНЕ НА СтаниШеф ОТ ЕВРОЛИСТАТА НА БСП Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...!!! Резултат от това ще е Спечелване на евровота от БСП, а впоследствие отстраняването от власт на ОПГ“герб“...!!! Дааа...!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 15848
архив

“Да се изгасят всички културно-информационни приемници от светлинен и друг
тип!”
(Военен)

няма нови новини
Днес: 260
hot
най-четени новини в момента
сега
2702
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Христо Иванов от ДеБъ: България е основана през 9-и век (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
С тези храни жените стареят по-бавно
x