ПЪРВО В ПИК TV! Тома Биков попиля от парламентарната трибуна Радев и служебния му кабинет: Скатавки! Президентът е изнежен, станахме като "Листопад" (ОБНОВЕНА)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Тома Биков попиля от парламентарната трибуна Радев и служебния му кабинет: Скатавки! Президентът е изнежен, станахме като "Листопад" (ОБНОВЕНА)

80991
на 01.09.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Тома Биков попиля от парламентарната трибуна Радев и служебния му кабинет: Скатавки! Президентът е изнежен, станахме като Листопад (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Остър коментар от парламентарната трибуна направи зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Тома Биков по повод предложението на Корнелия Нинова за съкращаване на сроковете за гласуване на второ четене на актуализацията на бюджета.

препоръчано

Биков обвърза искането за съкращаване на сроковете с желанието на столетницата да направи така нещата, че на Румен Радев да му е удобна датата за президентските избори.

"Президентът казва: "Питайте министър-председателя". Министър-председателят казва: Питайте здравния министър". Здравният министър казва: "Питайте кораба". Скатавки, скатавки", скочи Биков.

"Мислим как да актуализираме и да съкращаваме сроковете, за да може президентът да си подготви изборите", негодува той.

"Трябва да направим така, че и датата да му е удобна", продължи представителят на ГЕРБ, който каза, че президентът е "изнежен".

"Подкрепете г-на Нинова и всички закони ще се приемат", обърна се Биков към Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме", която скочи срещу предложението на Корнелия Нинова.

"Тук стана "Листопад". Листа падат, става и сериал. Ту се събирате, ту се разделяте, пък се скарвате, пък някой ви вкара някоя интрига. Сложили сте ни по средата и гледаме и не можем да повярваме на очите си понякога. Не можете да направите правителство, бе колеги. Това е проблемът. Не знаете как се прави, не знаете как да водите преговори, не знаете и за какво да преговаряте", каза още Тома Биков.

Изказването на Биков, че президентът е "изнежен" срещна ответна реакция на представител на БСП, което принуди зам.-председателят на ГЕРБ да излезе отново на трибуна и се поправи: "Колкото до това, че президентът е изнежен. Не е изнежен, нежен е", заключи депутатът.

Сподели:
Бомба x
БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа
ПИК TV x
ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 305
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това