Вход
София
Времето в София 7 o C

ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов достойно подаде оставка: Напускам парламента! Аз, Борисов и ГЕРБ сме едно и ще спечелим изборите (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов достойно подаде оставка: Напускам парламента! Аз, Борисов и ГЕРБ сме едно и ще спечелим изборите (ОБНОВЕНА)

на 27.03.2019
132333
102
ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов достойно подаде оставка: Напускам парламента! Аз, Борисов и ГЕРБ сме едно и ще спечелим изборите (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
27.03.2019
102
132333

Цветан Цветанов проговаря дали депозира оставката си в парламента като председател на парламентарната група на ГЕРБ и като депутат в 44-то Народно събрание. Припомняме, че днес по обяд той се прибра от посещение в Щатите и се отправи директно при премиера Борисов, за да съобщи за решението си дали напуска парламента.

"Искам да споделя решението, което съм взел преди няколко дни и днес официализирах пред премиера Бойко Борисов. Благодаря на тези, които се постараха да бъдат обективни. Благодаря и на тези, които представиха много манипулации, вероятно така са го почувствали. 

Ще кажа, че всичко, което съм направил е било законно и изцяло в обществения интерес. Всичките ми отношения и действия винаги са били през съзнателния ми живот напълно законни", заяви Цветанов. 

Той отрече да е изпращал писмо до инициативния комитет през 2018 г. на вътрешната комисия. След това прочете адресатите му и уточни, че въпросното писмо е изпратено до всички институции - премиера, президента, главния прокурор, председателя на Народното събрание и още много, като уточни, че ще прочете цялото писмо, за да няма спекулации. 

"Този сигнал е внесен на 25.05.2018 г. от вътрешната комисия", заяви още Цветанов. Той уточни, че като председател на вътрешната комисия е спазил нормите и е изпратил сигнала, получен от комисията до всички институции, какъвто е редът. "Ако бяхте си направили труда да проверите какво съм изпратил, нямаше да се стигне до тези заблуждения на обществеността. Обвиненията, че има лобизъм, свързан с "Артекс", също са спекулации и ако сме обективни ще видим, че ЗУТ няма нищо общо с една конкретна фирма. Когато има такива манипулации, се създава напрежение и в случая жертвата бях аз", каза Цветанов. 

"Работя от 2001 г. с премиера Борисов и през всичкото това време ние сме спазвали закона. ПРез 2005 г. бях помолен от Борисов да напусна системата на МВР и тръгнахме по този политически път за участие в изборите за общинския съвет в София. Винаги съм се ръководил от законността и по-късно, когато създадохме ГЕРБ, трябваше да решим кой да ръководи партията. Тогава аз поех това, защото той беше кмет на София. Тогава аз поех отговорността да създадем хоризонтален принцип на функциониране на партията. Това стана факт и съм го правил с амбицията да покажем новия модел на управление, който да даде видими резултати. Включително за ЕС, които да виждат тази прозрачност и че парите от Европа достигат до гражданите. 

КРАЙ НА ИНТРИГИТЕ: Парламентът събра кворум и без Цветанов

КРАЙ НА ИНТРИГИТЕ: Парламентът събра кворум и без Цветанов

Въпреки интригите, че кворумът ще се провали в...

на 27.03.2019

От 2001 г. до 2017 г. политическа партия ГЕРБ е получавала подкрепа от българските граждани. Смятате ли, че за нас постовете имат значение? Ние имаме подкрепата на хората и затова по никакъв начин никога не съм възнамерявал да правя нещо, което да не кореспондира с волята на нашия политически лидер.", каза Цветанов и благодари на всички, които са го подкрепили и са казали, че твърдо са зад него. 

"Няма от каква да се срамувам. Единственото, което съм направил е да огранича възможността да излизат декларации в подкрепа, защото не трябва да се говори, че има някакво дори минимално разделение в ГЕРБ. 

ГЕРБ е кауза за мен, за нашия лидер, както и за всички наши членове, симпатизанти и избиратели", каза Цветанов. 

"Взел съм решение за оставката, която се чака от няколко дни, което решение е възможно най-добро , за да успокои това напрежение. Аз съм семеен човек и изповядвал семейните ценности. Затова знам, че когато вземеш правилното решение. Моля ви да спрем с тези спекулации. Няма драма от това, че председателят на ПГ на ГЕРБ ще напусне парламента", каза Цветанов. 

Той обяви, че остава зам.-председател на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията, като и че ще се бори за ГЕРБ и е убеден, че ще спечелят изборите. 

САМО В ПИК: Самолетът на Цветан Цветанов излетя от Мюнхен. Каца в 13,10 и отива при Борисов (КАРТА)

САМО В ПИК: Самолетът на Цветан Цветанов излетя от Мюнхен. Каца в 13,10 и отива при Борисов (КАРТА)

Цветан Цветатов лети от Мюнхен за София. Самолетът му...

на 27.03.2019

"Винаги съм бил с лицето и достойнството си и съм доказвал, че спазвам закона, независимо от всички атаки, които е имало срещу мен през годините. 

Аз съм бил политическото лице от този сценарий, което трябва да бъде ударено 2 месеца преди изборите. Помня и 2013 г. как всички ме обвиняваха с внесен от БСП анонимен сигнал, че съм подслушвал, но видяхте какво стана и стана ясно, че никога по никакъв повод не съм нарушавал закона", каза Цветанов. Вторият в ГЕРБ попита защо с такова желание не се отразяват и преследват новините от Брюксел, които са много по-важни за бъдещето на българите, а се робува на подобни сценарии.

Той благодари на българските евродепутати, които са доказали и в Европа, че ГЕРБ е силна и достойна партия, която работи за интересите на България. "Техните успехи не бяха тема в нашите медии и българите не чуха, че те не са само едни чиновници, а работят за бъдещето на българите и ето и днес доказаха, че отстояват интересите на България", каза още Цветанов. 

Той благодари и на лидерите на "Обединени патриоти" за това, че независимо от различията си, винаги са работили за стабилността на България и са превъзмогвали различията си в името на това да продължава да работи държавата и да се взимат важни решения за гражданите. Той благодари и на "Воля" и ДПС, че остават в парламента и не позволяват страната да изпадне в политически вакуум. 

Цветанов обаче захапа БСП като напомни, че не са в парламента и от тях не се подават оставки и изреди всички министри и хора от ГЕРБ, които са подали оставки, въпреки че не са били виновни и за някои от тях това вече се е доказало, че са невинни. "Питайте колегите от БСП защо никога никой от тях не поема отговорност?", каза Цветанов, който бе прекъснат от крясъци на журналистите. 

"Аз също нямам вина, но подадох оставка в името на доброто на нашето семейство от ГЕРБ. Болеше ме, че всичко това се отразява на ГЕРБ и затова подавам оставка", каза Цветанов в отговор на въпрос на Ива Николова, която попита дали премиерът е поискал оставката му. Цветанов заяви, че с Борисов си говорят като равни, когато обсъждат важни теми. "Натиск не е имало. Взимам решенията си в името на благото на ГЕРБ. Никога не е имало натиск, нито съм позволявал да има такова нещо.

Преди да се занимавам с политика, аз съм бил достатъчно взискателен и не съм искал при нас да се случва това, което се случва в другите партии. Говорим си с премиера, говорих и с моята съпруга и след това съм взел това решение, воден единствено от това, което ще е най-добро за ГЕРБ", каза Цветанов.

"Аз съм на 53 години, премиерът да е жив и здрав, тази година ще стане на 60 години. Смятате ли, че хора на нашите години ще имат някакви битки и спорове, за никакъв натиск не може да става дума. Всички в ГЕРБ сме достатъчно отговорни и взимаме решенията, които са добри за партията и нашите избиратели. Затова смятам, че всички колеги ще се съобразят с волята, която има в партията. При нас консенсусът е важен и така се прави в едно семейство, което е стабилно и това се вижда и в страната и това, че тя е стабилна", каза Цветанов. Той уточни, че днес е отказал на хора от ГЕРБ да дойдат на летището да го посрещнат в знак на подкрепа и смята, че всички в партията ще разберат това неговото решение, което е най-доброто за ГЕРБ.

Той отказа да отговори на въпроса кой ще го наследи на поста председател на парламентарната група на ГЕРБ, тъй като това предстояло да бъде обсъдено с премиера и тогава да се предложи и съгласува и с депутатите от партията. 

Цветанов заяви, че Ваня Колева е клиент на "Артекс" от преди 20 години, тъй като нейният съпруг има над 30 години успешен бизнес, който е наследствен от неговия баща - с колела, и още тогава са били клиенти на фирмата. 

"Задайте този въпрос на водач и на човек, който е обвинен в пране на пари и има имоти за над 2 млн. лева според разкритията на медиите. Такъв човек може ли да е водач на листата", каза Цветанов на въпрос на телевизията на БСП. 

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че не е демократично да се гонят медии, визирайки факта, че ПИК бе изгонена от Корнелия Нинова от централата на БСП на "Позитано" 20. "Ето заповядайте в неделя, ние няма да ви изгоним", каза още Цветанов на журналистката от телевизията на БСП.

Той не пожела да каже дали Лозан Панов, за когото ПИК разкри, че е кумец на боса на "Артекс", трябва да си подаде оставката. "Ние сме показали нашия морал и тоя е ясен. Ние слушаме хората и работим в техен интерес и прави неща, от които да не се срамуваме. Винаги работим в името на морала", каза Цветанов. 

"Нека да покажем, че ГЕРБ е първа политическа сила и управлението на ГЕРБ ще постигне резултатите, залегнали в програмата. На евровота трябва да докажем, че ние сме силни и стабилни и ще продължим да продължаваме в името на стабилността на България", каза Цветанов, обръщайки се към членовете и избирателите на партията. 

 

Сподели:
свързани новини
Валери Симеонов: Лозан Панов трябва да подаде оставка! Валери Симеонов: Лозан Панов трябва да подаде оставка!
Отстраняване на Цветанов ще доведе до трус, без него в...
на 27.03.2019
Напиши коментар »
(102)
1
Според мене на Цветанов единствения грях е, че бие на избори червените БСПдирасти всеки път. Така че заради два три тъмносини БСПдираста около Рада дълбоката и Прокобата, както и две три тъмночервени Корветени около Милиончева и Импексовата Барсала, Цветанов не трябваше да подава оставка. Нито Рада Дълбоката или татарката Милиончева имат по голам морал от него, а пък за Импексовата барсала да не говорим, че дори СС Момата и би шута заради корупция и кражби. ........................................................................................................................................... Но по интересно е дали Червено-депесарските корветенски медии, ще коментират и разследват със същата охота, мафиота който е начело на държавата Румен Радев, и неговите връзки с подземния свят, цитирани от германските медии! Ха ха да ги видим сега къде живеят, в паралелната държава на Барсалата и Чалмата, или са в настоящето и няма да има двоен аршин, и да заметат истината под килима!!
2
Оставката на едноцифреното IQ Цъфтан, ще доведе до срив на „икономиката“ на Бандустан!!! Подкупите вече са дадени, поръчките са взети, материалите са купени под изпълнителите са наети!!! Ако сега, изведнъж дойде нов човек, цялата тази конструкция рухва и „държавата“ загива !!! Помогнете Му !!!Не ПАЛАЧИ дете, баща ти е невинен !!!
3
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА - ЛАКОМА ЧЕРВЕНА ПОТОМСТВЕННА МИСТРИЯ : АЛО БАНКА КА-ТЕ-БЕ , ПЛАТИХТЕ МИ МНОГО ДОБРЕ ! АЗ ОСТАВКИ НЕ ПОДАВАМ , ИМАМ ИМОТИ ЗА НАД 2 МЛН НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА МЕ ПОДХВАНЕ И РАЗСЛЕДВА ЗА УЖ НАЛСЕДСТВЕННОТО МИ ЧЕРВЕНО ИМАНЕ,ЗАЩОТО СЪМ БЛИЗАЛА СЛАДИЛЕДА НА СС Момата.. АЛО БАЛЪЦИ НЕКА МИ Е ЗЛЕ С 25 € МЛН КРЕДИТ ОТ КТБ КОЙТО НИКОГА НЕМА ДА ВЪРНА ,НИЕ КРАДЛИВИТЕ КОМУНЕТА НИКОГА НЕ ПОДАВАМЕ ОСТАВКИ ! АЗ СЪМ ПЪРВАТА ЖУРНАЛИСТКА НА КОЯТО Ѝ КУПУВАТ ЛИЧНА ТЕЛЕВИЗИОННА ТЕХНИКА И СТУДИО ЗА 700 000 ЛЕВА , ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ВСЕКИ ТВ ЖУРНАЛИСТ С ЛИЧНА ТВ ТЕХНИКА И ТВ СТУДИО,ТОВА САМО ОТ МОСКВА МОЖЕ ДА ИЗМИСЛЯТ ЗА ПРИКРИТИЕ ТАКАВА ОФШОРНА ЛЕГЕНДА!!!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
НЕ. ГОНЕТЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. КАТО. ДИВО. ЖИВОТНО. ИМАЙТЕ. МИЛОСТ
7
Браво на Цветанов истински мъж, пак го напраска на Импексовата БСПеерасти. Браво на Цецо, че ни припомня колко ни е крала Импексовата БСПдирастия, без значение кой кретен е бил начело. Дали ще е гръмнатия мафиот Луканов, или ще е Жан кво да ям, или пък Доносник Гоце или СС Момата, ако ще да е и Клепоухия кретен все тая, дали ще е сполука за България, или визията на Импексовата барсала, ши/бани/те БСПелерасти и корветени, винаги са обирали държавата и народа ни. Затова сме най бедните в Европа и света, дано най после дебилите го осъзнаят тоя факт!! Барасалата щяла да става, като СС Момата, премиерка ха ха ха, ще стане когато на Травестита Адолфина и порасне наново пи.шка!!
8
Народа мизерства и гладува от ниските пенсии и заплати и си брои стотинките дали да си купи мляко,хляб,колбас а тези крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИ си живеят в своя паралелна държава и си колекционират лукс имоти след имоти и то с лични асансьори..... СРАМ и ПОЗОР са тези крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИ за БЪЛГАРИЯ......ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и нови честни предсрочни избори без да се купуват цели изборни секцииии и комисиии от КАЛИНКИТЕЕЕЕ-СУДЖУЦИТЕЕЕЕР
9
Някой тук беше написал, че дойде ли и каже- всичко е законно, значи е необходим на Америка и няма да го пипнат!
10
Малиииии , като го слушам тоя наглец , ще се изкара светец мъченик и жертвен агнец лелелелеле
11
Не, кани се да пори червени Импексови ан/уси. Тоя път мазето ви болшевишка, ще разплаче, гнусни и миризливи БСПеерасти неизплатени!!!!
12
Няма толкова прост и нагъл царвул като Цвъки, всичко което правиш било в интерес на обществото - дори и апартаменти те му са в интерес на обществото ? Алоо Цветанов апартаменти те ти да не си ги дарил за приют за социално слаби бе ?
13
Само му вижте кривата каунеста глава на този - дедо ми викаше от такива стой на далеч . Незнам защо не го оковат с пранги и направо в затвора следствен .там му е мястото на този нагъл самозабравил се дебил с уродлива форма на главата
14
По добре да напусне БГ....
15
Един боклук по малко в парламента , и дано се увеличи в затвора.
16
В интерес на обществото си закупил горкия седем апартамента....!? Егати наглия боклук !
17
от утре зап очва купуването на гласове
18
Сградата е с размери около 15х20:)))Целият последен етаж е негов+асансьорсче. Браво, браво, браво господине, хубаво ли ти е-а дано ви мине:)))
19
Добре, много хубаво, но АПАРТАМЕНТИТЕ ЩЕ ВЪРНЕШ ЛИ?
20
Цветанов вече е политически прокажен.
21
Прост човек!Изключително елементарен!Достоен наследник на Милко Балев и Пенчо Кубадински!
22
Този крадлив и корумпиран СУДЖУУУУУУУК кога ще влезе в килията ,в съседство с Банерите....колко е нагъл само......ееееееее ех Бойкооооо Бойкооооо какво сервира на бедния,болния,изчезващия бг народ.....само крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИ на килограмииии които манипулираха 11годин и продължават да манипулират......
23
Долно гадно празноглаво цвъки.Безсрамник,кьоравата и баба яга му секретарки...
24
ЗЗЗЗЗЗбогом, ама нищо не каза за апартаментите! А Беновска напира ли, напира с тоз апартамент, пък той не смята да дава отговор!
25
ЗЗЗЗЗЗбогом, ама нищо не каза за апартаментите! А Беновска напира ли, напира с тоз апартамент, пък той не смята да дава отговор!
26
радев и дума не спомена за бенчо бенчев или карнобадските мафиоти от БСП - ту или Баневи , а говори само против ГЕРБ и за пуснати ЧЕРВЕНИ МУХИ в разни сайтове купени от БЕГЛЕЦА В СЪРБИЯ ..
27
Алоооу ГЕЙберастко ПEДEPACЧЕ, Ленчето има апартамент купен през 1986г.Другите два апартамента, магазина и гаража са ПРИДОБИТИ КАТО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ПАРЦЕЛА, КОЙТО Е ДАЛА ЗА СТРОЕЖ.....В данъчната и декларация ПУБЛИКУВАНА от ПИKoчите е НАПИСАЛА НУЛА ЛЕВА....НУЛА ЛЕВА....НУЛА ЛЕВА....НУЛА ЛЕВА, за тези имоти.От наследствената вила има само 1/3 собственост.Така, че Ленчето НЕ Е ДАЛА И СТОТИНКА ЗА ЗАКОННИТЕ СИ ИМОТИ....EБAH ГЕЙберастки ГЪ3.
28
Колко КАРМА има да плащате и вие самите нямате и представа, за съсипаните и унищожени животи цели семейства унищожихте, колко човешки съдби изгоних те в чужбина а в България разорихте, колко хора се позапалиха, скачаха от балкони и мостове, Но само РОДОВАТА КАРМА И СЪДБА ЩЕ ИМАТ ТЕЖКАТА СИ ДУМА.
29
Ха, ха, ха, "невинния и морален"пример най-после проговори и пак ни заглавичка надълго и нашироко, как е станал жертва на "лоши и недобросъвестни"хора,завидили му за "придобивките"!Все пак му оставиха някакво успокоение и да върши нещо познато, а именно да обикаля страната, да раздава байрячета и да приема честитки за новата си "Придобивка",иначе липсвата му в Парламента няма да се почувства!
30
ЦВЕТАНОВ КРАДЕ ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ! ЗАЩО СПЕЦ ГЕШЕВ НЕ ГО Е АРЕСТУВАЛ? ЗАЩО ТИКВАТА ПРАВИ СРЕЩИ С КРАДЦИ?
31
Dobre,che niakoi ot preskonferenciata se opita da prekasne toia bezsramen govorilnik,che shteshe da prodalji da darji rec do polinosht. Kakto kazva Chudomir,kato otvori edni ustta,kato handjiiska porta...... Chesten,chist,celia v bialo,ne NE vinoven za nishto,ezpopgreshen,v eren,lolialen s velika kauza v jivota si GERB ha ha ha ha ha do utre
32
Апартамента си остава за него,заплатата му се запазва,каква е разликата? Възможностите за натиск и далавери си остават,защото всички министри са партийци.
33
Ама, че плямпало е тоя човек. Не чух, кога ще връща апартаментите?
34
На ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ГЕЙберасти, ДА ВИ ГО НАБУТАМ У ГЪ30, А ОТТАМ В УСТАТА....САМО ТОВА МОГА ДА НАПРАВЯ ЗА ВАС.
35
Искам и аз апартамент за 600 евра, Цецо дай ми твоя, ти имаш достатъчно!!!!
36
Червени педитролчета - тичкайте при баба Курнеляна на "Насрано" да си вземете хонорарчетата - ще затворят, спинозни урунгели!
37
27 миииии искаш ли бензинчеее...ааааахахахаахх...що стачкуваш заради уж скъпия бензин ..а не стачкуваш когато същия бензин беше 2. 38 по времето на Станишко със заплати по 280 лева ....ари отговори ми на този въпрос...хахахах...
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
"Невинният" си отиде след една дълга лакърдия за "краставицата", от която се разбра, че той не знае защо си отива. Нямаше песни, нямаше аплаузи, нямаше и нищо интересно. Всичко бе предвидено. До следващият. Алелуя.
40
С една дума,Цвъки се изплю на всички в сурата...
41
Цвъколника е ТОТАЛНО! Вонята която се разнася е УЖАСЯВАЩА!
42
Ето те е бан помако-------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
43
"Законно" и "морално" са две, доста често диаметрално противоположни, както е в неговия и на другарчетата му по партия, категории. Щото е на власт, отърва затвора със забраната за подслушванията и с шестте апартамента, но сега вече нямаше накъде да мърда. Надявам се и за другите престъпления скоро отново да е подсъдим.
44
....НЕ ВИ ЧУВАТ, ЗАЩОТО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ПАРИЧНИТЕ ПРЕВОДИ - ХОРАТА НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ПРЕВОДИ ВСЕКИ ДЕН....НО ВСЕКИ ДЕН ПАЗАРУВАТ, ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И СМЕТКИ И ХОДЯТ И bез зъbи - въпреки , че си внасят парите за зо…...ГЛАДОВЕ ИМАТ И ТЕ И МИЗЕРСТВАТ И ЖИВЕЯТ В НЯКАКВА ГРАДСКА И СЕЛСКА НИЩЕТА.....никакви реални инвестиции нямате - ИМАТЕ СИ ЧАЛГАДЖИЙКИ, КОИТО ПОКАЗВАТ ФАЛШИВ НАЧИН НА ЖИВОТ В ТАЗИ СТРАНА ...ТОЗИ , КАКВО ГИ СРИЧА ПИСМАТА СИ И ИЗРЕЖДА ГИ ----И КАКВО ГИ ЗАСРИЧА И ДРУГИТЕ ИМОТНИ МАФИОТИ, ПРИСТИГНАЛИ В СОФИЯ.....ОСТАВКИ ЗА ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ И ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ....ИСКАТ РЕФЕРЕНДУМИ ….!!!
45
Вие от герб сте по крадливи от крадците в бсп и най лошото е,че от цялата мърша в парламента няма за кой да се гласува всички сте гробари на България.
46
Ето те е бан помако----------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
47
Ето те е бан помако------------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
48
Тоя цветанов е по-голям миризливец от мен!!Гнус ме е!!!
49
Ето те е бан помако---------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
50
BEZSRAMNIK
51
С изявлението си ЦЦ потвърди едно, че в администрацията на НС работят некомпетентни хора, а такива са и народните представители. В АПК е казано, че се препраща само ако не е адресирано до компетентния орган, а то е факт. Първата част бе глупост. Останалото е шкарт и е безсмислено. Ами така в БГ. на него му е все тая и на мен
52
За какво достойнство става въпрос? И Цветанов и Цачева са се нагушили от властта и са забили нож в гърба на Борисов и вие го наричате достойно, че подават оставка. Те са за съд! Купували са най-вероятно имоти на занижени цени като с това са правили услуги, използвайки властовите си позиции, и това се нарича КОРУПЦИЯ! Такива вън от управлението на страната! В БСП са още по-омърсени, само, че на тях не им пука и трябва ние да ги пукнем. Убиха хиляди хора от елита на нацията , обраха парите от пенсиите и ги раздадоха с червените куфарчета, приватизираха и ракостиха заводи за милиони и оставиха хората без препитание и все още ги траем. До кога!
53
BEZSRAMNIK
54
отговор на коментар
НЯМАШ ПРОТИВ ЙОНЧЕВА ДА ХОДИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА,ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ИЗПРАЛА МИЛИОНИ ОТ КТБ,НО НИНОВА Я СЛОЖИ НА ИНАТ НАЧЕЛО НА ЛИСТАТА,НИТО ЧЕ НИНОВА Е ИМПЕКСОВА КРАДЛА-ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА ТЕБ,НО ЗА ЕДИН АПАРТАМЕНТ КВИЧИШ СРЕЩУ ЦВЕТАНОВ,СРЕЩУ НАРОДА ЛИ СИ БЕ,ГЛУПАК?
55
Ето те е бан помако-----------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
56
А на мене защо не ми искате оставка.
57
Радвайте се ,после ще ми ядете к......
58
Айде чао. Квото и да каже е пътник. Ще горазкостят и психически и физически.
59
Цветанов... достойно???
60
Шизофренията и параноята на ББ като вземе връх ,ще постави ЦЦ в положение на недооцененост,за да се увери че не е кроил убийството му!!!
61
А Курнела като е прилапала Техноимпекс за нищо пари, за това не протестирате, много къса памет имате, бе хора! А ония с куфарчетата, пълни с народни пари, и за тях си мълчите!!!
62
Оратурът Цецалин ли му падна гласа и прекрати празконферецията, или изушенио прилеп баба хубавата Ива утиде до вип туалетните на Пъртийнио дом? М? Ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
63
КЕФ
64
не правилно казано. Мога да кажа , че трябва да се каже : АЗ и БОЙКО сме ГЕРБ ! Искам да кажа , че това е правилния изказ.
65
Като чета по горе коментарите за сетен път се убеждавам, че комунистическият фанатизъм е характерен за хора със слаб интелект сред които преобладават психопати и асоциални елементи. Комунистическата партия дотакава степен ги е обезличила в умствено отношение, че те мога да подражават само на дресираните животни от цирка, "Другари" посочете ми само един пример на оставка от комунист или извинение за изършено престъпление!?!?!.
66
Комунистите си вкараха автогол със компромата срещу Цветанов.ГЕРБ ще.излезе по консулидиран от всякога и ще го начу'ка на болшевишката пом'ия както никога досега.И след победата на изборите без съмнение ще последва импийчмънт за недоразум'ението ГадеФ и дългогодишна почивка за Лена и КУРзанела в Сливен!!!!!
67
отговор на коментар
ТОЛКОВА СИ НЕГРАМОТЕН !!! НАУЧИ МАЛКО ГРАМАТИКАТА И ТОГАВА ПИШИ КЪДЕТО И ДА БИЛО!
68
Когато те е баха на холандския тирпаркинг настина ли беше пиян или беше по любов,а?
69
НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ,,ЧАСТИЧНА,, ОСТАВКА ! ! ! !....ИЛИ ОСВОБОЖДАВАШ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ И СИ ОТИВАШ В КЪЩИ. ИЛИ ..........СИ ПЛЮЕШ НА СУРАТА ! !
70
Цвинокио е обида за всеки български гражданин завършил средно образавание по нормален начин без да си е купил дипломата. А ,че с ББ са едно е вярно що се касае до интерект и обща култура. Боко все пак не е дебил. и има харизма,а това същество е бацил отвсякъде.
71
КАЖЕТЕ НА НАРОДА , ЗАЩО СИ ТРЪГВА ЦВЕТАНОВ!!!!!
72
Цвъки помощното бил невинен.Това вече е новина! Молитвата ми е чута от Господ.Всеки ден я повтарям и няма да се уморя, докато Родината ни не се избави от гербаджийската сган.Мили Господи, прости ме и те моля от все сърце, накажи алчната пасмина от депесари_политически търгаши и изнудвачи, които пият кръвта на българите! Накажи и сикаджийската мутра и мутанта_комунист Бойко Методиев Борисов, и избави България от гербаджийската чума и обслужващите ги олигофрени, депесари, лъжепатриоти, лумпени, продажни съдии и журналисти_лъжци!
73
А къде е сикаджията? Май шайката Гроб вече е на Цветун?
74
" Достойно"било!Ала бала журналистически тъпотии!Нали цяла седмица врещяхте ,че Цветанов си отивал ,внушения,натиск и за какво - че заменил два обзаведени апартамента и два гаража за един на замазка и един гараж!Е защо да не ги замени,един бартер за което не е нужно да се вписва цена защото е размяна ,освен за разликата за която се вижда ,че договорената цена е 1250 евро/кв.м.Данъчната оценка не играе никаква роля ,нито е определяща ,за да се смята по 600 евро на кв.м.!
75
Asansiorcheto veche e PERSONA NON GRATA!! kOI SE INTERESUVA OT ZAM.PREDSEDATELITE NA PARTIITE??a KATO MINAT IZBORITE CHII SHTE GO KREPI,PO-DRUGO SI E DA RAZHODISH SUTRIN V KULOARITE NOVOTO SI KOSTIUMCHE PRED MLADICHKITE DEPUTATKI...DA SE FEIKASH SAS SINIA BURKAN IZ PROVINCIATA I DA OMAIVASH HORATA...TOVA BESHE LEBEDOVATA PESEN NA CVANOKIO I NACHALOTO NA KRAIA NA GERB....
76
Това не е ОСТАВКА, а са поредните Шменти_Капели на боса на Шайката ГЕРБ. ЦветаноФФ ОСТАВА като ПРЕДСЕДАТЕЛ на ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ на ШАЙКАТА ГЕРБ, ЗАЩОТО боко знае, че НЯМА ДРУГ, КОЙТО ТАКА УМЕЛО ДА ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ като него !
77
Публикацията за ПреЦедента,написана в немски вестник, защо е махната, медиите изобщо не реагират, а Нинова, слави Трифонов, Милиончева изобщо дума не казват, много мълчат, немците не пишат лъжи.....
78
ВИДОВ ДЕН Е БЛИЗО И ВСИЧКИ ТИЯ ИМОТИ ЩЕ БЪДАТ КОНФИСКУВАНИ !!!
79
Целият апартамент скандал, който се развива в момента в България, е свързан с предстоящо предявяване на повдигнато обвинение срещу важен фактор у нас (политик!) от прокуратурата на Съединените американски щати! То касае контрабандата на цигари и оръжия! Подготвя се образуването и на второ обвинение срещу същото лице от прокуратурата на САЩ, сочи сайтът "Либерта".
80
Криминалната групировка SIC(ГЕРБ) приключи.
81
Айдеееее,чупката! Новобранец крадлив!
82
Има ли по крадлива ненаситна за власт и забогатяване партия от БСП наследницата на БКП Ограбването на българската държава започна от тази партия извършила преврата на 10 ноември и създателка на многопартийната система с внедрени свои хора всичко под контрол на СССР днес Руска федерация Все пак България успя да влезе в НАТО и Европейския съюз с цена та на много икономически жертви От приватизацията разбирай преминаването на държавната собственост в частна се облагодетелствуваха ръководните кадри на БСП и така обикновения гражданин на България обедня а българските комунисти станаха капиталисти използвайки партийното и служебното си положение И днес вместо борба за народовластие и по висок стандарт наживот на българските граждани виждаме как продължават корупционни сделки на различни нива И най гротеско е че БСП партията която ограби България без срамно се обявява за борец срещу корупцията .За апартаменти ли да говорим или за милиардите загуби от корупцията с ъс започнатия строеж на АЦ Белене и прекъсването му за пълната зависимост на газ и горива от от Русия Колко низко е нивото на българските политиципотънали в собствените си битовизми превърнали политиката в личен бизнес За това българските граждани избраха индивидуалния път към Европа защото политиците лъкатушат а БСП Сидеров и Марешки направо агитират за Евразия вместо за Европейския съюз а изборите са пред прага 26 май Какви са приоритетите за които ще се състезават кандидатите на партиите или независимите ? Общите приказки и кой щял да спечели изборите и БСП начело с Йончева с обвинения за корупция Срам и позор!
83
Е, защо ме триете бе, пичове? Само написах, че вече може да си вдигнете гащите. Цв.Цв. го е извадил и избърсал вече...Само заради това ме триете...Кофти ми е.
84
отговор на коментар
Когато Корнелия върне Импекса,Гергов-ЦУМ,Панаира и дупката,Милиончева-милионите,а Прокопиев-Каолин и избата!Май връщанката за червените и лилявите комуняци не важи?
85
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! ---------->>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
86
Ей, що народ подаде оставка и нито един под натиск. Нема по морални и достойни хора от ГЕРБ. Как хубаво борят корупцията. Само едно не се разбира - хем невинни, хем подават оставки. Защо ли?
87
Гарсониеров си тъп.
88
"А вии, вии сте иdиоти...". Откраднаха (от всички партии) милиарди, на първо място в света сме като най-бързо изчезващата нация, а вие се лаете и лижете като помияри за глупости... Тролчовци, гнусни сте! Взел бил апартамент. Ами да, щото не ни пука за корупцията, съсипването на малкия бизнес, пълната диктатура на новопреоблечените като герберчета комунета и децата им. А? Знам, пак ще е нецензурно съдържание.
89
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
90
Колко е сладък Цвъки. Искам го. Да ме прониже. Да ме прати на седмото небе с... асансиора си. През целото време ще дърпам ръчката, да заседнем между етажите. Милия, сладкия... Баба Цоцолана
91
ЩОМ ВСИЧКО Е ОК, ЗАЩО ПОДАВАШ ОСТАВКА. И КАКВО СИ СИ ИЗТИПОСАЛ СЕМЕЙСТВОТО. РЕКЛАМАТА С ДЕЦА Е ЗАБРАНЕНА. САМО ТИ ЛИ ИМАШ СЕМЕЙСТВО. БОРИСОВ НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ В ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА И ЧАСТИЦА ЧЕСТНОСТ. НАКРАЯ ЩЕ ИЗРИТА БОРИСОВ И ЩЕ МУ ВЗЕМЕ ПАРТИЯТА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА БАЛАМОСВА ХОРАТА. ЦВЕТАНОВ Е ЧИСТА ИЗДЪНКА НА БЕЗЧЕСТИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА. 100 % ЕГОИСТ.
92
Г-н Цветанов, КОГАТО Фактите ГОВОРЯТ и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!!! Мисля че oт ТУК Нататък Вие ще сте Поредния ПОЛИТИЧЕСКИ Труп и СИМВОЛ на АРОГАНТНИЯ и ДИВ МАФИОТСКИ МОРАЛ !
93
Горкия Цвъки, бил жертва, лелеееее, рсзплакАх се!!!!! Този полуидЕОт ни прави на маймюни, нагъл, безобразен, долен, алчен и проЗД. А тези хиляди българи пострадали от Цветановщината не са жертви, така ли? И какво го наказа онзи дебел и издухан крадливец, апартамента ще му остане, ще придължава да изнудва и да купува всичко свързано с изборите! Защо никой не го попита, с какви средства издържа дъщерите си в Англия, купува, по-точно му се подарява апартамент за 1.6 милиона лева? Кой е опростил между 10 и 20 милиона на Артекс и защо? Загубите които е нанесъл този полуидЕот на Бългсрия са милиони левове. И нищо за това, колко мъжка постъпка, че си подал оставка, а трябва даже в затвора и всичко крадени конфискувано. Народе, нещастен и страхлив народе, гаврят се с теб и ти търпиш?!!!??
94
Гледах фундаменталната реч на Цветанов. Около 500 пъти се повтори думата "действително", "само да кажа", "нека да кажа" и "мога да кажа". Около 300 пъти думата "спекулация".
95
ХА ХА ХА ГЕРБ СИ ОТИВА. ЦВ. ЦВ. ГИ ЗАКОПАВА. СЕГА ЩЕ ПОЧНЕ ДА КУПУВА ЯКО. АМА ГЛАСОВЕ И ЦЕЛИ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ. СЛЕД КАТО Е УСТАНОВЕНО ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ ДАНЪЧНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. УКРИЛ ДАНЪК В ОСОБЕНО ГОЛЯМ РАЗМЕР.ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН.?КОЛКО ДАНЪК И ДДС НЕ СА ВНЕСЕНИ В БЮДЖЕТА ОТ ТОЗИ.
96
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
97
Крал, лъгал, мазал, смазвал хора и бизнеди, причинил милиони загуби на България но....достойно?????? И му подарили етаж от сграда за 1.6 милиона, също достойно??????
98
Господин Борисов ,стига вече ,партийната работа ще казвате тогава ,когато вместо апартаменти си плащате за партията ,а вие харчите парите на държавата и казвате партийна работа.Не знам защо казвате другите партии да правят същото, коя -БСП не е на власт,напротив те се разделят с несъгласните , иначе не са на позиции, а патриотите какво направиха , Симеонов подаде оставка и се върна в парламента,значи нищо и половина ,с една дума...............Стига с този морал ,където говорите ,да кажат от къде са им парите . А Вежди Рашидов като си има фирма да върви да я управлява ,какво прави в парламента Ужасно! Събуте се хора ,не гласувайте за тези мошеници.Нищо не носите отговорност господин Борисов! Иначе си прав ,че приятелството е фалшиво...........Сложете една дама ,защото все едно сте джендъри............
99
отговор на коментар
Вие сте пример за срастването на олигархия и ГЕРБ. Олигархичните медии като вас днес по всякакъв начин се опитвате да замажете скандала. Само големи м а л о умници могат да ви вярват.
100
отговор на коментар
https://www.youtube.com/watch?v=ESc2nwcAg6s Цунами Какво ще ми стори, боже, този дъжд, а какво сивия ден? Фаловете са като цунами, щом те загледам! Ето като преминеш край мен, раз-два-рам-пам-пам, моето сърце тогава буха, скоро и като лудо сияе. Аха! Мен любов ме завлядава, в главата ми се помайва, от твоите докосвания, всичко ще експлодира!!! Луд ритъм ме разбива, гори Земята, горя аз, нощ не би струвала, ако не бих те любила! ЧЕСТИТА ПОЛОВИНЧАТА ОСТАВКА НА ЦВИНОКИО! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ЕДНА ПЕСЕН И ПРЕВОДА Е МОЙ. ХОРА, ДАВАМЕ ПОСЛЕДЕН ШАНС НА БСП И АКО И ТЕ ГЕПАТ ГИ ИЗМИТАМЕ И ТЕХ. ГЕРБ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, СЛЕД БСП КОГАТО БЯХМЕ ПРЕД РУМЪНИЯ ДАЛЕЧ СЕГА СМЕ ДАЛЕЧ НАЗАД А ТАМ УПРАВЛЯВАТ СОЦИАЛИСТИ. ИМАМЕ И ЧЕСТНИ ПОЛИТИЦИ КАТО СТЕЛА БАНКОВА И МИНЧО ХРИСТОВ, СТИГА СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ОЛИГАРХОПАРТИЯТА ГЕРБ - НАЙ-ВРЕДНАТА ЗА СТРАНАТА.
101
Ако бяхте всички така активни както за тези апартаменти, за кражбата и бягството на Цветан Василев в Сърбия, че ограби спестяванията на хората и сега си харчи на воля, дори и не работи....но какво ли не правят парите....всички изкарват " БАНКЕРА" чиста вода. Всички са виновни, само крадеца е чистичък-ангелче.....Колко много хора е подкупил....., а никой не може да го върне в България.....СРАМ.
102
ВСЕ СЪМ ВИЖДАЛА, НО ТАКОВА ЧУДО НЕ!!!!!!ОТИВА СИ ЗАРАДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , А ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ГЕРБ ГО ИЗПРАЩА КАТО ГЕРОЙ!!!!НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ , ЧЕ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК, АМИ ТОГАВА , ЗАЩО СИ ОТИВА !!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9075
архив

Петелът надникна в курника, видя новите кокошки и трътки го побиха.

няма нови новини
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
сега
1309
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ГОРЕЩО: Ето ги най-чувствените пози според размера (18+)
x