ПЪРВО В ПИК TV! ЦИК установи нарушение на Денков и компания с новите им билбордове, премахват ги до часове! Борисов: Дали не мога да ги съдя, та да ми платят някой лев за рекламата? Ники, няма да пътуваш, повече няма да си премиер (ВИДЕО)

Акценти

ПЪРВО В ПИК TV! ЦИК установи нарушение на Денков и компания с новите им билбордове, премахват ги до часове! Борисов: Дали не мога да ги съдя, та да ми платят някой лев за рекламата? Ники, няма да пътуваш, повече няма да си премиер (ВИДЕО)

310876
на 27.05.2024
ПЪРВО В ПИК TV! ЦИК установи нарушение на Денков и компания с новите им билбордове, премахват ги до часове! Борисов: Дали не мога да ги съдя, та да ми платят някой лев за рекламата? Ники, няма да пътуваш, повече няма да си премиер (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Борисов се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Търговище. Заедно с него на предизборното събрание са водачът на листата в областта Теменужка Петкова, водачът на листите на ГЕРБ в Хасково и Разград Делян Добрев, както и кандидат-евродепутатът Андрей Ковачев.

препоръчано

"Опитахме се да не тласкаме държавата в нови избори. Но срещу нас имахме хора, които не се вълнуваха от това. Едни искаха да пътуват, други да кадруват, трети да събират кеш, все интереси, различни от тези на гражданите. Затова сме на шести избори", каза Теменужка Петкова.

По думите й ППДБ са завели в България в хаос.

"Ако искаме България да се развива, трябва да гласуваме на 9 юни. На тези избори ни трябва голяма победа, с голяма разлика, за да можем да направим стабилно и компетентно правителство", уточни Петкова и призова да се гласува на 9 юни за стабилно правителство и за министър-председател Бойко Борисов.

Делян Добрев разкри, че ЦИК е установила нарушение при агитационните материали с акад. Николай Денков. Става дума за билбордовете, в които до неговата снимка са тези на Борисов и Пеевски. По думите му областните управители, в които области се установят такива билбордове, ще трябва да ги премахнат.

"Зад нас оставяме неща, които можем да ги покажем. Затова си минах покрай детската градина, сега има още две, плюс театъра, плюс, плюс... Вчера имах доста срещи с американски конгресмени и германски депутати. Тези три години не са само назад, те са и встрани. Чудовищно е сега пътуването до Търговище. А магистралата вече щеше да е минала Търново и Северна България щеше да изглежда по съвсем друг начин", каза Борисов.

"Когато ни изтече предишният мандат, оставихме 1,3 млрд. лв. в специална сметка за дострояването на Хемус, 1,2 млрд. лв. за дострояването на Търново-Русе. Това щеше да е готово", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Денков с цялото си нахалство сега сложил билбордове с мен и Делян и пита кой иска да е премиер. С тоя гръб на мен и на Делян му хареса да е премиер. Ники няма да пътуваш, няма да си премиер повече. С това поведение няма как. Сложи си снимки с Кирил и Асен, рекламирай се с тях", призова Борисов.

"Искаха щедро да разделим България 50:50. 50 за мен, 50 за тях. Тези неща, за които говорят в записите, ги искаха от мен", категоричен е бившият премиер.

"Представяте ли си да си лидер на една партия и да си сложиш някой от партията. Все едно аз да сложа билборд с Теменужка и да сложа отстрани Киро и Йордан Цонев. Аз на моите съм забранил да ми сложат физиономията. И сутринта си помислих, че те са ме сложили. Като погледнах, до мене Денков - силен физически, респектиращ, внушителен. Не го беше срам да е премиер, всеки ден ходеха с Модев при Делян. Пък ми сложили и една смачкана снимка, като тъжно куче гледам. Сложи ме от Мъж на годината", пошегува се Борисов. 

"Ако ние така сме искали да узурпираме съдебна система, власт, да говорим само за кеш, мале какво щеше да стане с ГЕРБ", даде пример той.

"Денков ме плашеше с оставка, ако махнем с дерогацията. Тогава Делян дойде при мен и вика: "Дай да ги оставим още няколко месеца да се накрадат." По 10 млн. на ден", сподели председателят на ГЕРБ.

"Същото е с ПВУ, същото е с еврофондовете. При едното е 1% на усвояване, на другото 3,6%. Страшен капацитет, в топ 2% на света", иронизира Борисов и категорично каза, че по повод записите за овладяването на службите е убеден, че не са манипулирани.

"Като усетих защо им трябва МВР, си казах, че се готвят тези хора за нещо. Свикнали са да нарушават закона. Правиш престъпление, като ни слагаш там, без да ни питаш. Дали не мога да ги съда, да ми платят някой лев за тая реклама. Не стига, че 11 месеца ме експлоатираха, сега пак, не им стигна", продължи Борисов.

"Ако направим голям резултат, ще направим правителство. Ако хората ни дадат доверие, ще понесем отговорност и ще направим България по-сигурна и стабилна. В противен случай ще влезем в нова спирала от избори. Това е целта на ППДБ, искат да са дори и малка, но капсулирана опозиция, която парламентът да пази от наказателно преследване", категоричен е лидерът на ГЕРБ.

"Съгласен съм с Радев. Разбира се, че сме за мир. Но на каква цена. Трябва мир, който да устройва и Украйна, и Русия. Кой иска да умират хора и да падат бомби", каза Борисов по повод войната в Украйна.

И заключи, че ако ГЕРБ имат над 80 депутати, ще направят правителство и ще довършат "Хемус".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК