ГОРЕЩО
Виктор Димчев С ЕКШЪН АНАЛИЗ за ПИК TV: ГЕРБ и ДПС-Ново начало ще бъдат значим фактор и при следващи избори. ППДБ ще трябва да работят с тях (ВИДЕО)
ШАШ И ПАНИКА: Голямо шубе подгони ПП, Денков кандърдисва Радев да не скача на избори
СЕНЗАЦИОННА ВЕРСИЯ! Оставката на правителството спря създаването на протестна партия, която да служи като патерица на ППДБ и Румен Радев
БЕЗ ПАНИКА: Спират 6-и блок на АЕЦ "Козлодуй" за отстраняване на дефект
ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРТЕЛЕЖКА: Радев започва консултации, първи в понеделник идват ГЕРБ и ППДБ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Атанас Георгиев, София
препоръчано
Необходими продукти:
За рулцата:
1 кг кайма
2 с.л. галета
черен пипер
чубрица
1 яйце
За плънката:
100-150 г кашкавал
1 кренвирш
100 г сирене
1 яйце
черен пипер
За соса:
1 връзка копър
черен пипер
чесън на прах (може и на скилидка)
сол и олио на вкус
1 кисело мляко
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с чубрицата, галетата, черния пипер и яйцето. Кашкавалът се рендосва и към него се слагат сиренето, черният пипер и яйцето. За соса се нарязва копърът, слагат се олио, сол, чесънът и накрая се слага и киселото мляко. Взима се от каймата и се разстила на дланта, след това се слага кръгче кренвирш и лъжичка от плънката. Завива се добре и се пържи до златисто в повече олио.
Сладкиш със сини сливи
410865
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147665
на 05.06.2018


