Пътен експерт със стряскаща статистика: Всеки ден умират минимум по двама при катастрофи

Инциденти

Пътен експерт със стряскаща статистика: Всеки ден умират минимум по двама при катастрофи

12329
на 10.07.2024
Пътен експерт със стряскаща статистика: Всеки ден умират минимум по двама при катастрофи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пътният експерт Диана Русинова обобщи, колко са загинали едва през първите дни на юли. Публикуваме мнението й без редакторски намеса:

препоръчано

"17-годишен шофьор предизвикал тежката катастрофа с двама загинали край Велико Търново";

"Тежка катастрофа на Околовръстното на Пловдив";

"Моторист загина при тежка катастрофа в Ришкия проход";

"Шофьор на лек автомобил загина при тежка катастрофа на автомагистрала "Хемус";

Само вчера са загинали седем човека при 38 тежки пътнотранспортни произшествия и са били ранени 48. От началото на месеца до вчера за осем дни при пътни инциденти са загинали 17 души. Това означава, че всеки ден умират мин. по двама в пътен инцидент.

А днес статистиката продължава да се пълни с числа:

"Мъж загина при катастрофа на републиканския път II-19 - в района на гоцеделчевското село Буково, съобщиха от полицията".

Всичко това е резултат от изключително "професионалното" и "кадърно" управление на проблемите свързани безопасността на движението по пътищата. на политиците и управляващите всяка трета дума им е как ще се погрижели за пътната безопасност и за това да не загиват повече хора, а в действителност никой не го е грижа, за това, че по пътищата умират нашите близки, приятели и роднини. На думи сме силни, плюем се, обиждаме се, правим се на велики, на дела... Зад кормилото няма никой, вашият живот няма никаква стойност за онези, които ни управляват.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК