Пътничка от запаления влак: Миришеше на гума, блокирани сме пред "Нефтохим"

Инциденти

Пътничка от запаления влак: Миришеше на гума, блокирани сме пред "Нефтохим"

23185
на 09.07.2019
Пътничка от запаления влак: Миришеше на гума, блокирани сме пред Нефтохим
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Миришеше на гума. Самият локомотив не гори, но дими. Това каза пред Би Ти Ви пътничка от запалилия се тази сутрин край "Лукойл Нефтохим" пътнически влак от Ямбол за Бургас.

препоръчано

Тя каза още, че в момента заедно с останалите пътници се намират на входа на рафинерията, но са блокирани, тъй като там зоната е със специален достъп, а освен това не се знае дали те ще продължат своето злополучно пътуване с влак или друг превоз.

"Пожарникарите обследват вагоните с термокамери, за да видят дали някъде няма друго огнище", уточни жената.

Тя благодари на огнеборците за бързата реакция. За около 15 минути огънят е бил потушен напълно. Изпратените линейки също са били от "Лукойл Нефтохим". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК