Пътничка се потроши при рязко спиране на автобус, шофьорът я закара до болница

Инциденти

Пътничка се потроши при рязко спиране на автобус, шофьорът я закара до болница

11191
на 30.11.2020
Пътничка се потроши при рязко спиране на автобус, шофьорът я закара до болница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

76-годишна баба пострада, докато се вози в рейс на градския транспорт в Пловдив.

препоръчано

В събота жената се приготвила да слиза на спирка до кръстовището на булевард "България" и улица "Дилянка". При спирането на рейса обаче пътничката изгубила равновесие и паднала лошо.

61-годишният шофьор реагирал светкавично и откарал пострадалата в УМБАЛ "Пловдив". След преглед е установено, че има фрактури на ляво коляно и на лявата раменна става. Бабата остава за лечение, като няма опасност за живота й.

Работата по случая продължават униформени от сектор "Разследване на престъпления по транспорта". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК